Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب طالبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۷ واحد آزمایشگاهی شرکت آب و فاضلاب شهری کیفیت آب را از منابع تامین تا نقطه مصرف به طور مستمر تحت کنترل داشته و بر اساس آخرین استانداردهای ابلاغی سالانه بیش از ۱۰۰ هزار آزمایش در زمینه‌های شیمیایی، فیزیکی و میکروبیولوژی انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: درصد مطلوبیت آب شرب شهرهای استان بالاتر از استانداردهای ملی و نزدیک به ۹۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۸ درصد است.

وی اضافه کرد: علاوه بر نمونه‌برداری‌های انجام شده توسط کارشناسان آزمایشگاه‌ها در سطح گسترده، سامانه سنجش لحظه ای Online به صورت اتوماتیک نسبت به کنترل کیفیت آب خروجی مخازن و تصفیه خانه‌ها به صورت شبانه‌روزی و مستمر اقدام می‌کند.

وی ادامه داد: وجود آب سالم و مدیریت کنترل آلودگی آب ۲ عامل تعیین‌کننده در حفظ محیط‌زیست بوده و با پیدایش شهر و شهرنشینی مساله تامین آب سالم و بهداشتی و دفع و تصفیه فضولات شهری به عنوان مشخصه‌ای مهم برای سنجش پیشرفت جوامع بشری مطرح بوده است.

طالبی اضافه کرد: آب مصرفی مردم شهرهای استان از طریق ۱۹۶ حلقه چاه، ۱۰ واحد تصفیه خانه و ۱۱ چشمه با بهره‌گیری از امکانات روز جهانی تامین می‌شود.

مدیر کنترل کیفیت و نظارت بر بهداشت شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان‌غربی گفت: ۱۳ تصفیه خانه آب شرب، ۹۵ دستگاه کلر زن مایع و دستی و چهار دستگاه کلرزن گازی در شهرهای مختلف استان فعال است.

وی افزود:حجم کل مخازن استان ۴۱۴ هزار و ۷۲۰ مترمکعب است که از این میزان ۳۹۰ هزار و ۲۳۰ مترمکعب از مخازن در مدار بهره‌برداری قرار دارد.

وی بیان کرد: هم اکنون ۲ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۵۱۷ نفر مشترک آب شهری استان هستند و در تمام شهرهای آذربایجان‌غربی تاسیسات آبرسانی وجود دارد و انشعاب آب نیز برای تمام مشترکان این شهرها واگذار شده است.

۱۱ دی ماه سال ۶۹ بود که مجلس، قانون تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب را تصویب کرد و پس از آن نیز، تاسیس شرکت‌های آب و فاضلاب اقدام مهمی بود که منجر به تحولات بسیار ارزشمندی در صنعت آب و فاضلاب کشور شد.

این در حالی بود که مدیریت آب شهری قبل از تاسیس شرکت‌های آب و فاضلاب، زیر نظر بخش‌های مختلفی از جمله شهرداری‌ها، سازمان‌های خصوصی و عمرانی بودند.

با توجه به ضرورت زمان، شرکت‌های مستقل آب و فاضلاب ایجاد شد تا در خصوص بحث آب و ایجاد شبکه‌های جمع آوری فاضلاب در راستای رسیدن به بهداشت عمومی و سلامت جامعه خدمات خود را به مشترکین ارائه دهند.

تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب در ۲۹ سال گذشته اثرات بسیار خوبی در زمینه رفاه مردم در تامین آب شرب بهداشتی و همچنین دفع بهداشتی و تصفیه پساب حاصل از آن برای ارتقای سلامت بهداشت جامعه داشته است.

توجه به کیفیت، بهداشت و سلامت آب آشامیدنی شهروندان به عنوان یکی از اهداف شرکت آب و فاضلاب بوده و در این زمینه نیز استفاده از تکنولوژی‌های جدید برای کاهش هزینه‌های تمام شده و کاهش میزان هدر رفت آب در شبکه‌ها امری لازم و ضروری است.

۸۱۳۷/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی آب و فاضلاب اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۱۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰ هزار مترمکعب تصفیه خانه وارد مدار شد/آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا

به گزارش خبرنگار مهر، ذوالفقار مهدی زاده شامگاه چهارشنبه پس از بازدید از طرح‌های آب و فاضلاب در مازندران از اجرای پروژه‌های باکیفیت در سطح استان قدردانی کرد و گفت: پیش بینی شده در دولت سیزدهم یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب در شبانه روز تصفیه خانه فاضلاب وارد مدار شود که تا کنون ۶۰۰ هزار متر مکعب در شبانه روز آن محقق شد.

وی با بیان اینکه طرح‌های اولویت دار فاضلاب مشخص و در سطح وزارت خانه به صورت هفتگی بررسی و رصد می‌شود، ادامه داد: این پروژه‌ها دارای اهمیت ویژه ای هستند که برای اجرای آن اعتبارات لازم هم تخصیص می‌یابد و در آینده نزدیک اتفاقات خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.

مهدی زاده، با اشاره به اجرای تصفیه خانه فاضلاب شهرهای نوشهر و چالوس گفت: این طرح یکی از طرح‌های اولویت دار ماست که انتظار می‌رود امسال وارد فاز بهره برداری شود.

معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در بخش دیگری از سخنانش به بازدید از طرح‌های آبرسانی روستایی در استان مازندران اشاره و تصریح کرد: پروژه‌های خوب و با کیفیت در بخش آب و فاضلاب در این استان درحال اجراست.

وی ادامه داد: در سال گذشته، آبرسانی به ۱۰ هزار روستا در قالب طرح جهاد آبرسانی روستایی تعریف شد که این طرح‌ها در ۵ هزار روستا محقق شد و تلاش می‌شود مابقی نیز در سال جاری به اتمام برسد.

مهدی زاده، با اشاره به تلاش‌های مدیرعامل و کارکنان آب و فاضلاب مازندران در تأمین آب شرب مشترکین گفت: این تلاش‌ها منجر شد تابستان سال گذشته با کمترین چالش پشت سر گذاشته شود.

بهزاد برارزاده مدیرعامل آبفا مازندران نیز در گفتگویی هدف از این بازدیدها را ارزیابی میزان پیشرفت پروژه‌های در حال اجرا در این استان دانست و تصریح کرد: پس از این بازدیدها، تأمین اعتبار و ردیف‌های قانونی آنها نیز بررسی می‌شود.

کد خبر 6081458

دیگر خبرها

  •  پیروزی ۱۵ بر صفر تیم شرکت گاز آذربایجان غربی در زنجان
  • آبرسانی به ۵ هزار روستا در کشور
  • آبرسانی به ۵۰۰۰ روستای کشور
  • مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های آبفا درمازندران
  • برگزاری جلسه بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر مهاباد
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • برگزاری جلسه قرارگاه تامین منابع مالی و مدیریت هزینه‌ها در سال ۱۴۰۳
  • ۶۰۰ هزار مترمکعب تصفیه خانه وارد مدار شد/آبرسانی به ۵۰۰۰ روستا
  • تجهیز ۴۰ بیمارستان خوزستان به سامانه بی‌خطرساز پسماند
  • روزنامه‌نگاران رکن اصلی جهاد تبیین هستند