Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات "میدل ایست آی" نشان می‌دهد که مقامات مصری از طریق اینترپل مخالفان سیاسی عبدالفتاح السیسی را در خارج از مصر هدف قرار می‌دهند.

به گزارش ایسنا، تحقیقات صورت گرفته از سوی پایگاه خبری-تحلیلی "میدل ایست آی" نشانگر اقدامات مصر برای بازگرداندن مخالفانِ در تبعید این کشور با استفاده از هشدار قرمز و سیستم‌های هشداری فراگیر اینترپل است که به کشورهای عضو اجازه می‌دهد خواستار دستگیری "مجرمانی" شوند که به خارج از کشور گریخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینترپل سازمانی است که همکاری میان نهادهای ملی اجرای قوانین را تسهیل می‌کند. این سازمان با ۱۹۴ کشور عضو شبکه‌ای بین‌المللی برای مقابله با اقدامات مجرمانه فراهم کرده است.

به گفته یک سخنگوی اینترپل، هشدار قرمز یک حکم دستگیری بین‌المللی محسوب نمی‌شود، بلکه بیشتر یک درخواست همکاری بر مبنای یک حکم دستگیری است که از سوی یکی از کشورهای عضو صادر شده است و تصمیم‌گیری درخصوص همکاری با این درخواست بر عهده کشورهای عضو است.

هشدارهای قرمز پیش از انتشار باید در زمینه مطابقت با قوانین و مقررات اینترپل تایید شوند.

با این حال کارشناسان به شدت نگران وضعیت مخالفان بی‌گناهی هستند که چنین هشدارهایی آن‌ها تهدید می‌کند. آنان هشدار داده‌اند افرادی که به مصر بازگردانده می‌شوند در خطر جدی محرومیت از محاکمه عادلانه قرار دارند و شواهد حاکی از شرایط وخیم نگهداری زندانیان و شکنجه آنان برای بیان اعترافاتی است که در دادگاه علیه آن‌ها استفاده خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در سفر امروز رئیس جمهوری ایران به پاکستان باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری صبح امروز وارد فرودگاه اسلام‌آباد پایتخت پاکستان شد تا در این سفر با مسئولان کشور پاکستان دیدار و مذاکراتی داشته باشد.

نخست‌وزیر پاکستان امروز در مصاحبه ای "سرمایه‌گذاری و توسعه همکاری در بخش انرژی" را از برنامه‌های پاکستان برای توسعه همکاری‌ها با ایران اعلام کرد اما در خصوص جزئیات همکاری در بخش انرژی سخنی به میان نیاورد.

احیای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان، پس از سال‌ها توقف می‌تواند یکی از مهمترین دستاوردهای دو کشور در این سفر باشد. این قرارداد  با نام خط لوله IP در قالب خط لوله صلح بین شرکت ملی صادرات گاز ایران و شرکت ISGS پاکستان در تاریخ 5 ژوئن 2009 (15 خرداد 88) به‌مدت 25 سال منعقد شده بود و تاریخ آغاز تحویل گاز طبیعی به پاکستان 31 دسامبر 2014 و میزان حجم گاز طبیعی صادراتی 8 میلیارد مترمکعب در سال تعیین شده بود.

اما به‌دلیل عدم اجرای خط لوله در کشور پاکستان با بهانه تراشی مسئولان وقت این کشور در مواجهه با تحریم‌های امریکا، این قرارداد هیچ‌گاه اجرایی نشد.

احمد امیرآبادی فراهانی، رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان به اهمیت سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان اشاره و اظهار کرد: تعیین تکلیف خط لوله انتقال گاز به پاکستان در این سفر حائز اهمیت است، زیرا ایران به تعهدهای خود در این زمینه عمل کرده و خط لوله انتقال گاز تا مرز پاکستان برده شده است.

وی افزود: اگر پاکستان گاز طبیعی را از طریق ایران به مصرف‌کنندگان کشورش برساند، بی‌شک رضایتمندی مطلوبی در داخل و به نفع دولت این کشور شکل خواهد گرفت؛ زیرا تأمین گاز آن‌ها از طریق گازمایع (ال‌پی‌جی) است که بسیار گران تمام می‌شود و این خط لوله می‌تواند در اقتصاد، رشد صنعت و آسایش مردم پاکستان مفید واقع شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان تصریح کرد: پیشنهادهایی برای عملیاتی‌کردن این خط لوله وجود دارد، اما بعضی از کشورهای ثالث خارج از منطقه با ایجاد موانع، دخالت‌هایی در این زمینه دارند که دولت پاکستان باید بدون توجه به آن‌ها منافع مشترک دو ملت را مدنظر قرار دهد.

امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه دولت سیزدهم در توسعه همکاری با همسایگان موفق عمل کرده است، بیان کرد: یکی از کارهای سازنده دولت در حوزه سیاست خارجی، تقویت همکاری‌ها با کشورهای همسایه و منطقه ازجمله پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان، عراق و... بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • طلسم صادرات گاز به پاکستان شکسته خواهد شد؟
  • ایران نام اتوبان پاکستان می‌شود
  • هشدار قرمز درباره فعال شدن سامانه بارشی؛ سیل در راه تهران؟
  • هشدار قرمز؛ پیش‌بینی وقوع سیلاب در ۱۵ استان کشور
  • «مادورو» آمریکا را به نقض تعهد خود برای لغو تحریم‌ها متهم کرد
  • از شیدایی به رضاخان تا قلع و قمع مخالفان مصدق!
  • دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی موفق عمل کرده است