Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزمنده ایلامی روایت جدیدی از رشادت رزمندگان شجاع ایلامی در دوران دفاع مقدس، نحوه محاصره رزمندگان در عملیات عاشورا و اسارت و شهادت آنان را بیان کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار، حماسه جاوید دفاع مقدس سرشار از خاطراتی است که حافظه تاریخ را پر از غرور و افتخار کرده است.

در این راستا بلاشک انتقال مفاهیم پرمغز دفاع مقدس ، مرهون راویانی است که با فصاحت و بلاغت خود ، چراغ تابناک مهر و مجاهدت را برافروخته و بیرق آزادی و ظفر را بر بام ایران اسلامی به اهتزاز درآورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"دوستعلی آزوغ"، از رزمندگان و فرماندهان لشکر امیرالمومنین(ع) در دوران دفاع مقدس در گفتگو با ایلام بیدار روایت جدیدی از رشادت شهید "عبدالمجید امیدی" رزمنده شجاع ایلامی در دوران دفاع مقدس و نحوه محاصره رزمندگان در عملیات عاشورا و اسارت و شهادت آنان را بیان کرد.

 

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: رزمنده و مجاهد مفقودالاثر شهید عبدالمجید امیدی از مبارزین و رزمندگان قبل از انقلاب بود که با شروع انقلاب اسلامی، قدمهای مثبتی را به همراه همرزمانش از جمله شهید بسطامی در هدایت دانش آموزان به سوی اهداف انقلاب برداشت.

با شروع جنگ تحمیلی، حاج عبدالمجید امیدی فعالیتش را در جبهه های حق علیه باطل آغاز کرد و در سال 61 به عضویت رسمی سپاه پاسداران درآمد.

شهید عبدالمجید امیدی یک سری خصوصیات و صفات ویژه داشت از جمله اینکه به عبادت و نماز اهمیت ویژه می داد، جذبه عجیبی در چهره وی بود که به واسطه اخلاق حسنه و نیکوکاری وی بود.

 

آغاز عملیات عاشورا در میمک و محاصره رزمندگان

وی با اشاره به عملیات میمک و نحوه محاصره رزمندگان ایلامی گفت: عملیات عاشورا در منطقه میمک در مهرماه 63 به وقوع پیوست و شهید عبدالمجید امیدی در این عملیات شرکت کرد.

عملیات عاشورای میمک متاسفانه در شب اول با شکست مواجه شد و با شروع عملیات بارش باران آغاز شد.

روز دوم عملیات بود که ما متوجه شدیم که یگانها برگشته اند و جمعی از رزمندگان در پشت ارتفاعات میمک در منطقه ای بنان نیزار میمک در محاصره دشمن مانده اند.

پس از بررسی مشاهده کردیم که شهید بسطامی، زنده یاد حاج حیدر حسنی، شهید حسینی، شهید مجیدامیدی و جمعی دیگر از پاسداران ناب درجه یک در محاصره مانده اند.

رزمندگانی که در محاصره بودند از نظر امکانات غذایی نیز با مشکل مواجه بودند و بعد از برنامه ریزی هایی که انجام گرفت با بی سیم شان صحبت هایی صورت گرفت و آنها هم فهمیده بودند که در محاصره هستند.

تا چند روز امیدوار بودند که محاصره را بشکنند و پس از آن گفتند که خودشما فکری بکنید ولی محاصره آنها تنگ شده بود.

خیسی لباسها، تن زخمی برخی رزمندگان و بارش باران یک صحنه عجیبی را بوجود آورده بود.

تا یک هفته به وسیله گلوله های توپ غذای مختصری به داخل نیزار پرتاب می شد و با بی سیم به آنها اطلاع داده می شد، بعد از یک هفته باطری بی سیم آنها تمام شده بود و ارتباط کاملا قطع گردید.

بعد از یک هفته از محاصره، شهید بسطامی و چند نفر از رزمندگان برگشتند و گفتند که پشت سر هم می آمدیم که به یک گردنه رسیدیم و تیربار عراقی ها روی گردنه مستقر شده بود، ما گفتیم که باید با یک سرعتی خود را به این سمت پرت کنیم، نفر اول تا چهارم خود را به این سمت پرت می کنند نفر پنجم شهید عبدالمجید امیدی بود و بقیه نیز پشت سرش بودند که عراقی ها متوجه می وند و به سمتشان رگبار می گیرند.

چهار نفری که به سمت نیروهای خودی آمده بودند به مقر برگشتند ولی از بقیه هیچ خبری نداشتند.

در میان این رزمندگان، بچه های کرمانشاه، همدان و مشهد نیز وجود داشتند.

اسارت رزمندگان محاصره شده در نیزار توسط رژیم بعث

آزوغ ادامه داد: بعد از گذشت حدود یک سال، یکی از آن رزمندگان به نام سید میرمعینی که اهل کنگاور بود برگشتند، بنده بخاطر علاقه ای که به شهید عبدالمجید امیدی داشتم به کنگائر رفتم و به سید میرمعینی سرزدم.

این رزمنده کنگاوری بعلت جراحاتی که در نیزار برداشته بود، از ناحیه دست و پا فلج شده بود.

وقتی که سراغ شهید مجید امیدی را از او گرفتم، گفت که من و عبدالمجید با هم مجروح شدیم، در آن شب که بچه ها برگشتند، عراقی ها آمدند و نیزار را به آتش کشیدند ، تعدادی شهید شدند و ما را هم اسیر کردند که من و شهید مجید امیدی و یک نفر دیگر را به "رمادیه" بردند.

عبدالمجید مجروح شده بود منتها روی مجید حساس شده بودند و دیگر خبری از وی نشده بود و ما هم بی اطلاع از این رزمنده مجاهد بودیم.

 

ماجرای زنده دفن کردن اسیران ایرانی در بیمارستان رمادیه

رزمنده ایلامی با اشاره به ماجرای زنده دفن کردن رزمندگان ایلامی توسط رژیم بعث گفت: دیگر از عبدالمجید امیدی خبری نشد تا اینکه امیر سرتیپ نجفی از برادران ارتشی که مسئول کمیته تفحص بود، بعد از پیگیری های صورت گرفته به ما گفت که؛ جمعی از عزیزان و از جمله شهید عبدالمجید امیدی که مجروح بودند، بعثی های ملعون اینها را در همان صحن و حیاط بیمارستان رمادیه دفن کردند و موقعی که دفن شان کردند  جان در بدن داشتند و زنده بودند.

 

وی تصریح کرد: شهید جاویدالاثر "عبدالمجید امیدی" از شهدای عزیزی است که همه چشم به راه برگشت جسم عزیز ایشان هستند.

ذکر نام و یاد شهید امیدی هنوز بر زبان رزمندگان هم سنگرش جاری است و منتظر بازگشت جسم پاکش هستند و یاد و خاطره شهید عبدالمجید امیدی فراموش نشدنی است.

 

آزوغ اذعان کرد: یک بار به منزل ایشان رفتیم و به پدر و مادرش سر زدیم، دیدیم که مادرش جلوی باران ایستاده بودو به ما گفت که صورت زیبای مجید الان جلوی باران باشد و من زیر سقف بنشینم؟

پدر و مادرش در فراغ جانسوز عبدالمجید دار فانی را وداع گفتند و در آغوش گرفتن جسم مجید را به سرای آخرت بردند.

 

این فرمانده دفاع مقدس یادآور شد: باید بپذیریم که برای این انقلاب و این معماری که حضرت امام (ره) برای اسلام ناب محمدی ترسیم کرده اند هزینه داده ایم و پرچم سرخ شهادت با نثار خون جوانان پاک انقلاب به اهتزاز درآمده و امروز در حال گسترش در عالم است و هر روز پایه های پرچم انقلاب اسلامی مستحکم تر و افراد زیادی زیر چتر اسلام و انقلاب می آیند.

 

وی افزود: این پیروزی ها و عمر با برکت 40ساله انقلاب اسلامی به واسطه چشم دوختن به دنیای استکبار نبوده بلکه به واسطه ایستادگی و مقاومت بوده است که استکبار پلید را به زانو درآورده است.

 

آزوغ تاکید کرد: مسئولین ما بایستی پای بند به راه شهدا و اهداف بلند انقلاب اسلامی و آرمان امام راحل(ره) باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» روایتی از شهید «حسین لشگری»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهید «امیر سرلشگر خلبان حسین لشگری» نامی شناخته شده برای همه ماست. قهرمانی ملی از دوران دفاع مقدس که رکورد طولانی‌ترین دوره اسارت در زندان‌های بعثی را داشت و ملقب به سیدالاسرای ایران شد.

به انگیزه روز ۲۹ فروردین که در تقویم رسمی کشور ما به اسم روز ارتش جهوری اسلامی نامگذاری شده است، نگاهی کرده‌ایم به بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» که با موضوع شهید سرلشگر حسین لشگری و در مرکز تولید محتوا مجازی نیروی هوایی ارتش ساخته شده‌است.

مرکز تولید محتوا مجازی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی با هدف معرفی قهرمانان نیروی هوایی، بازنمایی وقایع دوران دفاع مقدس و نقش ارتش جمهوری اسلامی در این دوران برای نسل جوان جامعه، از سال ۹۴ تولید بازی‌های موبایلی و رایانه‌ای را در فعالیت‌های فرهنگی خود قرار داد.

این مرکز که بازی‌های «شکارچی ۱ و ۲»، «صاعقه»، «خلبان کوچولو» و «سرباز قهرمان» را طی سال‌های گذشته تولید و منتشر کرده است در سال ۱۴۰۲ نیز بازی رایانه‌ای «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» را رونمایی کرد. بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» در حقیقت براساس تعداد روز‌های اسارت شهید لشکری نام‌گذاری شده است.

شهید سرلشگر حسین لشگر از شهدای بزرگ خانواده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی است که ۱۸سال در اسارت عراق بود و ۱۰سال در سلول انفرادی زندگی کرد. داستان این بازی از آنجا شکل گرفت که براساس خاطرات خودنوشت شهید لشگری، او تا روز‌های آخر منتهی به شهادتش از کابوس اتفاقات دوران اسارت رنج می‌برد و مرتب کابوس می‌دید. این امر دستاویز خط داستانی این بازی شد تا براساس آن بخشی از کابوس‌های شهید حسین لشگری در قالب یک بازی در اختیار کاربران قرار گیرد.

داستان بازی درباره قهرمان بزرگ ایران شهید حسین لشکری است که برای بررسی حرکت‌های عجیب عراقی‌ها در مرز عراق به ماموریت فرستاده می‌شود. پس از برخورد موشک عراقی‌ها به هواپیمای او، حسین درون یک جنگل تاریک مرموز سقوط می‌کند.

در حقیقت بازی ۶۴۱۰ روز بی‌آینه، روایت داستانی کوتاه در ژانر «Walking Simulator» یا شبیه‌ساز راه‌رفتن اول شخص است که گیمر با المان‌های ترس روانشناختی و روایت شهودی-کلامی مواجه می‌شود.

کاربر در این بازی وارد کابوس شهید حسین لشکری می‌شود و آنجا نه خبری از سلاح است و نه دشمن. در واقع مخاطب بازی مسیر ذهنی این شهید بزرگوار را طبق یک توالی تاریخی طی می‌کند. کاربر در این مسیر دوران اسارت ایشان تا لحظه آزادی را در چند مرحله جداگانه طی می‌کند.

مخاطب بازی گروه سنی ۱۸+ است و مدت زمان بازی ۴۰ دقیقه است. این بازی در ژانر ماجرایی طراحی شده و نصب آن برای مخاطبان رایگان است. بازی ۶۴۱۰ روز بی‌آینه، در نهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر نیز به‌عنوان بهترین بازی اقتباسی مورد تقدیر هیات داوران قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهادت یکی دیگر از رزمندگان حزب‌الله لبنان
  • تبلور شهادت‌گونه در زندگی سردار شهید حجازی
  • شهید آوینی نگاه ما را نسبت به موضوعات تغییر داده است
  • مراسم گرامی داشت شهادت جانشین سپاه‌ قدس در یاسوج
  • کنگره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود
  • بازی «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» روایتی از شهید «حسین لشگری»
  • برگزاری سومین یادواره سردار شهید سید محمد حجازی در کوهدشت
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا (س)/ هرجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا(س) / هرکجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • یادواره شهدای غریب استان بوشهر برگزار می‌شود