Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، کیومرث کلانتری که تا چند روز پیش مدیرکل محیط زیست استان تهران بود روز دوشنبه در مراسم معارفه مدیر کل جدید محیط زیست این استان اظهارداشت: همکاران محیط زیست در بخش پایش نسبت به سوخت توزیعی نظارت دارند. 

طی روزهای گذشته برخی مسئولان محیط زیست اعلام کرده بودند که توزیع بنزین در برخی جایگاه های تهران باید مطابق استانداردهای یورو نبوده یا گوگرد آنها بالاتر از استاندارد بوده؛ موضوعی که وزارت نفت آن را رد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری در ادامه سخنان خود افزود: نظارت بر مراکز معاینه فنی نیز صورت می‌گیرد که عملکرد آنها نقش مهمی در کیفیت هوای تهران دارد. 

تولید روزانه ۱۱ هزار تن پسماند

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی با بیان اینکه بیش از ١١ هزار تن روزانه پسماند تولید می شود گفت: این تعداد پسماند مشکلات زیست محیطی ایجاد کرده است. 
وی ادامه داد: همچنین سالانه ٨٥٠ میلیون مترمکعب پساب خانگی تولید می شود. 
وی با اشاره به شناسایی ٤٧٦ واحد آلاینده در تهران گفت: این تعداد واحد باید عوارض  آلایندگی پرداخت کنند تا صرف مسائل زیست محیطی شود. 
کلانتری تاکید کرد: باید نظارت ها جدی گرفته شود تا واقعا این عوارض صرف مسایل دیگری نشود. 
وی از شناسایی ٢٨ کانون بوی نامطبوع در تهران خبر داد و گفت: به وضعیت ٢٥ کانون رسیدگی شد و شاهد کاهش بوی نامطبوع در حوالی فرودگاه امام خمینی(ره) هستیم. 

کاهش ٥٧ درصدی آلودگی هوای پایتخت در سال ٩٧
معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی خاطر نشان کرد: با هم افزایی دستگاه های مختلف در کارگروه کاهش آلودگی در استانداری تهران، شاهد کاهش ٥٧ درصدی آلودگی هوا در سال ٩٧ بوده ایم. 
وی به ساخت ٩ پاسگاه محیط بانی اشاره کرد و گفت: از این تعداد ٦ پاسگاه به بهره برداری رسید و بقیه با پیشرفت ٩٥ درصدی آماده بهره برداری است. 
کلانتری با بیان اینکه در مدت ٢سال مدیریت در محیط زیست به دنبال ٢رویکرد مهم بوده ایم گفت: تقویت زیرساخت ها، تبیین جایگاه محیط زیست و استفاده از ظرفیت های موجود از مهمترین برنامه ها بوده است. 
معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی بیان داشت: سند پنج ساله محیط زیستی استان تدوین شده و منابع مالی آن دیده شده است. 
وی گفت: ٦٦میلیارد تومان اعتبار برای محیط زیست استان تهران تخصیص یافته است که از این رقم٤٥ میلیارد تومان برای اعتبارات عمرانی و بقیه برای اعتبارات هزینه ای در نظر گرفته شده است. 
کلانتری با تاکید بر اینکه بزرگترین چالش استان تهران، مسائل محیط زیستی آن است گفت: باید به این استان با نگاه ویژه ای نسبت به سایر استان ها توجه کرد. 
وی افزود: بی آبی و افزایش جمعیت مهمترین چالش استان تهران در آینده خواهد بود که باید نسبت به آن تدابیری اندیشیده شود. 
معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی خاطرنشان کرد: بیش از هفت میلیون دستگاه خودرو و موتورسیکلت در تهران وجود دارد که نتیجه آن افزایش آلودگی هوای تهران است.

 در این مراسم کیومرث کلانتری مدیرکل سابق حفاظت محیط زیست استان تهران به عنوان معاون جدید محیط طبیعی و تنوع زیستی معرفی شد و سعید محمودی نیز به عنوان مدیرکل جدید حفاظت محیط زیست تهران انتخاب شد.

وی پیش از این مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس بود.


تهرام٨١٣٨//۶۱۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست تهران بنزين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۰۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی برخورد جدی می کنیم

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بر لزوم نهادینه شدن این شعار در حوزه محیط زیست تاکید کرد و با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در این زمینه، اظهار داشت: لازم است پیوست رسانه‌ای در کارکردها و فعالیت‌های محیط زیست در اولویت قرار گیرد و همه ظرفیت‌های مردمی سازی محیط زیست به کار گرفته شود تا سال جهش تولید با مشارکت مردم یک الگو در حوزه محیط زیست باشد.

