Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@21:22:06 GMT

مسیر توسعه پایدار از آموزش و پرورش پویا می‌گذرد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۰۹۱۸۴

مسیر توسعه پایدار از آموزش و پرورش پویا می‌گذرد

به گزارش ایرنا، مجتبی زینی وند روز دوشنبه در آئین بازگشایی مدارس و نواختن زنگ مهر در استان کرمان در دبیرستان بی بی فاطمه مهدوی مادر شهید محمدحسین مهدوی افزود: امروزه داشتن جامعه ای توسعه یافته و با قدرت علمی، صنعتی و اقتصادی در کشور مستلزم تربیت و ساختن انسان های توانمند، متعهد، با مهارت و دارای توانمندی های فردی و اجتماعی در کلاس درس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این مطلب که داشتن نیروی انسانی ماهر و توانمند جز در کلاس درس و آن هم  با تلاش معلمان، دست یافتنی نیست تاکید کرد: اگر جامعه ای قرار است به توسعه پایدار دست یابد، حتما باید به مدرسه و آنچه در مدرسه آموزش داده می شود، توجه شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی آغاز سال تحصیلی  را گرامی داشت و ادامه داد: هفته دفاع مقدس بزرگداشت ارزش ها و هویت اسلامی ملتی است که با ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی جوانان به دست آمده است و فرصت مغتنمی است که پاسدار حرمت خون کسانی باشیم که برای استقلال، امنیت و دفاع از شرف و کیان کشور عزیزترین سرمایه خود را در طبق اخلاص گذاشتند.

وی تاکید کرد: دانش آموزان با درس خواندن، تعهد نسبت به وظیفه خود و تدین می توانند پاسدارارزش هایی باشند که شهدا برای ما به ارمغان گذاشته اند.

زینی وند گفت: خداوند در تمام آیات دو صفت بخشاینده و مهربان را برای خود بیان می کند و انسان هایی که در راه خدا برای کمک به بندگان خدا می بخشد، انفاق می کند و  برای دانش آموزان  مدرسه می سازد خود را متصف به صفات الهی کرده است و این صفات خداوند در این افراد متجلی است.

وی اظهارداشت: انفاق در راه اشاعه علم مبارزه با جهل و ناآگاهی و ریشه کن کردن بی سوادی از ارزش برجسته ای برخوردار است و از این راه است که افراد به مقام بَر(نیکی) می رسند.

به گفته زینی وند مدرسه سازی رخداد پسندیده و عمل زیبایی است که موجب جاودانگی خیران می شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان نیز در این مراسم  با اشاره به اینکه تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران سرشار از شجاعت ها، رشادت ها و ایثار است، گفت: آغاز سال تحصیلی همزمان با هفته دفاع مقدس، رفتن به سوی جریان جدید و ارزشمند تعلیم و تربیت است که این موارد گمشده انسان در طول عمر و زندگی او است.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی تاکید کرد: آدمی باید بداند و از دانسته های خود استفاده کند و انسان هر چه دانا تر می شود، دارای تربیت والاتری خواهد بود.

وی با تاکید بر این مطلب که تلاش خانواده مهدوی در احداث مدارس، حرکتی بزرگ، انسانی و اسلامی است، گفت: این خانواده عزیزترین فرد خانواده خود را به جبهه فرستادند و شهیدان بودند که با ایثار و از خودگذشتگی، سند دفاع از این کشور را با خون خود امضاء کردند.

به گزارش ایرنا، دبیرستان بی بی فاطمه مهدوی مادر شهید محمدحسین مهدوی با ۱۸ کلاس احداث شده و برای ساخت آن بالغ بر ۴ میلیارد تومان هزینه شده است.

۷۴۴۰/ ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا سال تحصیلی 98 توسعه پایدار آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و  سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • عزل معاون متخلف مدرس به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز
  • عزل معاون متخلف به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز مرزن‌آبادی
  • مدرسه ۶ کلاسه زنده یاد خدیجه نجم الدین مهدیشهر افتتاح شد
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • آغاز ساخت مدرسه و بهره برداری از ۴ زمین چمن مصنوعی در بهمئی
  • تجهیز ۱۰۵ میلیارد ریالی حوزه‌های برگزاری آزمون‌ها در کردستان
  • دیدار مدیرکل آموزش و پرورش استان با مادر شهیدان یزدان
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است