Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالقاسم حسین‌پور روز دوشنبه در کارگاه آموزشی که با رویکرد اهمیت آبخیزداری در کنترل و پخش سیلاب در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان برگزار شد، افزود: سال گذشته نیز بیش از یک میلیون هکتار از عرصه‌های حوزه آبخیز کشور از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و سایر منابع مکمل آن، تحت پوشش فعالیت‌های آبخیزداری و آبخوانداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاثیر اجرای طرح‌های آبخیزداری در بارندگی‌ها و سیل‌های ابتدای سال جاری، مشخص شد، اظهار داشت: خسارت‌های ناشی از وقوع سیل در مناطقی که این پروژه‌ها اجرا شده بود به حداقل رسید.

حسین‌پور خاطرنشان کرد: آنچه که در سیاست‌های محوری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور دنبال می‌شود اصل رضایتمندی مردم و جوامع محلی است.

این مسئول با بیان این که هم‌اکنون بیش از یک هزار حوزه آبخیز کشور در حال اجرا است، گفت: ۱۸۰ طرح در بخش کنترل و پخش سیلاب در نقاط مختلف کشور به مناسبت هفته دولت سال جاری افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین کارگاه‌هایی در انتقال دانش و تجربه‌های موفق، موثر است.

حسین‌پور با تاکید بر حرکت در مسیر مدیریت ریسک سیل، افزود: بیش از ۷۰ درصد موضوع مدیریت سیلاب باید به موضوع اقدامات پیشگیرانه اختصاص یابد زیرا فعالیت‌های حفظ منابع طبیعی و اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در کاهش خسارت‌های سیل و پیشگیری از سیلاب، گامی موثر و مهم است.

وی ابراز کرد: ایران در پهنه خشک قرار گرفته و موضوع سیلاب با توجه به مشکلات کم‌آبی و خشکسالی در کشور، یک فرصت محسوب می‌شود.

حسین‌پور گفت: روند اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور، مطلوب است و با اجرا و توسعه پروژه‌های آبخیز می‌توان خطرات سیل را به فرصت، تبدیل کرد.

وی اظهار داشت: برنامه‌ای در قالب آبخیزداری و کنترل سیل در سطح حوزه‌های مشرف به مراکز جمعیتی شهرها و روستاهای کشور با همکاری وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران در حال تدوین است.

حسین‌پور خاطرنشان کرد: حفظ خاک، احیای پوشش گیاهی، تغذیه آبخوان‌ها، پرآبی چاه‌ها و قنات‌های خشک، کاهش پدیده گرد و غبار، پایداری فعالیت‌ها و استمرار رونق تولید از مهم‌ترین اهداف اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور است.

کارگاه آموزشی با رویکرد اهمیت آبخیزداری در کنترل و پخش سیلاب ویژه فرمانداران و بخشداران استان توسط اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان برگزار شد.

۹۵۵۶/۶۰۸۵

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیلاب زنجان آبخوان داری آبخیزداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی

فریبرز امامبخش رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بافت ضمن بیان این موضوع که مسئله درختداری از درختکاری اهمیت بیشتری دارد گفت: با توجه به تفاهم نامه‌های منعقد شده در سطح استان فی مابین ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و آموزش و پرورش، برنامه ریزی‌های مختلفی با هدف ترویج فرهنگ درختکاری و درختداری در بین دانش آموزان انجام شده است. 

امام بخش بیان داشت: وقتی کودکان درخت می‌کارند احساس می‌کنند قدرتی دارند که می‌توانند برای بهبود جهان اطرافشان و برای ساخت آینده‌ای روشن از آن استفاده کنند.

وی افزود: یکی از برنامه‌های فرهنگی که نیازمند پیگیری و اجرا در جامعه می‌باشد آموزش و فرهنگ سازی حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست در بین دانش آموزان است، فرهنگ کاشت و نگهداری از درخت می‌باشد که موجب تقویت حفظ مسئولیت پذیری در برابر طبیعت از سنین کودکی در بین دانش اموزان می‌شود. 

به گفته وی، در این راستا دانش آموزان مدارس شهرستان بصورت دوره‌ای و تیمی با برنامه ریزی که از طرف کادر آموزشی مدارس صورت می‌گیرد از درختان کاشته شده در مدارس خود سرکشی و نگهداری می‌نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • تزریق ۲۰۷ میلیون مترمکعب آب به سفره زیر زمینی
  • این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در شهرستان دامغان
  • ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری