Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، بهرام سرمست استاندار قم صبح امروز در مراسم نواختن زنگ مهر و آغاز سال جدید تحصیلی با عنوان «شکوه مهر و محوریت نهضت حسینی، صلابت زینبی» در واحد آموزشی شاهد اشراقی برگزار شد، با اشاره به تقارن آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس گفت: ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی نماد وحدت، مقاومت، ایثار، شهادت بودند که برگرفته از فرهنگ عاشورایی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه رهنمود‌های رهبر انقلاب راهگشای ملت و مسئولان است، تصریح کرد: یکی از اولویت‌های هر کشوری توسعه آموزش و ارتقای آموزشی است که کشور ایران با سابقه تمدنی و درخشان هدف‌گذاری مناسبی برای توسعه آموزشی در ابعاد مختلف را مدنظر قرار داده است.

استاندار قم یکی از ابعاد توسعه را توسعه انسانی دانست و افزود: توسعه انسانی مهم‌ترین رکن آموزش و پرورش است که در کنار نهاد‌های مختلفی مانند خانواده، دین، سیاست، دولت و نهاد‌های اجتماعی وظیفه سنگینی در این زمینه دارد.

سرمست با اشاره به نقش و جایگاه معلمان آموزشی در مدارس عنوان کرد: معلمان با نقش بی‌بدیل خود در ارتقای فرهنگی دانش آموزان تأثیر بزرگی دارند و دیدگاهمان نسبت به این مقام بر اساس آموزه‌های دینی و برگرفته از قرآن است که نشان از نقش بالای این قشر زحمتکش دارد.

استاندار قم با بیان اینکه خیرین مدرسه‌ساز در کنار دولت کمک‌کننده ارتقای آموزشی نسل امروزی هستند، اضافه کرد: خود دانش آموزان باید با همت، اراده، اعتمادبه‌نفس و توکل به خداوند قله‌های ارتقای علمی را فتح کنند.

استاندار قم یکی از ارکان آموزشی در مدارس را کتاب دینی و متون آموزشی ذکر کرد و گفت: معجزه دین کتاب قرآن است و خداوند در قرآن به قلم سوگند یاد کرده است که نشان از اهمیت وجود کتاب به‌عنوان شاخصه‌ای برای آموزش است.

سرمست یادآورشد : در حوزه ارتقای فضا‌های آموزشی، امکانات و تجهیزات ورود خیرین به این صحنه بسیار پررنگ است و این نقش بی‌بدیل آنان قابل‌تقدیر و تحسین است که باید انگیزه خیرین مدرسه‌ساز در نظام آموزشی مدنظر قرار گیرد و اقدامات آنان بسیار ارزشمند است.

سرمست با بیان اینکه نباید مدرک‌گرایی جز شاخص‌های تحصیلی قرار گیرد و باید رشد دانش آموزان در عرصه‌های مختلف بدون گسست انجام شود، ادامه داد: آموزش‌های دینی باید به نحو سازنده‌ای در مدارس ارتقا یافته و در جامعه به کار گرفته شود و باید به هوش اجتماعی و پی بردن به نقش تاریخی دانش آموزان به توسعه و پیشرفت کشور برسیم.

او تزکیه نفس را در همه مراحل رشد و اعتلا را موردتوجه قرار داد و افزود: توسعه علم بشری بی‌نیاز از توکل به خداوند نیست و ایمان و اخلاق محور توسعه و رسیدن به درجه اعلا در عرصه‌های مختلف است و جوامع غربی با آنکه در علوم به درجات بالایی رسیده‌اند، ولی از بحران اخلاق و معنویت رنج می‌برند.

او بیان کرد: ما نیازمند نسلی بوده که مسئولیت‌پذیر در توسعه کشور بر اساس ارزش‌های دینی و اسلامی باشد و باید در آن‌ها نهادینه شود و باید در بین فرزندان این حس به وجود آید که برای آینده کشور چه اقدامی می‌توانند انجام دهند.

