Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کمپین پیگیری حقوق افراد دارای معلولیت مهم‌ترین مطالبه افراد دارای معلولیت را اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان دانست و گفت: امسال بهزیستی برای اجرای این قانون ۱۲ هزار ۵۰۰ میلیون تومان بودجه پیش بینی کرده بود اما فقط با ۱۱۰۰میلیارد تومان از این بودجه موافقت شد.

به گزارش ایسنا، بهروز مروتی در نشست «چالش‌های شهری معلولان در تهران» با بیان اینکه اگر قانون حمایت از حقوق معلولان اجرا شود بخش اصلی مشکلات افراد دارای معلولیت نیز رفع می‌شود، اظهارکرد: عدم اجرای این قانون مشکلاتی را برای معلولان به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مواد این قانون در حوزه‌های بهداشت و درمان، کارآفرینی، اشتغال، استخدام دولتی نیز اجرا نشده است.

وی با بیان اینکه در حوزه تامین اجتماعی به غیر از بازنشستگی وظیفه دیگری در این قانون تعریف نشده است،گفت: از مسئولان درخواست می‌کنم فکری برای بازنشستگی پیش از موعد معلولان بکنند.

مروتی با بیان اینکه وظایف زیادی برای بهزیستی در قانون حمایت از افراد دارای معلولیت تعریف شده است ،تصریح کرد: در سال ۹۸ برای سازمان بهزیستی ۱۲ هزار ۵۰۰ میلیون تومان بودجه پیش بینی شده بود این درحالیست که تنها با ۱۱۰۰ میلیارد تومان بودجه از طرف سازمان برنامه و بودجه موافقت شده است که هنوز این بودجه کم هم تعلق نگرفته است.

این فعال حقوق معلولان با اشاره به اینکه قانون حمایت از افراد دارای معلولیت اواخر سال ۹۶ تصویب و اوایل سال ۹۷ توسط رئیس جمهوری برای اجرا ابلاغ شد، تصریح کرد: آیین نامه و دستورالعمل اجرایی به تصویب دولت نرسیده همچنین سازمان برنامه بودجه نیز بودجه‌ای برای این قانون در نظر نگرفته است.

در بخش دیگری از این نشست زهرا نژاد بهرام - عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران - درباره مناسب سازی شهر برای معلولان نیز گفت: افرادی که در ستاد مناسب‌سازی هستند دغدغه و نگرانی شورای شهر درباره مناسب سازی شهر برای معلولان را می‌دانند.

وی با اشاره به اینکه محدودیت منابع و شتاب برای تردد در شهر قابل شمارش نیست،اظهارکرد: به دلیل شدت مشکل و امکانات محدود در تمامی بخش‌ها اولویت‌بندی انجام دادیم. ما آرزوی مناسب‌سازی شهر را نه فقط برای معلولان بلکه برای سالمندان، کودکان، زنان باردار و ... داریم چرا که تردد در سطح شهر برای تمامی این افراد چالش‌هایی را به وجود آورده است.

این عضو هیئت رئیسه شورای شهر با بیان اینکه مترو نزدیک به دو دهه است در تهران راه اندازی شده است، اما برخی از ایستگاه‌های مترو شرایط لازم برای نصب آسانسور و پله برقی ر ندارند، ادامه داد: هیچ پروژه ساخت ایستگاه مترو در حال حاضر بدون مناسب‌سازی مثل آسانسور و پله برقی تصویب نمی‌شود و تمامی ایستگاه‌های متروی جدید مجهز ساخته می‌شوند.

وی در پایان گفت: خبر خوش برای معلولان این است که ۲۰۰ هزار یارانه خانوارهای دهک بالا حذف شده است و امروز معاون اول رئیس جمهوری در صفحه توییتر خود خبر داده است که این یارانه‌ها به اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان تعلق می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازنشستگی پیش از موعد قانون حمایت از حقوق معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار استاندار گیلان به مسئولان مانع تراش در مسیر سرمایه گذاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ استاندار گیلان امروز در نشست شورای برنامه ریزی گیلان در رشت با اشاره برلزوم ایجاد زیرساخت‌ها و الزامات ورود مردم در عرصه‌ی اقتصاد وتولید افزود: برای تحقق عینی شعار سال با نام جهش تولید با مشارکت مردم مستلزم ریل گذاری اقتصاد بر محور نقش آفرینی عموم مردم است.
اسدالله عباسی خطاب به اخلالگران در روند مشارکت عمومی در حوزه‌ی تولید و اقتصاد گفت: هر مدیر یا مسئولی که در روند مشارکت مردم در عرصه تولید و اقتصاد کارشکنی و یا سرمایه گذار مردمی را مایوس کند، برکنار خواهد شد.
وی همچنین بر لزوم توزیع عادلانه‌ی منابع پیش بینی شده در بودجه‌ی سال ۱۴۰۳ اشاره و تصریح کرد: در بودجه‌ی امسال، اعتبارات خوبی در حوزه‌ی مدیریت پسماند، بهبود ظرفیت‌های تولیدی واشتغالزا و نیز حمایت از شهرداری‌ها برای اجرای طرح‌های مهمی، چون طرح تفکیک زباله از مبدا و ساماندهی پسماند مناطق روستایی در نظر گرفته شده که با پیگیری نمایندگان می‌تواند به حصول نتایج مطلوب منتهی شود.
محمد رستمی، رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی گیلان هم در این نشست گزارشی از روند بودجه بندی وبودجه ریزی استان در راستای تسریع در روند تحقق شعار سال ارایه کرد و گفت: در همین راستا راهکار‌هایی تهیه وتدوین شده تا تخصیص منایع در مسیر درست خود توزیع شود و به توسعه‌ی متوازن در مناطق مختلف شهری وروستایی بیانجامد.
در ادامه‌ی این نشست آقایان ابراهیم نجفی، رییس مجمع نمایندگان گیلان، جبار کوچکی نژاد و محمدرضا احمدی از نمایندگان مردم رشت و خمام، احمد دنیامالی، نماینده‌ی مردم انزلی و خلیل بهروزی فر، نماینده‌ی فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی هر یک در سخنانی الزامات و اولویت‌های تخصیص منابع در مناطق مختلف استان را تشریح کرده و بر لزوم توجه به طرح‌های حوزه‌ی سلامت، ساماندهی پسماند، مدیریت فاضلاب ها، حمایت از بخش کشاورزی و صنعت و همچنین طرح‌های نیمه تمام بویژه در حوزه‌ی سلامت تاکید کردند.
در پایان این نشست از ۶ قاری برگزیده‌ی بین المللی گیلان که در ماه مبارک رمضان امسال در جهت ترویج فرهنگ قرآنی و رونق بخشی به محافل انس با قرآن تاثیرگذار بودند، قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • هشدار استاندار گیلان به مسئولان مانع تراش در مسیر سرمایه گذاری
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • آسیب دیدن فرهنگ کار از جمله نگرانی‌ها در منطقه سیستان است
  • بازنشستگی بیش از موعد ۱۷۰۰ کارگر شاغل در مشاغل سخت و زیان آور
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات
  • زمان و شرط اجرای «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان»
  • دارویار امسال ۱۲۰ همت بودجه می خواهد/واکنش به آمار مسئولان
  • بازنشسته شدن پیش از موعد یک هزار و ۷۴۷ کارگر مشاغل سخت در لرستان