Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدایار باقری هارونی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: هم‌اکنون  ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۸۱ کیلومتر راه روستایی در این استان وجود دارد که از ۲ هزار و ۳۸۱ کیلومتر راه روستایی موجود در استان  بیش از یکهزار و ۸۰۰ کیلومتر آسفالت شده است و ۴۰۰ کیلومتر مابقی خاکی است. 
به گفته وی از میزان راه روستایی استان ۲۹۱ کیلومتر در محدوده شهرستان اردل، ۱۷۳ کیلومتر در بروجن، ۱۰۹ کیلومتر در بن، ۱۱۹ کیلومتر در سامان، ۱۳۶ کیلومتر در شهرکرد، ۶۸ کیلومتر در فارسان، ۷۷۱ کیلومتر در لردگان، ۵۸۱ کیلومتر در کوهرنگ و ۱۳۲ کیلومتر در شهرستان کیار واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
مسئول راه روستایی اداره کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در برنامه ششم توسعه، تمامی جاده‌های استان از جمله راه روستایی باید آسفالت شود. 
باقری تصریح کرد: به دلیل موقعیت توپوگرافی و کوهستانی بودن استان، هزینه بهسازی و روکش آسفالت راه‌های اصلی و فرعی و آسفالت کردن راه‌های روستایی چهارمحال و بختیاری با مشکلاتی روبرو است. 

وی از آسفالت ۴۰ کیلومتر راه روستایی در مناطق سخت گذر شهرستانهای لردگان، کوهرنگ ، کیار و شهرکرد در نیمه نخست امسال خبر داد و افزود: برای اجرای این طرح افزون بر ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

به گزارش ایرنا، استان چهارمحال و بختیاری  با ۹۴۷ هزار نفر جمعیت دارای ۱۰ شهرستان، ۴۱ شهر و  حدود ۸۴۰ روستا و آبادی است که حدود ۴۰ درصد از جمعیت استان در مناطق روستایی ساکن هستند.

۶۱۹۹/۲۰۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چهارمحال وبختیاری راه و شهرسازی اعتبار عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۹۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • لغزندگی جاده‌های چهارمحال و بختیاری
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • حجم طرح‌های راهداری در بهاباد ۱۵ برابر شده است