Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: حضور گردشگران در کشور در پنج‌ماهه اول ۹۸ بیش از ۳۷ درصد رشد داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ علی‌اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی بعدازظهر امروز در حاشیه بازدید از کارگاه‌های منبت ملایر در شهرک مبل و منبت ملایر با اشاره به آخرین وضعیت گردشگری در کشور اظهار داشت: در شرایط کنونی کشور و موضوعاتی پیش‌آمده در رابطه با تحریم‌ها و مشکلات آن می‌تواند به حوزه گردشگری هر کشوری آسیب وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تقابل‌های نظامی و اتفاقات پیش‌آمده در منطقه می‌تواند و از دست دادن پروازهای مستقیممی تواند اثرات منفی در هر کشوی در حوزه گردشگری داشته باشد اما در کشور ما برعکس این شده که نشان از تاب‌آوری کشور در این زمینه داشته است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در کشور برای جذب گردشگر اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی خوبی که در وزارت گردشگری کشور در حال انجام است ما طی دو سال گذشته رشد فراوان گردشگر داشته‌ایم.

وی افزود: ما در حوزه منطقه‌ای به‌شدت کارکرده‌ایم که در بخش سفر به ترکیه ما همواره تراز بسیار منفی گردشگری وجود داشت بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر خروجی داشتیم و این در حالی بود ۴۵۰ هزارتا گردشگر ورودی وجود داشت.

مونسان گفت: با اقدامات انجام‌شده امروز خوشبختانه آمار گردشگر ورودی به یک‌میلیون نفر رسیده و آمارهای خروجی به حدود یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار نفر کاهش‌یافته است که نشان می‌دهد که ما به سمت به تراز مثبت و گردشگری با کشورهای منطقه نزدیک می‌شویم.

وی افزایش تنوع محصولات گردشگری را یکی دیگر از اقدامات عنوان کرد و گفت: گردشگران زیارتی یکی از بخش‌های خوب گردشگری خارجی منطقه‌ای که به کشور ما می‌آیند و ما علاوه بر زیارت بتوانند محصولات دیگر هم برای آنان آماده کرده‌ایم تا درآمد ارزی از محل این گردشگران هم افزایش پیدا کند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: گردشگران منطقه‌ای علاوه بر استفاده از بخش زیارتی امروز از گردشگری سلامت و تفریحی نیز استفاده کرده و گردشگری ۴۰۰ دلاری به گردشگری ۱۴۰۰ دلار رسیده است.

وی گفت: سال گذشته ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر در کشور داشتیم که ۵۲ درصد رشد نسبت به سال قبل از آن داشته است و این آمار در پنج‌ماهه اول ۹۸ بیش از ۳۷ درصد رشد داشت است.

مونسان ملی شدن مبل و منبت ملایر را باعث رونق در این شهر دانست و اظهار داشت: با توجه به صحبت‌های انجام‌شده با استادکاران بیان شد که این ثبت ملی خیلی به رونق کارشان کمک کرده است.

وی ثبت جهانی مبل و منبت را حق ملایر دانست و تصریح کرد: با توجه پیگیری‌هایی که نمایندگان و مسئولین در این حوزه انجام داده‌اند به‌زودی ثبت جهانی انجام خواهد شد و قطعاً ثبت جهانی حق این شهرستان است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: با توجه به پیگیری‌ها امید داریم که این ثبت جهانی در سال ۹۸ به نتیجه برسد و قطعاً این کار انجام خواهد شد.

وی به الزامات سازمان جهانی برای ثبت جهانی منبت ملایر اشاره کرد و گفت: مشخصاتی را معاونت صنایع‌دستی اعلام کرد که آن‌ها هم باید به‌صورت کامل انجام شود و با توجه به حمایت‌ها و اقدامات در بین مسئولین شهری وجود دارد، بدون مشکل ثبت جهانی مبل منبت ملایر انجام می‌شود.

