Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-03-29@10:51:56 GMT

طلا به 1520 دلار رسید

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۱۴۲۳۹

به گزارش فارس به نقل از رویترز، به دنبال تنش‌ها در غرب آسیا و بلاتکلیفی در مورد مذاکرات تجاری آمریکا و چین، قیمت طلا به بالاترین میزان در بیش از یک هفته گذشته رسید.

در عین حال، قیمت پالادیوم نیز به بالاترین رقم تاکنون رسیده است.

هر اونس طلا با 3.36 دلار افزایش 1520.26 دلار معامله شد که بالاترین رقم از 12 سپتامبر به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاریش وی، تحلیلگر بازار در این رابطه گفت: «خبر مهمی از جنگ تجاری بیرون نمی‌آید...تازمانیکه کمی شفافیت در مورد مذاکرات نداشته باشیم، قیمت طلا بالا خواهد رفت.»

پس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران در روز جمعه گفت به دنبال یک توافق جزئی نیست و مقامات چینی نیز بازدید از مزارع آمریکا را لغو کردند، به نظر می‌رسد موفقیت مذاکرات تجاری آمریکا و چین بعید است.

اما هر دو طرف بعدا بیانیه های مثبت منتشر کردند. نمایندگان تجاری آمریکا مذاکرات هفته گذشته را سازنده خواندند و وزارت بازرگانی چین آن را سودمند خواند.

هاریش گفت: «اگر مذاکرات تجاری شکست بخورد ممکن است طلا تا 1600 دلار بالا برود.»

ذخایر طلای گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری طلا در جهان در روز جمعه 1.2 درصد افزایش یافت و به 894.15 تن رسید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۴۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

حسین سلاح‌ورزی، رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با ایلنا درباره آنچه سبب منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲ شد، گفت: در سال‌های گذشته بسیاری سعی داشتند بگویند تحریم‌ها تاثیری بر اقتصاد ایران ندارد با این حال بخشی از دلایلی که به منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲ انجامید برآمده از تاثیرات تحریم‌ها بود.

وی افزود: مساله دیگر آنست که از نظر دیپلماسی اقتصادی تحولات منطقه‌ای رخ داده در عراق و افغانستان به عنوان دو شریک تجاری اصلی ایران در کاهش تجارت کشور موثر بوده‌اند به ویژه که عراق به دنبال احیای دینار است و تلاش می‌کند سیستم بانکی خود را سر و سامان بدهد.

سلاح‌ورزی ادامه داد: امروز صادرکنندگانی ایرانی که سال‌ها صادرات گسترده‌ای به عراق داشته‌اند در این کشور با پدیده چندنرخی بودن ارز مواجه هستند؛ قیمت ارز در بانک‌های عراق با قیمت ارز در بازار آزاد متفاوت است و خریدار عراقی کالای ایرانی با این محدودیت مواجه است که باید ارز را از بازار آزاد تهیه کند در حالی که دلار در بازار آزاد ۱۵ درصد گران‌تر از دلار در نظام بانکی این کشور است و به همین دلیل خرید کالای ایرانی برای خریدار عراقی گران‌تر تمام می‌شود و این امر قدرت رقابت کالای ایرانی را در بازار عراق پایین می‌آورد.

رئیس پیشین اتاق ایران در ادامه از تاثیر سیاست‌های داخلی کشور بر تجارت گفت و توضیح داد: سیاستگذاری‌های داخلی نیز در کاهش صادرات غیرنفتی ایران در سال ۱۴۰۲ تاثیرگذار بود و مزید بر علت‌های خارجی شد.

وی تصریح کرد: سختگیری‌هایی که در انجام تعهدات برآمده از پیمان‌سپاری ارزی بر صادرکنندگان در سال ۱۴۰۲ اعمال شد سبب شد حتی بسیاری از تاجران خوش‌نام و باسابقه برای احتراز از پیامد‌های این سختگیری‌ها تجارت خود را کاهش دهند. آن‌ها مجبورند تسویه صادرات خود را با قیمتی غیر از قیمت ارز در بازار آزاد انجام دهند.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت بیش از یک دلار بالا رفت
  • تورم روسیه به بالاترین حد خود رسید
  • ابلاغ تعرفه واردات موبایل بالاتر از ۶۰۰ دلار
  • حقوق ورودی موبایل‌های بالای ۶۰۰ دلار ابلاغ شد
  • دلایل منفی شدن تراز تجاری کشور در سال ۱۴۰۲
  • نرخ ارز امروز ۹ فروردین ۱۴۰۳ +جزئیات
  • هشدار سفارت آمریکا درباره خطر ترور در فرانسه
  • باارزش‌ترین برند‌های جهان در سال ۲۰۲۴
  • الهندی: مقاومت زیر بار آتش‌بس موقت نخواهد رفت
  • نرخ ارز امروز ۸ فروردین ۱۴۰۳ +جزئیات