Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، استاندار لرستان گفت: بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان پروژه بازسازی خسارات سیل در شهرستان پلدختر کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

سید موسی خادمی روز دوشنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در شهرستان سیل زده پلدختر اظهار داشت: عملیات اجرایی سه دیواره ساحلی در شهر پلدختر و ۲ روستای سیل زده بابازید و چم مهر این شهرستان با اعتبار بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بازسازی جاده اصلی پلدختر- خرم آباد که در جریان وقوع سیل تخریب شده نیازمند ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که قطعه اول آن با ۳۰۰ میلیارد تومان آغازشده است.

استاندار لرستان گفت: بیش از یک هزار و ۲۰۰ متر پل جدید در شهرستان پلدختر برای برقراری ارتباط مردم پس از سیل ساخته و مشکل زیرساخت‌های از بین رفته در جریان وقوع سیل فروردین ماه، از جمله برق، گاز و آب آشامیدنی شهر‌ها حل شده است.

خادمی با اشاره به تعمیر ۱۶ هزار واحد مسکونی آسیب دیده از سیل در استان افزود: بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان در حوزه مسکن به عنوان کمک بلاعوض و بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به مردم سیل زده استان لرستان پرداخت شد.

استاندار لرستان با بیان اینکه هنوز این استان نسبت به مشکلات ناشی از سیل و نیاز‌های ایجاد شده کمبود‌های زیادی دارد گفت: با وجود محدودیت ها، اما کار‌های بزرگی صورت گرفته و دولت به صورت جهادی در حال خدمات رسانی به مناطق سیلزده است.

او افزود:در بخش کشاورزی، باغات و ایستگاه‌های پمپاژ به مدار تولید و فعالیت بازگشته، خسارات کشاورزان تامین و در حال پرداخت و بخش عمده‌ای از راه‌های روستایی و مشکل مدارس استان برطرف شد.

استاندار لرستان گفت: شاید در روز‌های ابتدای وقوع سیل کسی تصور نمی‌کرد که حجم بالای گل ولای در معابر و منازل شهرستان پلدختردر یک بازده زمانی سه و چهار ماهه برطرف و زندگی مردم به حالت عادی برگردد.

او افزود: استان لرستان به ویژه شهرستان پلدختر در جریان وقوع سیل با حجم بالایی از مشکلات روبرو شد، اما بسیاری از کمک‌ها در سطح ملی و استانی، از سوی نیرو‌های جهادی، ارتش، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خیران و مردم به پلدختر سرازیر شدو همه با حضور در این شهرستان سیلزده تلاش زیادی کردند.

استاندار لرستان گفت: بیش از ۴۲۳ مدرسه در این استان در جریان سیل دچار آسیب جدی شد که کار تعمیر ۳۱۰ مدرسه با کمک خیرین پایان یافت.

او افزود: ۱۱۳ مدرسه در استان در جریان وقوع سیل تخریب شد که از این تعداد، عملیات اجرایی ۶۳ مدرسه آغاز و ۳۱ مدرسه نیز تکمیل و بهره برداری شد.

خادمی یادآور شد: ۱۷۰ کلاس درس در سطح استان کمبود داشتیم که از طریق استقرار کانکس در مناطق سیل‌زده جبران شده که با اقدامات انجام شده مشکلی برای شروع سال تحصیلی وجود ندارد.

او  با اشاره به حضور اقشار مختلف در صحنه کمک رسانی به مردم سیلزده پلدختر گفت: دانش اموزان می‌توانند به تصویر کشیدن جلوه‌های همدلی در جریان سیل را به عنوان فعالیت‌های جانبی خود دنبال کنند.

استاندار لرستان تصریح کرد: در روند توسعه، اهمیت پرورش دانش اموزان بیشتر از آموزش است و چنانچه این قشر بامسائلی مانند همکاری، مشارکت، کار گروهی و اجتماعی بودن آشنا شوند بهره‌وری بیشتری داشته و در ارتقا و توسعه موثرتر خواهد بود.

انتهای پیام/ب

بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان پروژه بازسازی خسارات سیل در پلدختر کلنگ زنی شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت

 علی سالاروند مدیرکل به همراه محسن امیری رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش حفاظت محیط زیست استان در سفر یک روزه به شهرستان بروجرد، پیگیری‌های لازم را برای انتخاب محلی مناسب برای ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی (موزه حیات‌وحش) انجام دادند و با توجه به الزامات و شرایط مربوطه، جانمایی محل ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی در ورودی باغ پرندگان فدک شهرستان بروجرد که یکی از پر بازدیدترین مکان‌های گردشگری این شهرستان می‌باشد، صورت پذیرفت و طبق قول شهردار پرتلاش بروجرد، بهره‌برداری این محل برای استفاده عموم، ظرف دو الی سه ماه آینده انجام خواهد شد.

سالاروند در این خصوص اظهار داشت؛ موزه‌های تاریخ طبیعی و تنوع زیستی که از جمله مکان‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و نمایشگاهی هستند که می‌توانند در شناساندن هر چه بیشتر زیست بوم‌ها و تنوع زیستی سرزمین‌ها و معرفی گونه‌های گیاهی و جانوری بومی هر منطقه نقش مهمی ایفا کنند و موزه‌ها نقش مهمی در آموزش و ارتقاء فرهنگ حفاظت و حراست از مواهب زیستی خدادادی در هر سرزمین را دارند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با موفق برشمردن ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی در محل قلعه فلک‌الافلاک خرم آباد که صرفا در ایام عید نوروز ۱۴۰۳ با بیش از ۲۵ هزار گردشگر توانسته است آمار بی نظیری از استقبال مردم را نشان دهد گفت؛ با جانمایی موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد در محل باغ فدک می‌توان شاهد استقبال بی‌نظیر عموم از این ظرفیت مهم بود.

سالاروند در پایان ضمن بازدید از باغ پرندگان فدک بروجرد، نکات زیست محیطی لازم را در خصوص لزوم ایجاد شرایط زیستی مناسب برای گونه‌های موجود در این باغ به مسئولین مجموعه یادآور شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تصادف در محور پلدختر به خرم‌آباد ۸ مصدوم برجا گذاشت
  • کلنگ طرح توسعه ناحیه صنعتی روستای دهنه در شهرستان کلاله به زمین زده شد
  • کشف انبار لوازم خانگی ۱۲ میلیارد ریالی قاچاق در خرم آباد
  • ۲ پروژه در میامی افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
  • بارش‌های سیل‌آسا در ‌هرمزگان/ از انسداد تا طغیان رودخانه
  • فوت پسر ٨ ساله در اثر سقوط در رودخانه
  • ایجاد موزه تاریخ طبیعی و تنوع زیستی شهرستان بروجرد دستور کار محیط زیست لرستان قرار گرفت
  • بازسازی انهار کشاورزی شهرستان فومن با بیش از ۶ میلیارد تومان اعتبار
  • وقوع سیلاب در کرمان خسارت جانی نداشت
  • سهم لرستان در طرح جهش تولید در دیمزار‌های کشور ۷ درصد است