سلاجقه در جمع مدیران کل ستادی و استانی محیط زیست با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در ارتقای آگاهی و دانش مردم نسبت به اهمیت محیط زیست و ضرورت حفظ آن دارد، اضافه کرد: اطلاع رسانی دقیق از حوزه تخصصی و علمی محیط زیست در تغییر نگرش افراد به این مجموعه و تلاش برای حفظ محیط زیست مؤثر است از این رو همه کارکردها و فعالیت‌های محیط زیست باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اهمیت و جایگاه محیط زیست، ادامه داد: توجه به رسانه می‌تواند زمینه‌ای برای مشارکت مردم به خصوص سازمان‌های مردم نهاد در حراست از محیط زیست شود. و قطعاً اطلاع رسانی از اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی بشر، تأثیر بسزایی در الگوسازی نحوه رفتار با محیط زیست دارد.

معاون رئیس جمهور در ادامه از فعال شدن خانه‌های محیط زیست نام برد و آن را اقدامی برای جلب مشارکت مردم در نگهداری و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست دانست و افزود: خانه‌های محیط زیست بستری برای مردمی‌سازی محیط زیست محسوب می‌شود و سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم مردمی شدن و مشارکت و همراهی مردم در فعالیت‌های محیط زیستی است که راه اندازی خانه‌های محیط زیست یکی از همین راهکارها برای جلب مشارکت مردمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است و هدف سازمان حفاظت محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت نگهداشت در میان مردم افزایش یابد و به جامعه و شهرهای سالم‌تری دسترسی داشته باشیم.

سلاجقه افزود: واقعیت این است که سیاستگذاری دولت در مورد محیط زیست در عین حال که شرط لازم است ولی کافی نیست و ضرورت دارد که جامعه نیز در این کار مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان داشت: موضوع مهم مشارکت همه مردم برای حفظ محیط زیست در اصل پنجاهم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. محیط زیست میراث آتیه ما و بین نسلی است و همه مردم مکلف به ایفای نقش در حفظ آن هستند و به عباراتی در این حوزه باید از ظرفیت‌های مردم بهره گرفت و راه اندازی خانه‌های محیط زیست همان بستر برای مشارکت مردم در همکاری با دولت در حفاظت از محیط زیست است.

وی اضافه کرد: این سازمان تلاش دارد کارهای بنیادین انجام دهد، تا سازمان محیط زیست کشور از این موضوع بهره مند شود و در آئین نامه و دستورالعمل‌های اجرایی نیز، نحوه تولید محتوا، مدیریت، فعالیت‌ها و بحث‌های نظارتی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هدف سازمان محیط زیست در سطح کشور نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست با استفاده از ظرفیت خود مردم است، ادامه داد: با این اقدام هم شرایط حفاظت از حوزه محیط زیست فراهم شده و هم حساسیت‌های عمومی در میان مردم برای حفاظت از این حوزه بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با بیان اینکه حساسیت مردم نسبت به موضوعات محیط زیستی ستودنی است، تاکید کرد: محیط زیست جز حقوق عامه است و با جاه‌طلبان در این حوزه مقابله می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: مشکلات محیط زیستی کشور باید به صورت علمی حل شود و در این زمینه نیازمند ارتقای دانش شهروندان و فرهنگ سازی هستیم.

سلاجقه از برنامه این سازمان برای تدوین کتاب‌هایی برای آشنایی دانش‌آموزان با بنیان‌های محیط زیست خبر داد و گفت: این کتاب‌ها با هدف آموزش و صیانت از محیط زیست برای مناطق جغرافیایی تدوین می‌شود.

وی با اشاره به دغدغه شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی برای حفظ محیط زیست گفت: اگر پروژه‌ای در کشور پیوست محیط زیستی نداشته باشد، قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • ماموریت مجلس به سازمان محیط زیست برای رفع مشکلات زیستی
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • واکنش کنعانی به اقدامات ضد محیط زیستی رژیم اسرائیل
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی
  • «ایستاده با گرگ» به یک جشنواره جهانی دیگر رفت/ حضور در بخش رقابتی
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی برخورد جدی می کنیم