Web Analytics Made Easy - Statcounter

ه گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار صبح دوشنبه در مراسم بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید در شهرستان بهارستان و شهر گلستان طی سخنانی اظهار داشت: اول مهر سرآغاز سفری برای آگاهی، دانایی، رشد و اینده بهتر و مهارت های بهتر زندگی برای همه دانش آموزان و معلم ها و مسئولین است.

وی با ابراز امیدواری جهت کسب دانش و معرفت و اگاهی برای همه دانش اموزان گفت: با توجه به اینکه در ماه محرم هستیم و قیام اباعبدالله در این ماه برای اگاهی و ازادگی انسان رخ داد باید بدانیم که نباید در جهالت و تاریکی به سر ببریم لذا امام حسین کشتی نجات برای سفر زندگی و چراغ هدایت است و باید الگوی همه ما باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتکار با بیان اینکه باید تلاش کنید که در کنار فعالیت های درسی برای معرفت درونی و ذاتی خود نیز زمان بگذارید افزود: کسب مهارت های زندگی یکی از مولفه های مهم اموزش و پرورش است و رییس جمهور از ابتدای دولت بر موضوع کسب مهارت های رفتاری و مهارت های زندگی تائید داشته اند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان داشت: دانش و دانایی به عنوان رشد فردی  و اجتماعی ضروری است و چگونه فکر کردن و تفکر نقادانه و این که با حقوق خود اشنا باشیم و بدانیم که مسئول خودمان هستیم و باید مراقبت کنیم که تقوا همان مراقبت است نیز جز مهارت های زندگی محسوب می شود.

وی با تاکید بر اینکه باید تفاوت دیدگاه ها را بشناسیم و مهارت های ارتباطی را در خانواده افزایش دهیم اظهار داشت: طرح گفتگوی ملی خانواده یکی از مباحثی است که نیاز به توجه بیشتر دارد جرا که طی سال های اخیر موضوع گفتگو بین اعضای خانواده اسیب دیده که باید تقویت شوند  و در این راستا لازم است که مهارت شنیدن را بیاموزیم و این مهارت ها باید در مدسه باید مورد توجه قرار بگیرند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص کسب مهارت های دیگر در زندگی نیز افزود: مهارت های مرتبط با طبیعت و حفظ محیط زیست را اگر یاد نگیریم درست زندگی کردن را نمی شناسیم، همچنین مهارت های اشتغال نیز بسیارمهم است و از مهارت فناوری های نو که تلاش دولت توسعه ان در مدارس است تا صنایع دستی و هنرهای خلاق که عرصه های مهم کاربرد دارند مواردی هستند که باید مورد توجه جدی باشند.

ابتکارگفت: با توجه به استعداد دختران ایران زمین که در تمام رشته های مهندسی تعداد دختران از پسران بیشتر است و می توانند در همه عرصه ها در چارچوب موازین شرعی حضور پیدا کنند باید بگوییم حضور زنان و دختران در عرصه های اجتماعی به معنای کمرنگ کردن نقش مادری و همسری نیست  و باید بدانیم هیچ محدودیتی برای پیشرفت زنان و دختران در ایران وجود ندارد.

کد خبر 4726244

منبع: مهر

کلیدواژه: معصومه ابتکار معاونت امور زنان ریاست جمهوری بهارستان هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی شهرکرد بوشهر شیراز اربعین 98 خطبه های نماز جمعه گرگان سانحه تصادف بیرجند ایلام استانداری سمنان دفاع مقدس جنگ تحمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۶۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور

میثم عابدی پیش از ظهر امروز در بازدید از مجتمع نوآوری نور در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج اظهار داشت: با توجه به دنیا در حال حرکت به سمت مهارت‌های دیجیتال است لذا این مهارت‌ها باید در کشور نیز پیاده‌سازی شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در همین راستا و با هدف ترویج فرهنگ‌سازی در این حوزه، نیاز است دانش آموزان، معلمان توانمندی خاصی را فرا گیرند.

وی با اشاره به اینکه براساس هدف‌گذاری در سال جاری آموزش ۳۰۰ هزار نفر در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی است، بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های خوب استان کردستان، سهیمه مشخص شده برای این استان ۱۰ هزار نفر است.

عابدی یادآور شد: این تعداد شامل دانش‌آموزان مقطع متوسطه و معلمان ویژه ابتدایی خواهند بود که امیدواریم با همکاری آموزش و پرورش بتوان نقاط هدف طرح را مشخص و تیم‌های آموزشی را به استان ارتباط دهیم.

وی اظهار کرد: در سال گذشته نیز ۵۰ هزار نفر این آموزش‌ها را در ۱۰ استان کشور فرا گرفتند و مقرر است هدف‌گذاری امسال در ۲۰ استان دیگر تحقق یابد.

در حال حاضر ۳۲ شرکت دانش‌بنیان در مجتمع نوآوری نور پیام نور سنندج در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور
  • آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۱۰هزار دانش‌آموز سنندجی
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • توجه جدی آموزش و پرورش اصفهان به استعداد دانشجو معلمان
  • مراسم اختتامیه طرح سفیران سلامت در مهاباد