مونسان ثبت جهانی منبت ملایر را باعث ایجاد تحولی مضاعف در شهرستان و تولید مبل منبت دانست و بیان کرد: افتاد ثبت جهانی کمک کرده که درب بازارهای جهانی د به روی ملایر باز شود که بتوان محصولات خوب مبل منبت را در این بازار بازاریابی کرده و به فروش رساند.

وی رونق گردشگری را یکی دیگر از اثرات ثبت جهانی دانست و بیان کرد: موضوع ثبت جهانی هر شهر کشور اتفاق افتاده موجب رونق‌بخش گردشگری شده است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بازدید از مجموعه می نی ورد و بام ملایر نیز اشاره کرد و گفت: پروژه‌های جاذب گردشگری خوبی در این مکان وجود داشت و هم مشارکت کرده که بخش گردشگری نیز همچون ثبت جهانی منبت ملایر پیش رود.

وی افق ملایر بسیار روشن دانست و گفت: هم در حوزه گردشگری و هم صنایع‌دستی و به‌ویژه مبل و منبت ملایر دارای افق روشنی بوده که پیشرفت هر چه بیشتر این شهر را نوید می‌دهد.

مونسان به درخواست‌ها برای موضوعات تاریخی تعمیر مرمت بناهای تاریخی و سایت‌های تاریخی ملایر نیز اشاره کرد و گفت: دستورات لازم دراین‌باره داده‌شده و اداره کل میراث فرهنگی استان همدان پیگیری را انجام خواهد داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، علیرضا کبیری، معاون اداره کل انتقال خون قم گفت: در فروردین‌ماه امسال چهار هزار و ۵۳۹ نفر برای اهدای خون به مراکز مربوطه مراجعه کردند که این عدد در سال گذشته چهار هزار و ۱۰۸ نفر بود.

وی اضافه کرد: از تعداد افراد مراجعه‌کننده در فروردین‌ماه امسال، سه هزار و ۸۳۷ نفر معادل ۸۴.۵ درصد موفق به اهدای خون شدند.

معاون اداره کل انتقال خون قم ادامه داد: سال گذشته سه هزار و ۳۹۲ نفر معادل ۸۲.۶ موفق به اهدای خون شده بودند.

به گفته کبیری، فروردین‌ماه امسال ۲ هزار و ۵۴۱ نفر معادل ۶۶.۲ درصد و فروردین‌ماه پارسال ۲ هزار و ۵۰ نفر معادل ۶۰.۴ از اهداکنندگان خون، اهداکننده مستمر خون بودند که ۶.۲ رشد نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در سالجاری ۱۱۸ نفر از اهداکنندگان معادل سه درصد و پارسال ۹۵ نفر معادل ۲.۸ درصد خانم بودند که افزایش ۰.۲ درصدی داشته‌است.

معاون اداره کل انتقال خون قم گفت: امسال چهار هزار و ۶۶۳ و پارسال چهار هزار و ۶۰۲ واحد خونی به بیمارستان‌ها ارسال شده که رشد ۱.۳ درصدی داشته‌است.

معاون اداره کل انتقال خون قم با اشاره به افزایش ۳۸.۵ درصدی ارسال خون به شبکه خون‌رسانی کشور، بیان کرد: در فروردین‌ماه امسال، یک‌هزار و ۲۲۰ و پارسال ۷۵۰ واحد خونی از استان قم به شبکه خون‌رسانی کشور ارسال شد.

سال گذشته میزان اهدای خون در استان قم در مقایسه با مدت سال ۱۴۰۱، چهار درصد رشد داشته است؛ سال گذشته ۴۱ هزار و ۵۹۷ نفر موفق به اهدای خون شدند که نسبت به سال ۱۴۰۱، رشد چهار درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • افزایش ۱۰ درصدی تردد در محور‌های مواصلاتی استان اردبیل
  • افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم
  • افزایش ۲۰‌درصدی کشت بهاره در ساوجبلاغ
  • سند چشم‌انداز بلندمدت در حوزه گردشگری قم طراحی شود
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد