Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ ترامپ پس از اینکه همه کار را کرد تا که به تنش های جنگ پهپادی کنونی برسد ، رویای داشتن یک نشست در اجلاس (سازمان ملل ) با «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران را دارد، جایی‌ که بتواند استعداد خود در دستیابی به توافقات را نشان دهد .ضعف انتخاباتی «نتانیاهو» و بی‌ اعتبار شدن «محمد بن سلمان» ، این اجازه را به او می‌ دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روزنامه ال پاییس اسپانیا در مقاله ای با بیان اینکه رییس جمهوری آمریکا تنها حرف می زند، نوشت :ترامپ جنگ بیشتری نمی‌ خواهد، او همیشه در مقابل ضعیف ها،قوی و در مقابل قوی ها، ضعیف است.
ال پاییس  در این مقاله به قلم لوییس باستس روزنامه نگارش نوشت: سیاست بین المللی «دونالد ترامپ» ، اگر داشته باشد یا بشود آنچه که انجام می‌ دهد را سیاست نامید ، در قطب مخالف «تئودور روزولت» رئیس جمهوری مشهور آمریکاست زیرا روزولت سخنان مهربانه خود را با نمایش قانع کننده عصای بزرگ خود همراهی می‌ کرد .
روزنامه افزود :ترامپ به خاطر غیر قابل پیش بینی‌ بودن، خودشیفتگی‌ ، سیاست های ارتجاعی ، فساد و دروغ های فاحشش ، به خودی خود یک تهدید می‌ باشد. اما تهدیدهایش مخصوصا نظامی ، خطرناک نیستند زیرا هیچ تاثیری در پی ندارند . وی بلند صحبت می‌ کند اما پس از آن عمل نمی‌ کند . این را دشمنان آمریکا می‌ دانند و دوستان و متحدانش از آن رنج می‌ برند .
نشریه تصریح کرد :واکنش محتاطانه کاخ سفید نسبت به حمله متحمل شده از سوی عربستان سعودی که ظرفیت تولید نفتی‌ کشور را به نصف رساند، آخرین قسمت از بی‌ توجهی‌ تدریجی‌ امنیت جهانی‌ از سوی آمریکا است . رئیس جمهوری آمریکا فریاد می‌ زند ، توهین می‌ کند و دشمنان خود را می‌ ترساند اما پس از آن هیچ مشکلی‌ ندارد که با آنها بنشیند و  تلاش کند تا با آنها به یک توافق که در صورت امکان تجاری باشد، برسد .
ال پاییس اضافه کرد: بحران  موجود بین ایران و عربستان سعودی ، یک دوره تاریخی ۷۵ ساله را می‌ بندد که در آن واشنگتن امنیت این کشور عربی‌ را تضمین می‌ کرد و در مقابل سعودی ها به آن نفت کافی‌ برای کار کردن اقتصادش عرضه می‌ کردند. اکنون آمریکا در حال بستن چترهای محافظتی که در طول دوران طولانی با هدف حفاظت از متحدان خود در تمام جهان باز کرده بود، است و در عوض برای دستیابی به توافقاتی که به تجارت و صنعتش نفع برساند ، تلاش می‌ کند .
رسانه  مذکور نوشت : ترامپیسم قارقار می‌ کند اما جنگ نمی‌ خواهد .در صورتی‌ که مجبور شود از ارتشیان خود در خارج از قلمروی ملی‌ استفاده کند ، ایده او این است که باید با پیش پرداخت مبلغ این لشکر کشی‌ از سوی کشوری باشد .مرکانتیلیسم یا سوداگرایی بین المللی ترامپ ، وی را به پاکسازی در صفوف دیپلمات های واقع گرا ، نظامیان نگران ظرفیت بازدارنگی و شاهین هایی‌ نظیر «جان بولتون»که هر روز مایل به اعلام جنگ بودند ، وا داشته است .فقط «مایک پومپئو» یا "مایک بله قربان" برای او باقی‌ مانده است .
روزنامه ادامه داد :ترامپ پس از اینکه همه کار را کرد تا که به تنش های جنگ پهپادی کنونی برسد ، رویای داشتن یک نشست در اجلاس (سازمان ملل ) با «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران را دارد، جایی‌ که بتواند استعداد خود در دستیابی به توافقات را نشان دهد .ضعف انتخاباتی «نتانیاهو» و بی‌ اعتبار شدن «محمد بن سلمان» ، این اجازه را به او می‌ دهند.
منبع: ایرنا برچسب ها: ال پاییس ، ترامپ ، سازمان ملل

منبع: خرداد

کلیدواژه: ال پاییس ترامپ سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض

همزمان با تشدید جنگ اسرائیل در غزه و ناکامی در اجرای قطعنامه آتش بس و مذاکرات سیاسی برای دستیابی به توافق میان اسرائیل و حماس، آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا پس از سفر به چین به عربستان سعودی می رود.

به گزارش ایرنا، رسانه آمریکایی اکسیوس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عرب گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفرش به چین، این هفته قصد دارد به عربستان سعودی سفر کند.

به گفته این منابع، انتظار می رود بلینکن در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد که ۲۸ تا ۲۹ آوریل (۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳)  در ریاض برگزار می شود، شرکت کند.

بلینکن همچنین با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و دیگر رهبران منطقه ای دیدار خواهد کرد.

دولت بایدن به کار به سمت یک توافق بالقوه که می تواند راه را برای عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل هموار کند، ادامه می دهد، اما اکثر مقامات آمریکایی آن را یک رویا تلقی می کنند.

مقامات آمریکایی می گویند بلینکن همچنین در نظر دارد با سفر به سرزمین های اشغالی,  با بنیامین نتانیاهو  نخست وزیر اسرائیل  و دیگر مقامات ارشد این رژیم دیدار کند.

بلینکن هفته گذشته در دیدار با رهبران یهودی-آمریکایی گفت که امیدوار است در اواخر آوریل یا اوایل ماه می در اسرائیل باشد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی  امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح  با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد  مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را  از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار  دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بلینکن : سعودی ها همچنان مایل به عادی سازی روابط با اسرائیل هستند بلینکن باز هم راهیِ اسرائیل می شود

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • برگزاری جلسه تخصصی بررسی پروژه‌های سفر ریاست جمهوری و استاندارآذربایجان غربی به شهرستان ارومیه
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • برگزاری نشست کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و تاجیکستان
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید