Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل پتروشیمی جم اظهار کرد: این شرکت تنوع‌ محصول و بازار را یکی از راهبردهای ارتقای مجتمع می‌داند و آن را در دستور کار قرار داده است.
به گزارش خبرنگار شانا، محمدرضا سعیدی امروز (دوشنبه، یکم مهرماه) در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست در نشستی خبری به حضور موثر پتروشیمی جم در بازارهای جهانی اشاره و اظهار کرد: این شرکت فروش داخلی و صادرات خوبی داشته است، هرچند در این مسیر شاهد تحولات خارج از اختیارات مانند فراز و فرود در نرخ محصولات پلیمری و کاهش قیمت این محصولات در بازارهای جهانی بودیم، اما از نظر میزان و کیفیت، برنامه تولید محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم با بیان اینکه به لحاظ تناژ حدود 35 تا 40 درصد تولید پتروشیمی جم صادر می‌شود و در آینده نیز به دنبال توسعه آن هستیم، گفت: یکی از راهبردها در پتروشیمی جم توسعه بازار محصول به منظور توسعه گریدهای جدید و بازارهای جدید است.
وی با اشاره به اینکه پتروشیمی جم در استراتژی رشد خود در چهار حوزه فعالیت کلیدی و راهبردی دارد، افزود: توسعه محصولات فعلی در بازارهای کنونی یکی از راهبردهاست و طبیعی است که در این حوزه افزایش سهم بازار، ظرفیت تولید و ارتقای کیفیت محصول نیز مدنظر است.
سعیدی با بیان اینکه شرکت پتروشیمی جم محصولات جدید را با توجه به نیاز مشتری شناسایی و با توجه به آن محصولات جدید را تولید می‌کند، گفت: شناسایی بازارهای جدید نیز از دیگر راهبردهای در دستور کار این شرکت است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم افزود: متنوع‌سازی هم‌زمان در محصول و بازار در دستور کار این شرکت است تا زنجیره ارزش را در بالادست و پایین‌دست تکمیل کنیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم به بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی در این مجتمع اشاره کرد و گفت: اکنون توانمندی‌های قدرتمندی در مجموعه وجود دارد و در درجه نخست بر توانمندی‌های پتروشیمی جم اتکا داریم و در مرحله بعد بر شرکای داخلی تمرکز خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه تحریم اگرچه خوشایند نیست، اما می‌توان به آن به‌عنوان فرصت نگریست، اظهار کرد: تحریم می‌تواند برای توسعه مجموعه‌های داخلی کمک‌کننده باشد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم به فروش اعتباری محصولات در بورس کالا اشاره کرد و ادامه داد: یکی از موضوعات مهم توجه به صدای مشتری است و از آنجا که مشتریان پایین‌دستی دچار محدودیت‌ها و مشکلاتی هستند، برای رفع مسئله پایین‌دستی تلاش و استقبال می‌کنیم که در این حوزه کمکی به پایین‌دستی‌ها داشته باشیم.
سعیدی به عرضه ارز پتروشیمی جم در سامانه نیما اشاره کرد و افزود: مانند تمام پتروشیمی‌های دیگر بر اساس قانون و مقررات ارز حاصل از فروش خارجی را در سامانه نیما عرضه می‌کنیم.
وی گفت: در برنامه‌های خود ارتقای وضعیت پتروشیمی جم در بازار سرمایه و کسب‌وکار را در دستور کار داریم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • شش امضا برای واگذاری رسمی استقلال (عکس)
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی