Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست در مراسم معارفه مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: هجوم جمعیت و تمرکز آن در شهر تهران عامل اصلی بروز مشکلات محیط زیستی است. تاریخ انتشار: 16:48 - 01 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۲۲۱۲

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، کیومرث کلانتری در مراسم معارفه سعید محمودی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه پست‌های مدیریتی همانند مرگ افراد هستند و خوب است مادامی یک مسئولیت و امانتی به مدیری واگذار می‌شود، برای اندوخته‌های آخرت خود تلاش کند، افزود: در زمان تصدی بنده دو اقدام یکی تقویت زیرساخت‌ها، تبیین سازمان محیط زیست در بیرون از محیط زیست و مشارکت ظرفیت‌های استان در دستور کار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیریت در تهران زمان زیادی می‌خواهد، چرا که استان تهران برای خود یک کشور است و باید بگوییم ایران ۳۰ + ۱ استان دارد، اظهار داشت:کمبود آب، تمرکز جمعیت، نبود آمایش سرزمین، نبود ظرفیت زیست محیطی، رعایت نکردن ممنوعیت شعاع ۱۲۰ کیلومتری از جمله چالش‌های مهم زیست محیطی استان تهران هستند.

کلانتری ادامه داد: روزانه بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو و ۳ میلیون موتورسیکلت در شهر تهران تردد می‌کنند که نتیجه آن افزایش آلودگی هوا است و در استان تهران روزانه ۱۱ هزار تن پسماند عادی، ۱۱۵ تن پسماند پزشکی، ۴۳ هزار تن نخاله ساختمانی، ۲۲۰۰ تن پسماند صنعتی و ۴۰۰ تن پسماند‌های ویژه تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه کار محیط زیست پیشگیری از مشکلات آن در مناطق است و اگر صنعتی می‌خواهیم باید کم آب بر باشد، افزود: باید از بارگزاری جمعیت در شهر جلوگیری کنیم، اگر این کار انجام نشود شاهد افزایش استان‌ها در آینده خواهیم بود.

معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست گفت: متاسفانه در شهر تهران با افزایش جمعیت هیچ تغییری در حمل و نقل عمومی ایجاد نشده و همین موضوع منجر به افزایش ترافیک شده است.

وی با بیان اینکه محیط زیست استان تهران یک برنامه و سند ۵ ساله تدوین کرده و این برنامه برای هر شهرستان مجزا است، گفت: در سال ۹۶ حدود ۴ میلیارد تومان برای اقدامات عمرانی و ۱۴ میلیارد تومان برای هزینه‌های محیط زیستی اعتبار اختصاص یافته بود که امروز به ۶۱ میلیارد تومان اعتبار افزایش یافته است.

کلانتری در بخشی از صحبت‌های خود به موضوع بوی اطراف فرودگاه امام اشاره داشت و گفت: بوی نامطبوع حدفاصل فرودگاه امام خمینی (ره) نیز یکی دیگر از مشکلات بزرگ استان تهران بود که ۲۸ کانون آن شناسایی شد.

معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست تصریح کرد: ۹ پاسگاه محیط بانی نیز در استان تهران احداث شد وهمچنین منطقه حفاظت شده کاوه ده به منطقه شکار ممنوع تبدیل شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه رسیدگی به پرونده شهرک زیتون نیز یکی دیگر از مشکلات محیط زیست استان تهران بوده و مقرر شد وزارت مسکن و شهرسازی حدود ۵۰۰ هکتار از زمین‌های شهر پردیس را به مالکین واقعی اختصاص دهد، گفت: در دو سال اخیر ۴۷۶ واحد آلاینده شناسایی شدند و ۴۰ واحد استان تهران نیز به سوخت پاک مجهز شدند و همچنین نظارت دقیق بر مراکز معاینه فنی از سال گذشته آغاز شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست کیومرث کلانتری شکار ممنوع پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۳۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ تهران با اشاره به افتتاح خانه محیط زیست محلات طرشت و شریف، اظهار کرد: خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای مهم برای مشارکت مردم در امر حفاظت از محیط زیست محسوب می‌شود.

وی افزود: هدف از راه‌اندازی خانه‌های محیط زیست، هم‌اندیشی و مشارکت برای ارائه نظرات و پیشنهادات جهت رفع مشکلات و معضلات محیط زیست از طریق جلب مشارکت مردم و فعالان محیط زیست در راستای ارتقای شاخص‌های آموزشی مربوطه است.

طاهری تصریح کرد: خانه‌های محیط زیست می‌تواند محلی برای گسترش دانش زیست‌محیطی و مجموعه‌ای برای حضور افراد دغدغه‌مند و دوستدار محیط زیست باشد.

وی افزود: در این مراسم ضمن ارائه آموزش حفاظت از محیط زیست، از شهروندان دعوت شد تا با ثبت نام در اپلیکیشن شهرزاد، در طرح نوماند مشارکت کنند.

کد خبر 6086641

دیگر خبرها

  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود