Web Analytics Made Easy - Statcounter

آن روزها چهار نفر بودیم که سرودهای دفاع مقدسی را می‌ساختیم. از ساخت هر سرود خاطره خوبی دارم. وقتی گفتند که این سرود («خجسته باد این پیروزی») را بسازیم، دقیقا توضیحی ندادند که به چه منظور؛ تنها گفتند اتفاق بزرگی در راه است.

مجله شبانگاهی «شب موسیقی» از مجموعه «شب‌های هنر»، شب گذشته روایت محمد گلریز ـ خواننده ـ از ساخت موسیقی «خجسته باد این پیروزی» را پخش کرد و جملات بالا بخشی از صحبت‌های این هنرمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن ترانه «خجسته باد این پیروزی» به قلم محمد سبزواری سروده شده است. همچنین با آهنگسازی احمدعلی راغب و تنظیم مجتبی میرزاده ساخته شده است.

از بخش‌های معروف این سرود که با آن آغاز می‌شود، می‌توان به «از صلابت ملت و ارتش و سپاه ما/ جاودانه شد از فروغ ظفر پگاه ما» اشاره کرد.

گلریز درباره ساخت این اثر بیان کرد: تمام کارهایی که من خوانده‌ام برایم خیلی خاطره‌انگیز است و از آنها خاطره خوب دارم. یکی از کارهایی که خوانده‌ام و بسیار مورد توجه مردم قرار گرفت، اثر «خجسته باد این پیروزی» بود. به یاد دارم که حدود یکی ـ دو ماه قبل از عملیات بیت‌المقدس که برای آزادی خرمشهر انجام شد، به ما سفارش دادند که یک پیروزی بزرگ در راه داریم و باید یک سرود حماسی با این مشخصات بخوانیم. ولی ما نمی‌دانستیم به چه منظور است.

او در ادامه درباره تیمی که با همکاری آن‌ها سرودهای انقلابی را می‌ساخته است، یادآور شد: به هر صورت ما یک تیم چهار نفره شامل احمدعلی راغب، شادروان مجتبی میرزاده، خودم و مرحوم محمد سبزواری بودیم. ساخت اکثر سرودها را با این تیم انجام می‌دادیم که البته آقای فریدون شهبازیان نیز همیشه ناظر ضبط بود و تقریبا تهیه‌کننده سرودها می‌شد. ما چنین تیمی بودیم و در هر صورت روزهایمان را می‌ساختیم. این سرود در یکی از گوشه‌های آواز بیات ترک به نام روح‌‍‌الارواح است که در آن ردیف و گوشه ساخته شد. خداوند مجتبی میرزاده را رحمت کند؛ چراکه تنظیم این سرود شاهکار موسیقی است. این را من نمی‌گویم، بلکه خیلی از اساتید و کسانی که این موسیقی را گوش داده‌اند و اهل فن موسیقی هستند می‌گویند.

به گزارش ایسنا، محمد گلریز از خوانندگان موسیقی سنتی و پاپ ایرانی است. او یکی از خوانندگان دوران دفاع مقدس است و صدایش به عنوان میراث شفاهی ایران در سازمان میراث فرهنگی ثبت شده‌است. نام اصلی وی محمد علی گلپایگانی است و برادر کوچک‌تر اکبر گلپایگانی (گلپا) است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد گلریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در شرایط تحریمی مهندسان ایرانی در سریلانکا سد ساختند

رئیس ستاد اطلاع‌رسانی دولت گفت: ۴۰۰ نفر از مهندسین ما در حوزه سدسازی در سریلانکا فعالیت می‌کنند و یک سد پیشرفته به لحاظ مختصات مهندسی ساخته شده است که اثرات خوبی در سریلانکا داشته است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سپهر خلجی رئیس ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت، در جمع خبرنگاران گفت: به همت 400 نفر از مهندسین ما در حوزه سدسازی که در سریلانکا  فعالیت می‌کنند، یک سد پیشرفته به لحاظ مختصات مهندسی ساخته شده است و اثرات خوبی در سریلانکا داشته است.

وی افزود: ایران در شرایطی است که  تلاش می‌کنند نشان دهند این کشور تحریم است اما ما می‌توانیم کیلومترها دورتر از خاک خودمان یکی از افتخارات مهندسی را آنجا اداره کنیم و نمونه‌ای می‌شود از توان صنعت فنی و مهندسی ما که می‌توانند کارهای بزرگ انجام دهند.

رئیس ستاد اطلاع‌رسانی دولت گفت: قبل از انقلاب عمده این کارها را در واقع کارشناسان خارجی در داخل کشور ما انجام می‌دادند. ما در حوزه‌های دیگر راه سازی، پل‌سازی، مسیرهای ریلی توانمندی‌های بالایی داریم که همین‌ها نمونه‌ای است تا بتوانند در سایر کشورها که نیاز دارند خدمات بدهند.

خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • عملیات در محل تجمع و عیش و نوش مستشاران آمریکایی‌ به روایت حسین مظفر
  • در شرایط تحریمی مهندسان ایرانی در سریلانکا سد ساختند
  • ختم غائله‌ی شهرنو به روایت شیخ حسین انصاریان/ قسمت ۱
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • نیروگاهی که ایرانیان در سریلانکا ساختند!
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • محققان از ریه بافت مینیاتوری ساختند
  • پیروزی تراکتور مقابل سپاهان با هتریک «محمد صادق سلیمی»