Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-03-28@18:42:48 GMT

دشمنان دلخوش حملات سایبری هستند

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۱۰۷۸۸

دشمنان دلخوش حملات سایبری هستند

سردار کریمیان گفت: دشمنان دلخوش حملات سایبری هستند تا بتوانند آسیب های به مراکز حیاتی کشور وارد کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، سردار سرتیپ پاسدار «غلام عسگر کریمیان» امروز (1 مهرماه) در جلسه شورای اداری استان اردبیل در حسینیه مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان گفت: دشمنان دلخوش حملات سایبری هستند تا بتوانند آسیب های به مراکز حیاتی کشور وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: البته در بعد اجتماعی نیز توطئه های از جمله تفرقه افکنی بین آحاد جامعه از طریق فضای مجازی نیز فعالیت های خصمانه دشمنان است که صورت می گیرد و باید مردم مراقب این مانورهای تبلیغاتی باشند.

 

این مقام مسئول ادامه داد: اشاعه فرهنگ مصرف گرایی در فضای مجازی از دیگر توطئه های دشمنان که جوانان باید مراقب آن باشند تا گرفتار فرهنگ توخالی غرب نشوند.

 

سردار کریمیان افزود: البته با اقدامات صورت گرفته در زمینه خنثی سازی فعالیت های مجازی زمینه گسترش حضور در فضای مجازی کمرنگ شده است.

 

وی خاطر نشان کرد: جنگ اقتصادی امروز نیز از دیگر توطئه های خصمانه دشمنان برای اعتراف به شکست در همه زمینه ها است و با تلاش آحاد جامعه از این برهه سخت نیز به راحتی عبور خواهیم کرد.

 

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبری در سال اخیر با مطرح کردن مسئله اقتصاد مقاومتی نسخه نهایی برای خوداتکایی را در بین آحاد جامعه به خوبی تبیین کرده اند و امروز بدون وابستگی توانسته ایم با اتکا به توان داخلی در برابر جنگ اقتصادی مقاومت کنیم.

 

سردار کریمیان تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی نسخه شفابخش منویات مقام معظم رهبری در برابر جنگ اقتصادی است و عمل به این سخنان افق روشنی را در توسعه اقتصادی ایجاد خواهد کرد.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته دفاع مقدس رژه نیروهای مسلح اربعین حسینی دفاع مقدس مسجد طراز اسلامی کانون های مساجد اردبیل بندرعباس شیراز حمایت از کالای ایرانی حملات سایبری گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی منویات مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری فضای مجازی اقتصاد مقاومتی اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۰۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمنان اصرار دارند بگویند قرآن اولویت جمهوری اسلامی نیست!

حجت‌الاسلام و المسلمین سید مصطفی حسینی نیشابوری،  مدیر بخش بین‌الملل سی‌و‌یکمین نمایشگاه قرآن کریم به تشریح برنامه‌های این بخش نمایشگاه پرداخت و گفت: ما تقریباً ۱۰ موضوع را در بخش بین‌الملل دنبال می‌کنیم. یکی از این موضوعات مسئله مقاومت است. آیات زیادی به مقاومت پرداختند. آنچه در فلسطین، لبنان و یمن اتفاق می‌افتد، کار سیاسی نیست، بلکه قرآنی است. از طرفی، بسیاری از موسسات در اقصی نقاط عالم اسلام مسئولیت چاپ قرآن را به عهده دارد. در داخل ایران هم موسسات طبع و نشر توانمند فراوان داریم، که باید آنها را به موسسات چاپ خارج از ایران متصل کنیم. 

حجت‌الاسلام حسینی نیشابوری ادامه داد: نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم یکی از بهترین بستر‌هایی است که از موسسات طبع و نشر بین‌المللی دعوت کنیم، تا این موسسات با هم ارتباط گیرند. اگر لازم باشد این هم‌افزایی منجر به انعقاد تفاهم‌نامه می‌شود. 

مدیر بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم درباره موسساتی که روخوانی، روان‌خوانی و تلاوت قرآن را در دستور کار قرار می‌دهند، توضیح داد: مثلاً کشور‌های پاکستان، مصر، ایران و ... در این بخش‌ها قوی است. الان هنرمندان قرآنی در کنار آثارشان در غرفه بین‌الملل حضور دارند. چراکه می‌خواهیم انتقال مهارت و دانش هم صورت گیرد. ما کارگاه‌ها و نشست‌هایی را طراحی کردیم و در آن نشست‌ها خطاطان قرآنی ایران با خطاطان خارجی کار مشترک ارائه می‌دهند. امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم ابتکاری رخ داده، که منجر به شکل‌گیری دیپلماسی قرآنی شده است. ما بجای اینکه خودمان را قانع کنیم که سه چهار کشور در بخش بین‌الملل حضور یابند، از همه کشور‌ها دعوت کردیم تا ظرفیت‌های قرآنی خود را به نمایشگاه بیاورند.

وی افزود: ما می‌گوییم علاوه‌بر نمایش آثار، محتوا و روش و مهارت به مشارکت گذاشته شود. مهمانان بخش بین‌الملل که شخصیت‌های قرآنی هستند، می‌توانند در کشورشان روایتگر حقایق قرآنی ایران باشند. این روایتگری توطئه‌ها، دروغ‌ها و شایعات دشمنان را خنثی می‌کند. شایعاتی که می‌گوید ایران نسبت به قرآن توجه ندارد و موضوعات مذهبی دیگری را دنبال می‌کند. 

به گفته حجت‌الاسلام حسینی نیشابوری، با هنرمندان کشور کرواسی که صحبت می‌کردیم می‌گفتند وقتی ما به کشورمان برگشتیم، نه تنها در کرواسی بلکه اروپا هم می‌گوییم مردم ایران نسبت به قرآن انگیزه دارند. دشمنان اصرار دارند بگویند قرآن اولویت جمهوری اسلامی و مردم ایران نیست. اما وقتی نمایندگان کشور‌ها به ایران آمدند و آن دیپلماسی قرآنی در بستر نمایشگاه قرآن شکل گرفته است. بنابراین، وقتی آنها به کشورشان باز می‌گردند، نسبت به ما دیدشان عوض می‌شود و هر وقت سخنی در فضای مسموم رسانه‌ای مطرح شود، آنها به عنوان مدافعین مردمی ایران ظاهر می‌شوند و صحبت‌شان شنیده می‌شود؛ چراکه این نمایندگان شخصیت قرآنی مطرح هستند.

مدیر بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم در پاسخ به این سوال که امسال علاوه‌بر اینکه غرفه بین‌الملل در طبقه اول صحن شبستان است، امکان نمایش آثار هنری آنها هم هست، گفت: سال گذشته جانمایی خوبی بابت غرفه بین‌الملل نشده بود و ترجیح داده شده بود اگر آثاری هم هست، مستقیم از کشور‌های آنها نیاید. اما الان هنرمند به عنوان یک شهروند اندونزی، تایلندی، هندی و ... در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم حضور دارد.

وی در پاسخ به این سوال که نحوه دعوت شما از نمایندگان کشور‌های مختلف چگونه بوده؟ توضیح داد: ما تقریباً یک سال است که درگیر دعوت مهمانان هستیم. ما در ابتدا برای شناسایی ظرفیت‌های قرآنی باید به سفرا و رایزنان فرهنگی بگوییم تا آنها اطلاعات را جمع‌آوری کنند. بعد تیم کارشناسی فعالان قرآنی را انتخاب کند. به طور کلی، کار بین‌الملل کار زمانبر و هزینه‌بر است. 

حجت‌الاسلام حسینی نیشابوری در پاسخ به این سوال که یکسری از کشور‌ها اسلامی نیستند و دولتمردان‌شان دغدغه قرآنی ندارند، چگونه نمایندگان قرآنی‌شان را انتخاب می‌کنید؟ گفت: ما بخشی از مهمانان را از طریق رایزنان و سفرای فرهنگی شناسایی کردیم. حتی با مراکز اسلامی مردم‌نهاد ارتباط گرفتیم، آنها چندتا گزینه برای دعوت به ایران به ما معرفی کردند. باید پیگیر بود؛ چراکه هر کدام از افراد معذوراتی برای حضور در ایران دارند. بعضی از مهمانان می‌گویند باورمان نمی‌شود که ایران کشور آزادی باشد. یا کشور شما چقدر زیباست.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • واکنش چین به اتهامات آمریکا و انگلیس
  • هشدار جدی مقام بلندپایه نظامی ایران به دشمنان؛ در جنگ نرم و فضای مجازی دستتان را کوتاه می کنیم
  • دشمنان اصرار دارند بگویند قرآن اولویت جمهوری اسلامی نیست!
  • توقیف محموله ۲۰ میلیاردی قاچاق در لرستان
  • نمایندگان مجلس خبرگان باید استقلال رای داشته باشند
  • چین به هک اطلاعات مقامات آمریکا و انگلیس متهم شد
  • خشم انگلیس از حملات سایبری چین
  • نیوزیلند، چین را به هک پارلمان متهم کرد
  • انگلیس، چین را به حملات سایبری متهم کرد
  • کشف حدود ۷۰۰ کیلوگرم خشکبار قاچاق در قم