Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تعطیلی مساجد و دستگیری امامان جماعت در یک ماه اخیر، تنش‌های مذهبی میان دولت سکولار هند و کشمیر اوج گرفته است.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از «ozy»،تنش های مذهبی میان دولت سکولار هند و کشمیر در یک ماه اخیر به اوج خود رسیده است.

 

بسته شدن مساجد در کشمیر و جلوگیری از برگزاری نمازهای جمعه تنها قدم های ابتدایی برای شعله ور کردن آتش تنش های مذهبی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حالا کار به جایی رسیده است که روحانی ها و امامان جماعت مساجد هدف جاسوسی های دولت هند قرار گرفته اند و به اتهام اینکه از مساجد برای گسترش احساسات «ضد هندی» استفاده می کنند،دستگیر می شود.

 

کارشناسان می گویند: دولت هند مرزی را که زمانی میان مذهب و اقدامات امنیتی وجود داشته از میان برداشته و به راحتی به سرکوب امنیتی مسلمانان، رهبران اسلامی و امامان جماعت مساجد در کشمیر می پردازد.

 

 علاوه بر رهبران مذهبی، خبرنگاران هم از سوی دولت هند هدف قرار گرفته اند.

 

بر اساس گزارش های دریافتی، خبرنگارانی که اخبار مربوط به دولت هند یا نیروهای امنیتی این کشور را منتشر کرده اند مورد آزار و اذیت، بازجویی های غیررسمی و جاسوسیی های غیرقانونی قرار گرفته اند.

 

محدودیت هایی که نیروهای هندی برای رفت و آمد مسلمانان در کشمیر اعمال کرده اند هنوز ادامه دارد و ادامه این محدودیت ها خود می تواند برافزوزنده آتشی باشد که هنوز زیر خاکستر است.

 

اگرچه این مسائل تا کنون منجر به پاسخی خشونت آمیز از سوی کشمیری ها نشده است اما تحلیل‌گران هشدار داده اند که این دستگیری ها در بلندمدت می تواند خطر عصبانیت گسترده و پیامدهای ناشی از آن را به وجود بیاورد چرا که مسلمانان احساس می کنند به طور روزافزون تحت حمله هندی ها قرار دارند و باید واکنشی مناسب در قبال این حملات از خود نشان بدهند.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته دفاع مقدس رژه نیروهای مسلح دفاع مقدس خطبه نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل نماز جمعه مسجد طراز اسلامی اربعین حسینی مساجد جهان هند کشمیر مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه راه‌اندازی شود

نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مکانی بهتر و مناسب‌تر از سرای تاریخی سعدالسلطنه برای راه‌اندازی موزه خوشنویسی نداریم.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین، اظهار کرد: می‌توان بخشی از غرفه‌های مجموعه سعدالسلطنه را به صورت اعلان فراخوان و دعوت از افراد فعال در این حوزه برای امور مربوط به فرهنگ اهل بیت (ع) و هیئت‌های مذهبی واگذار کنیم.

وی افزود: مجموعه سعدالسلطنه به عنوان یک اثر تاریخی و میراثی که ثبت جهانی شده است، به همین دلیل باید پازل گردشگری آن نیز با ایجاد کاربری‌های متنوع در غرفه‌های آن و همچنین امکانات دیگر در آن تکمیل شود. اگر این مجموعه را با تمامی نیازها و خواستگاه گردشگران و کاربری‌های اقتصادی، فرهنگی و مذهبی و رفاهی آن نبینیم، موفق نخواهیم بود.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد افراد توانمندی در حوزه فعالیت‌های مذهبی در شهر وجود دارند که نیازمند حمایت هستند و می‌توانیم بخشی از غرفه‌های مجموعه سعدالسلطنه را به صورت اعلان فراخوان و دعوت از افراد فعال در این حوزه برای امور مربوط به فرهنگ اهل بیت (ع) و هیأت‌های مذهبی واگذار کنیم.

اشدری با انتقاد از عملکرد شهرداری در بی‌توجهی به راه‌اندازی موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه، تصریح کرد: مکانی بهتر و مناسب‌تر از سعدالسلطنه برای راه‌اندازی موزه خوشنویسی نداریم اما متأسفانه بعد از سه سال در دور ششم شورا مدیریت شهری نسبت به این خواسته و سیاست گذاری شورا بی توجه است و گویا سخنان ما مصداق آب در هاون کوبیدن است.

وی اضافه کرد: اگر نمی‌توانیم اقدام شایسته ای به پاس قدردانی در شأن هنر و هنرمندان خوشنویس و ترویج این هنر ارزنده خاصِ فارسی و مهم‌تر از همه در شأن پایتخت خوشنویسی برای ارائه هنر هنرمندان خوشنویس به همشهریان هنرور و گردشگران فرهیخته در پایتخت خوشنویسی ایران داشته باشیم، پرداختن به این موضوع مهم و ارزشمند صرفاً در قالب یک شعار و پسوند پایتخت خوشنویسی به قزوین، شهر کهن و تاریخی و نماینده تمام‌قد هنرخیز ایران هم ظلم است و هم جفا و هم دور از عدالت و انصاف.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قزوین گفت: به طور قطع اگر این فرصت در اختیار دیگر شهرهای ایران بود خیلی زودتر سال‌ها پیش این هنر فاخر و فارسی ایرانی به طور جهانی مطرح و موجب جذب گردشگران فرهنگی و هنری می‌شد.

کد خبر 745667

دیگر خبرها

  • گوترش: اسرائیل جهنم شعله‌ور در غزه به راه انداخته است
  • گردهمایی فعالان هنری مساجد مازندران
  • تعطیلی پنجشنبه‌ ها شامل کارگران هم می‌ شود ؟
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه راه‌اندازی شود
  • پاکستان فیلترینگ «ایکس» را تایید کرد
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • مرگ دردناک مرد میانسال در میان شعله‌های آتش
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی و کارگران می‌شود؟