Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس‌جمهور با بیان اینکه اتهام زنی آمریکا به ایران در قضیه آرامکو صرفا یک بهانه تراشی است گفت: وزیر خارجه آمریکا که همواره حرف‌های نادرست و بی‌منطقی می‌زند مدام ایران را در قضیه آرامکو متهم می‌کند؛ تبلیغات بیش از حد آمریکایی‌ها در قضیه آرامکو به این دلیل است که واشنگتن می‌خواهد کل نفت شرق عربستان را در مشت خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 09:33 - 01 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۱۹۹۲

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز دوشنبه طی مصاحبه‌ای پیش از عزیمت به نیویورک برای شرکت در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل اظهار کرد: سفر به نیویورک و حضور در مجمع عمومی سازمان ملل فرصت مناسبی است برای اینکه نظرات ملت بزرگ ایران را به جهانیان توضیح دهیم وا ز اقدامات غیر منصفانه و ظالمانه‌ای که به ملت ایران روا داشته شده است سخن بگوییم.

وی افزود: با توجه به عدم تمایل آمر یکایی‌ها به حضور هیئت‌های ایرانی در سازمان ملل، ما اصرار داریم که در مجمع عمومی سازمان ملل حاضر شویم؛ از برآیند رفتار آمریکایی‌ها مشخص است آن‌ها از تشریح مواضع منطقی و اصولی جمهوری اسلامی در سازمان ملل و در مصاحبه با رسانه‌های جهانی نگران هستند.

رئیس جمهور گفت: امروز در شرایطی به سازمان ملل می‌رویم که آمریکایی‌ها تحریم‌های ظالمانه را علیه ملت ایران به حدی رسانده‌اند که خودشان می‌گویند تحریم جدیدی نمانده و تحریم‌های قبلی را دوباره تکرار می‌کنند؛ این به معنای استیصال آمریکا است و نشان می‌دهد که فشار حداکثری آن‌ها نتوانسته بر روی ملت مقاوم ما اثر بگذارد.

حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی با بیان اینکه اتهام زنی آمریکا به ایران در قضیه آرامکو صرفا یک بهانه تراشی است گفت: وزیر خارجه آمریکا که همواره حرف‌های نادرست و بی‌منطقی می‌زند مدام ایران را در قضیه آرامکو متهم می‌کند؛ تبلیغات بیش از حد آمریکایی‌ها در قضیه آرامکو به این دلیل است که واشنگتن می‌خواهد کل نفت شرق عربستان را در مشت خود قرار دهد و این امر نیز از دعوای آمریکا با چین نشأت می‌گیرد.

وی با اشاره به طرح ابتکار صلح هرمز که از سوی ایران در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل مطرح می‌شود بیان داشت: ائتلاف امید یا ابتکار صلح هرمز طرحی است که ناظر بر تضمین امنیت منطقه است؛ البته این طرح به جز موضوعات امنیتی دارای موضوعات اقتصادی نیز می‌باشد؛ ایران با ارا ئه این طرح می‌خواهد به دنیا اعلام کند که به دنبال صلح بلند مدت درمنطقه است و این آمادگی را دارد در یک مجمع گفتگو با حضور سازمان ملل حاضر شود.

روحانی تشریح اصول ایران در خصوص گام‌های کاهش تعهدات برجامی را یکی دیگر از اهدف سفرش به نیویورک دانست و گفت: در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل نشست ۱+۴ در سطح وزرا برگزار خواهد شد و ما منطق خود در موضوع کاهش تعهدات بر جامی را برای جهانیان تبیین می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در تاریخ خصومت ورزی آمریکا علیه ایران برای نخستین بار است که آمریکا از لحاظ سیاسی منزوی شده است گفت: آمریکایی‌ها در بحث کاهش تعهدات برجامی ایران موضوع را به شورای حکام بردند، اما آنجا شکایت آن‌ها رد شد.

روحانی در پایان خاطر نشان کرد: در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۵ نفر از سران کشور‌ها ظرف سه روز ملاقات خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روحانی رئیس جمهور نیویورک ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۶۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود

مشاور امنیت ملی کاخ سفید با ابراز نگرانی از همکاری های نظامی ایران، روسیه و کره شمالی مدعی شد که پیشنهادات نظامی روسیه به ایران و کره شمالی می تواند منجر به افزایش بی ثباتی منطقه خاورمیانه شود.

به گزارش ایرنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: ما در سال های گذشته شاهد همکاری نظامی ایران و کره شمالی بوده ایم اما توسعه گسترده پهپادها در همکاری ایران و روسیه در طول دو سال گذشته امری جدید بوده است.

او تصریح کرد: همچنین همکاری گسترده نظامی روسیه و کره شمالی نیز در دو سال گذشته افزایش یافته است. ما همچنین از نزدیک پیشنهادات نظامی روسیه به ایران و کره شمالی را که می تواند منجر به بی ثباتی در خاورمیانه و منطقه هند و اقیانوسیه شود، از نزدیک دنبال می کنیم.

مشاور امنیت ملی بایدن اضافه کرد: «اگر روسیه به ایران سلاح بدهد این موضوع ثبات در خاورمیانه را متزلزل می‌کند».

سالیوان مدعی شد: وضعیت کنونی در ارتباط با ایران در مقایسه با چند هفته گذشته متفاوت است. پس از حمله بی پروا و بی‌سابقه ۱۰ روز پیش ایران به اسرائیل، کشورهای گروه ۷ تصمیم گرفتند که تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کنند.

مشاور امنیت ملی بایدن گفت: آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا در این زمینه با هم هماهنگ هستند. کنگره آمریکا اختیارات جدیدی به دولت خواهد داد که ما با استفاده از آنها به منزوی کردن بیشتر ایران و افزایش فشار بر آن ادامه خواهیم داد.

مشاور امنیت ملی دولت آمریکا همچنین از احتمال سفر خود به عربستان سعودی در چند هفته آینده خبر داد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شانس ایران برای تصاحب یک طلا و 3 برنز
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • بعد از سوپرکاپ در عربستان؛ مسابقات لالیگا در آمریکا!
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • اتهام بزرگ: پیکه از عربستان رشوه گرفت!‏