Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@01:01:24 GMT

برش استانی سند تحول بنیادین در استان البرز تهیه شد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۶۷۹۷

برش استانی سند تحول بنیادین در استان البرز تهیه شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاظمی صبح دوشنبه در حاشیه آئین متمرکز استانی بازگشایی مدارس در سال تحصیلی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهر را در شرایطی آغاز می کنیم که بیانیه گام دوم انقلاب پیش روی آموزش و پرورش است و دانش آموزان و جوانان پیشرانان اصلی این بیانیه هستند.

وی با اشاره به اهمیت تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: مدیران کل آموزش و پرورش همت کرده و این سند را در دستور کار خود قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ۳۷۰ برنامه برای سند تحول بنیادین برنامه ریزی شده است، گفت: این برنامه ها با رویکرد تعلیم و تربیت تمام ساعتی و با نگاه مهارت آفرینی، توسعه مهارت های ارتباطی و یا ایجاد فضای امید و نشاط در بین دانش آموزان دنبال می شود.

کاظمی در بخش دیگری گفت: یکی از اقدامات خوبی که در آموزش و پرورش البرز انجام شد رونمایی از برش های استانی سند تحول بنیادین بوده است.

وی در پاسخ به این پرسش که ۳۷۰ برنامه تعیین شده در چه بازه زمانی اجرا می شود، گفت: این برنامه ها مختص به امسال نبوده و در سال های آینده نیز اجرا خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در خصوص سهم استان ها از ۳۷۰ برنامه، گفت: بخشی از این برنامه ها ستادی و بخشی دیگر مرتبط به حوزه استان ها است، تفکیک شده و در هر استانی مطابق با شرح وظایف تعیین شده، اجرا می شود.

کد خبر 4726226

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب استان البرز آموزش و پرورش علیرضا کاظمی شهرستان کرج آموزش و پرورش البرز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی شهرکرد بوشهر شیراز اربعین 98 خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف بیرجند ایلام استانداری سمنان دفاع مقدس جنگ تحمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۶۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس

همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از صبح امروز در محل باشگاه فرهنگیان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با حضور در جمع مدیران در این نشست تخصصی، گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده گفت: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

وی همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز بدون مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفهوم درست، شروع کنند.

وی افزود: در این زمینه در مرکز اقداماتی در حال انجام است ولی شما نیز باید این کار را در استان‌ها شروع کنید.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • ضرورت آموزش حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • اردوگاه فرهنگی منشاد به آموزش و پرورش واگذار شود
  • آیا وزیر آموزش و پرورش استیضاح می شود؟
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس