Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزنامه نگار در یادداشت خود به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۳ میلادی ترکیه اشاره کرده و نوشته است ،کمال قلیچدار اوغلو، رهبر حزب جمهوری خواه خلق ترکیه (CHP) در خصوص معرفی نامزد مشترک برای انتخابات ریاست جمهوری به عبدالله گل یازدهمین رییس جمهوری ترکیه و عضو موسس حزب عدالت و توسعه (AKP) قول هایی داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این یادداشت به احتمال برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری اشاره و اعلام کرد: در حالی که علی باباجان بدنبال تاسیس حزب جدید سیاسی در ترکیه است و اکثر بنیان گذاران آک پا نیز بدنبال جدایی از این حزب هستند خبرهای بدست آمده حکایت از توافق عبدالله گل و  قلیچدار اوغلو برای معرفی نامزد مشترک برای انتخابات ریاست جمهوری است.

سلوی افزود: احتمالا جریان نزدیک به عبدالله گل از وی به عنوان یکی از گزینه های نامزدی مشترک یاد کرده و تنها کسی که می تواند در این خصوص شفاف سازی کند قلیچدار اوغلو است.همچنین برای انتخابات ریاست جمهوری اکرم امام اوغلو شهردار کلانشهر استانبول نیز یکی از فاکتورهای مهم خواهد بود.

برخی ناظران سیاسی معتقدند که، در صورت صحت خبر، اگر گل و قلیچدار اوغلو توافقی را برای معرفی یک نامزد مشترک در انتخابات 2023 انجام داده باشند، موقعیت اردوغان و یا نامزد مورد حمایت وی در آن انتخابات به طور حتم به خطر خواهد افتاد.

عبدالله گل به همراه اردوغان که از شاگردان برجسته مرحوم نجم الدین اربکان نخست وزیر فقید و رهبر حزب سیاسی سعادت بود، پس از کناره گیری از حزب سعادت از سوی اربکان به " فرزند ناخلف " نامیده شد. گل که از یاران قدیمی اردوغان و از نزدیکان وی در احزاب سیاسی سعادت و عدالت و توسعه نیز به شمار می رفت، پس از تغییر قانون اساسی و نظام سیاسی ترکیه از پارلمانی به ریاستی راه خود را جدا کرده و به طور رسمی از حزب عدالت و توسعه کناره گیری کرد.

کمال قلیچدار اوغلو که یک اقتصاددان و معلمی برجسته بود، پس از کناره گیری دنیز بایکال در پی یک رسوایی اخلاقی در حزب جمهوریخواه خلق که به جا مانده از مصطفی کمال پاشا معروف به آتا تورک است،‌ به رهبری دومین حزب بزرگ ترکیه برگزیده شد.

حال ائتلاف و توافق گل و قلیچدار اوغلو به عنوان دو رقیب جدی و قدیمی و صف آرایی این دو در برابر اردوغان در آینده سیاسی این کشور به خصوص در زمان انتخابات می تواند یکی از مهمترین وقایع سیاسی را در ترکیه رقم بزند که باید منتظر ماند و نتایج آن را با دقت و تامل مورد توجه قرار داد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکیه تبلیغات انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود نجابتی چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی شد

پس از برگزاری فرایند انتخاب «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» با یک نظرخواهی سراسری از مدیران فرهنگی، هنرمندان، فعالان فرهنگی و رسانه‌ای که با جامعه آماری بیش از هزار نفر صورت گرفت، نام ۸۶ هنرمند به عنوان نامزد‌های اولیه عنوان «چهره سال هنر انقلاب» مشخص و به «کمیته انتخاب نامزد‌های نهایی چهره سال هنر انقلاب» ارائه و امیر بشیری برای نویسندگی و کارگردانی کنسرت‌نمایش «کلنل»، کمال تبریزی و علیرضا طالب‌زاده برای نویسندگی و کارگردانی مجموعه تلویزیونی «سرزمین مادری، راضیه تجار برای انتشار رمان «یاس کبود» و تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «اسم تو مصطفاست»، افشین علاء برای نقش‌آفرینی مؤثر و به‌هنگام در سپهر شعر انقلاب اسلامی و مسعود نجابتی برای فعالیت‌های مؤثر در حوزه گرافیک از جمله ترسیم دیوارنگاره «و فتح قریب» در مرز سرزمین‌های اشغالی به عنوان نامزد‌های نهایی عنوان «چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی» معرفی شده بودند.

کمیته با ترکیب مرتضی سرهنگی، علیرضا قزوه، احمدرضا درویش، کورش زارعی، سیدمسعود شجاعی طباطبایی و محسن مؤمنی شریف تشکیل جلسه داد و از میان گزینه‌های پیشنهاد شده توسط اهالی فرهنگ و هنر، این پنج هنرمند را به عنوان نامزد‌های نهایی چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب معرفی کرد.

حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ معرفی «چهره سال هنر انقلاب» را با مشارکت هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر در دستور کار خود قرار داده است.

«تندیس انتظار» اثر علی‌اصغر یوزباشی به‌عنوان نماد چهره سال هنر انقلاب شناخته شده و هرسال به هنرمند منتخب تقدیم می‌شود.

تاکنون چهره‌هایی همچون حمید حسام، ابراهیم حاتمی‌کیا، محمدمهدی سیار، عبدالحمید قدیریان و مجید مجیدی موفق به کسب این عنوان شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • مسعود نجابتی چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی شد
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • اعلام زمان بندی مرحله دوم انتخابات مجلس
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • نامزد‌های نهایی چهره سال هنر انقلاب معرفی شدند
  • نقوی حسینی: «پشم» مقدرات مجلس آینده را تعیین می‌کند!
  • دیدار مقامات طالبان در ارگ ریاست جمهوری
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود