Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  سیدرضا مفیدی با اعلام این خبر اظهار کرد: توسعه محصول یکی از وظایف بنگاه‌ها در راستای بقا و حفظ آن است و این مهم در صنعت خودرو نسبت به دیگر حوزه‌ها پیشرو است و از دیرباز مورد توجه بوده به طوری که در سند استراتژی خودور در افق ۱۴۰۴ هم پیش‌بینی هایی برای این موضوع انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در تدوین توسعه سند خودرو افق ۱۴۰۴ پیش بینی کرده ایم که محصولات خارجی که وارد بازار ایران می شوند، حداکثر هفت سال پس از اولین لانچ در هریک از بازار های جهانی که می توانند تولید می شوند و برای محصولات داخلی هم با کمی زمان بیشتری محصولات جدید خودرا جایگزین محصولات قدیمی کند. این هدفگذاری همیشه در صنعت خودرو بوده و کما اینکه پیکان در سال۸۴ با همین هدف از خط تولید ایران خودرو حذف شد.

 

مفیدی با اشاره به اینکه ضرورت دارد درسال ۹۸ شرکت های خودروساز به منظور جلب رضایت مشتریان و توسعه بازار، محصولات جدید را جایگزین محصولات قدیم کنند، توضیح داد: محصولات قدیمی به طور معمول وقتی نتوانند مشتری در بازار بدست بیاورند و استاندارد و شاخص های کیفی و ایمنی را پاس کنند، حذف می شوند.

 

او با اشاره به اینکه دلایل متعدد برای حذف یک محصول وجود دارد، افزود: در بعضی مواقع بعضی از محصولات هم اگر نتوانند برای بنگاه سودآوری داشته باشند، حذف می شوند. ولی مهمترین بحث در حذف یک محصول این است که اگر محصولی قدیمی شد و از تکنولوژی محصولی به معنی استفاده از تجهیزات و آپشن های نوآورانه و های‌تک جا ماند؛ طبیعی است که مورد استقبال بازار نیست و جای خود را باید به محصولات جدید بدهد.

 

مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صمت گفت: در برخی بازارها با توجه به شرایط خاص، عرضه محصول محدود و از نظر زمانی طولانی‌تر می شود همانند بازار کشور ما که نتوانسته ایم براساس اهداف و برنامه های پیش بینی شده محصولات قدیمی را حذف کنیم.

 

او با اشاره به محدودیت های بین المللی بر علیه صنعت خودرو و کشورمان ادامه داد: در این شرایط صنعت خودرو سعی کرد بازار را تاحدی کنترل کند و به مرور که وضعیت بازار پایدارتر می شود، زمان آن می رسد که به توسعه محصول هم توجه کرد و زمان جایگزینی محصول هم فرا می رسد و از این مسیر می تواند تصویر ذهنی بهتری برای مشتری ایجاد کند و اصطلاحا IMAGE این صنعت را بهسازی کند و مشتریان در کنار موضوع کمیت و کیفیت، تنوع محصول را هم تجربه می کنند.

 

مفیدی در ادامه با اشاره به اینکه در ایران خودرو و سایپا قدیمی ترین محصول پراید و پژو ۴۰۵ است، گفت: به دلیل اینکه عمری از خطوط تولید، قالب هاو جیک و فیکسچرها گذشته است و هزینه های بهسازی و بازسازی و ارتقا آنها بیشتر از طراحی و تولید محصول جدید است، این محصولات جای خود را به محصول های جدید می دهند.

 

او ادامه داد: توقف خط تولید این محصولات باید در سال های پیش اتفاق می افتاد ولی به دلایل متعدد از جمله ضعف و مشکلات نقدینگی در صنعت خودرو و محدودیت های بین المللی و برای جلوگیری از آشفتگی بیش از حد بازار خودرو، خودروسازان تصمیم گرفتند تولید این محصولات را ادامه دهند.

 

مفیدی بیان کرد: خودروسازان باید تقاضای بازار را پاسخگو باشند و در اولین فرصت و امکانی که فراهم شود و با تشدید نظارتی که از سوی دولت و وزارت صمت صورت خواهد گرفت، با هدف پاس کردن استانداردهای سختگیرانه‌تر و برخورداری جامع از محصولات مطمئن و ایمن‌تر و به لحاظ تکنولوژی پیشرفته ‌تر؛ این محصولات تولید را ترک خواهند کرد.

 

مدیرکل دفتر صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صمت توضیح داد: تا پایان دولت دوازدهم محصولات قدیمی از خط تولید خداحافظی خواهند کرد ولی همه دست اندرکاران و بنگاه‌ها در تلاشند که زودتر محصولات قدیمی را با محصولات جدیدتر جایگزین کند.

 

او گفت: هر دو گروه ایران خودرو و سایپا برنامه‌هایی برای تولید محصول جدید دارند ولی سرعت عرضه محصولات جدید با توجه به عمق ساخت داخل و با اولویت کاهش ارزبری، با تاخیر روبرو است و تحریم‌های بین المللی فرصتی برای تولید و طراحی محصولات جدید به وجود آورده است.

 

اقتصادنیوز

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: وزارت صمت سمند پراید اقتصاد جام نیوز ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۸۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ / تارا چند؟

فرارو- تارا دنده‌ای ارزان‌ترین تیپ این خانواده به‌حساب می‌آید و در بازار آزاد ۷۷۵ میلیون تومان قیمت دارد.

قیمت تارا اتوماتیک در بازار آزاد به ۹۳۰ میلیون تومان رسیده و تارا اتوماتیک تیپ V۴ به طور متوسط یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان به خریداران پیشنهاد می‌شود.

دنا پلاس اتوماتیک که یکی دیگر از گرانقیمت‌ترین سواری‌های داخلی است، ۹۶۵ میلیون فروخته می‌شود و خرید ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای ۹۹۰ میلیون آب می‌خورد.

قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید که تفاوتی با اعدادوارقام اعلامی روز گذشته ندارد.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

هفت فروردین 1403

هشت فروردین 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز

725 میلیون تومان

725 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی

675 میلیون تومان

675 میلیون تومان

دنا پلاس

755 میلیون تومان

755 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌

885 میلیون تومان

885 میلیون تومان

دنا پلاس توربو اتوماتیک

965 میلیون تومان

965 میلیون تومان

پارس سال XU7p

655 میلیون تومان

655 میلیون تومان

207 دنده‌ای فرمان برقی

755 میلیون تومان

755 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای

990 میلیون تومان

990 میلیون تومان

رانا پلاس سقف فلزی

585 میلیون تومان

585 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای

650 میلیون تومان

650 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1

775 میلیون تومان

775 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2

930 میلیون تومان

930 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4

یک میلیارد و 165 میلیون تومان

یک میلیارد و 165 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما

630 میلیون تومان

630 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 2

595 میلیون تومان

595 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • هدفگذاری افزایش تولید پژو پارس در دو ماه آینده
  • (عکس) جایگزین سراتو به بازار آمد!
  • برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پژو پارس در سال جدید
  • هدفگذاری افزایش تولید پژو پارس در ۲ ماه آینده
  • برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پارس در سال جدید
  • جایگزین سراتو به بازار آمد!/ عکس
  • قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا / پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۹۰ میلیونی شد
  • لاشه این خودرو ۳۰۰ میلیون تومان قیمت خورد/ قیمت عجیب پراید تصادفی را ببینید
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ / تارا چند؟
  • ادامه فراخوان متقاضیان محصول پارس پس از تعطیلات نوروزی