استاندار قم توجه به ویژه به تربیت دختران در آموزش و پرورش را خواستار شد و گفت: دختران امروز در کنار ارتقای خود در عرصه‌های مختلف تربیت‌کننده نسل آینده کشور نیز هستند که باید یکی از مهم‌ترین اولویت‌های آموزشی این قشر باشد.

انتهای پیام/ح

مسئولیت‌پذیری دانش آموزان در مدارس موردتوجه قرار گیرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار قم آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و بهره‌مندی مستمر از خرد جمعی، تجربیات و توانمندی‌های طرفین، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی امضا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در این نشست ابراز امیدواری کرد که همکاری و تعامل بین دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش پرورش درراستای ارتقای سطح آموزش دانش‌آموزان همچون گذشته تداوم داشته باشد.

علی رضاپور با قدردانی از همکاری‌های آموزش و پرورش مناطق سه‌گانه شبستر، صوفیان و تسوج با این دانشگاه ضمن تأکید بر توسعه کمّی و کیفی مدارس و ارتقای کارکرد زنجیره‌ای آن با نظام آموزش تخصصی دانشگاه، اعلام کرد که این واحد دانشگاهی در راستای رسالت و مأموریت خود و با توجه به تجربه و تخصص در زمینه آموزش و پژوهش می‌تواند با ارائه مشاوره‌های مرتبط با هدایت شغلی و آموزشی به دانش‌آموزان معرفی شده از مدارس در مراکز تابعه و اختصاص بخشی از ظرفیت کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه برای اجرای آموزش‌های برون‌سپاری مهارت‌های شاخه کاردانش براساس قرارداد‌های آموزشی منعقد شده قبل از شروع سال‌های تحصیلی آتی و اجرای کارورزی دانش‌آموزان متناسب با ظرفیت خالی کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه و همکاری در اجرای دوره‌های آموزش مهارتی کوتاه‌مدت تخصصی به‌منظور ارتقای مهارت هنرآموزان معلمین کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش مطابق با مقررات سازمان مطبوع می‌تواند درکنار مناطق سه گانه واداره کل آموزش وپرورش خواهد بود.

وی متذکر شد: توسعه‌ مشارکت دو دستگاه در تقویت نگرش مثبت و گرایش دانش‌آموزان، هنرجویان، هنرآموزان و مربیان به حوزه‌ مهارت‌آموزی، کسب مهارت‌های دانشگاهی، برگزاری دوره‌های تخصصی کارآفرینی و مدیریت کسب و کار و تشویق دانش‌آموزان به عضویت یا فعالیت در المپیاد‌ها، باشگاه‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با کارآفرینی، خلّاقیت و کسب و کار با توجه به اسناد و دستورالعمل‌های بالادستی از اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر تبیین کرد: همکاری در زمینه بسترسازی شرکت دانش‌آموزان در مسابقات ملی مهارتی و آماده‌سازی آنان در این راستا با برگزاری دوره‌های آموزش مهارتی موردنیاز، همکاری در آموزش‌های برون‌سپاری شاخه کارودانش در رشته‌های مرتبط با دانشگاه آزاد اسلامی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های فضای فیزیکی، تجهیزاتی، فنی، آموزشی و اطلاعاتی تجربه و تخصص نیروی انسانی طرفین برای نیل به اهداف مشترک آموزشی در شناسایی استعداد‌ها، هدایت صحیح شغلی و آموزشی دانش‌آموزان، توسعه نیروی انسانی ماهر و بهره‌گیری مشترک از نوآوران ویژه در حوزه‌های نوین علم فناوری اشتراک مساعی در آموزش مهارت‌های فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی نانوفناوری، نانو فناوری به دانش تصویری از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه به امضای مسعود سعادتی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی و رضاپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر رسید که تحویل تفاهم‌نامه با حضور اکرمی معاون متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی انجام گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور
  • پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته سلامت
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها