Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی اصغر مونسان در قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان همدان، با بیان اینکه آمریکایی‌ها واقعا کم آورده اند، اظهارکرد: بانک جهانی رشد با ثباتی برای ایران پیش‌بینی کرده است.

وی تصریح کرد: اقتدار همه جانبه ای پیدا کرده ایم و این چیزی نیست جز اقداماتی که در همه بخشهای اقتصاد مقاومتی انجام گرفته است والبته هنوز جا دارد کار کنیم تا فکر تحریم از فکر دشمنان ما خارح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایط تحریم هر کشور دیگری بود گرشگری اش از کار می‌افتاد اما با وجود تحریم ها ما شاهد رشد بسیار خوبی در گردشگری هستیم و به 7 میلیون و 800 هزار نفر گردشگر در سال 97 رسیده‌ایم.

مونسان بیان کرد: خوشبختانه در حوزه منطقه ای و بازارهای هدف جدید اقدامات خوبی انجام شده و به محصولات گردشگری تنوع داده ایم؛ قبلا گردشگری فرهنگی با چند کشور بود اما تعداد کشورهایی که گردشگر می فرستند به ایران افزایش یافته و تمام ظرفیت های کشور را فعال کرده ایم.

وی اظهارکرد: با کشورهای هدف اقدامات روانسازی ورود گردشگران را انجام داده ایم و در کشورهای منطقه ای رشد قابل ملاحظه ای داشته ایم به طوریکه 450 هزار گردشگر ورودی از کشور ترکیه به ایران داشته ایم.

وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه با تلاش که انجام شده تاب آوری کشور افزایش یافته است، یادآور شد: این یعنی یک قدرت بالایی درکشور وجود دارد و فکر می‌کنم به مرور دشمنان تحریم را کنار خواهند گذاشت.

مونسان ادامه داد: با وجود اینکه دولت در بدترین شرایط درآمدی قرار  و کمترین حجم بودجه ای را داشت اما همه در کنار هم و با یک هدف مشترک بودیم ظرفیت ها کنار هم قرار گرفت.
وی بیان کرد: در بخش گردشگری ظرفیت هایی در اقتصاد جهانی وجود دارد و پیش بینی می شود به اقتصاد اول جهان تبدیل شود ویکی از چالشهای جدی در کشور ما اشتغال است که بخش گردشگری می‌توان اشتغالزایی بالایی داشته باشد.

مونسان با اشاره به اینکه گردشگری می تواندبه اولویت اول و دوم کشور قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: بیش از 600 موزه فعال در کشور وحود دارد که از مزیت های بالای حوزه گردشگری است.
وزیر میراث فرهنگی اظهار کرد: بنابر آمار بانک مرکزی 11.8 میلیارد دلار سهم گردشگری از جی دی پی کشور بوده و 420 میلیارد دلار است که 3 درصد از درآمد کشور به گردشگری تعلق دارد.
وی با بیان اینکه 21 میلیارد دلار نیاز به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری داریم، افزود: برای ارتقای رتبه گردشگری نیاز به 21 میلیارد دلار سرمایه گذاری در این بشخش هستیم تا گردشگری بتواند به تنهایی به اندازه غیر نفتی ما ارز آوری داشته باشد.
مونسان با اشاره به اینکه سال گذشته 200 هزار شغل در بخش گردشگری کشور ایجاد شده است، اظهارکرد: صنایع دستی هم یک ظرفیت بسیار خوب در کشور و استان همدان است و خوشبختانه با ثبت‌هایی که انجام شده 289 میلیون دلار حجم صادرات مصنایع دستی از مبادی گمرک بوده و 300 میلیون دلار هم به صورت چمدانی صادر شده است.
 وی با بیان اینکه برنامه داریم میزان صادرات را به عدد 2 میلیارد دلار افزایش دهیم، یادآور شد: ایجاد شغل بیشتر و ارز آوری بیشتری برای کشور داشته باشد.
مونسان گفت: گردشگری و صنایع دستی در بخشهای فرهنگی و اجتماعی هم اثر گذاری زیادی خواهد داشت و دستگاهی نداریم که هم ابعاد اقتصادی داشته باشد و هم ابعاد اجتماعی.
وی با بیان اینکه استان همدان استانی بزرگ با ظرفیت های بی نظیری در زمینه های گردشگری و صنایع دستی دارد، عنوان کرد: حوزه گردشگری فرا بخشی است و نیاز داریم همه دستگاه ها درک درستی از حوزه گردشگری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری باید دستگاه های مختلفی کنارهم قرار بگیرند تا اتفاقات خوبی در این زمینه اتفاق بیفتد، همدان با ظرفیت های بی نظیری که دارد قطعا به جایگاه خوبی در بخش گدشگری می رسد و گردشگری در استان همدان یک محور خواهدشد.
وزیر میراث فرهنگی درباره ثبت جهانی آثار تاریخی همدان، نیز تأکید کرد: آمادگی داریم پروانه هگمتانه را برای ثبت جهانی را به یونسکو ارسال کنیم و با ثبت زنجیره ای کاروانسراها دو کاروانسرای همدان ثبت جهانی خواهند شد.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی رشد ایران اقتصاد گردشگری کشورهای منطقه ترکیه میراث فرهنگی دولت بودجه جهان اشتغال موزه بانک مرکزی دلار درآمد سرمایه سرمایه گذاری ارز صنایع دستی استان همدان گمرک فرهنگی و اجتماعی آثار تاریخی یونسکو اقتصاد ایران علی اصغر مونسان تاب آوری اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی نجات صبح امروز در جلسه کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا که با حضور معاون مالی و اقتصادی، مدیران شهرداری منطقه یک و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و گردشگری شهرداری پیرامون بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۱ در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری برگزار شد، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شد که طرح رود دره هرچه سریع‌تر آماده شده و عملیات اجرایی آن از ابتدای خرداد ماه سال جاری توسط پیمانکار یا مجری طرح آغاز شود.

بادامی نجات با تاکید بر اینکه شهرداری نباید فرصت سوزی کند، اظهار داشت: مدیریت شهری باید از تمامی فرصت‌ها برای حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری استفاده کند چرا که زمینه و بستر توسعه و پیشرفت هر شهری به ویژه شهری همچون همدان می‌تواند در حوزه اقتصادی بسیار راهگشا باشد.

وی به پروژه برج ایرانیان نیز اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه مصوبه اجرایی شورا را دارد و باید پیگیری‌های لازم در این زمینه صورت گرفته و هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی آن آغاز شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان یادآور شد: پروژه‌هایی همچون پروژه برج ایرانیان می‌تواند درآمدهای پایداری را برای شهرداری به همراه داشته باشد اما این اکنون بلاتکلیف مانده است.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند اجرای پروژه برج ایرانیان را به صورت مشارکتی آغاز کند، تاکید کرد: لازم است یک نفر مسئول به عنوان مدیر واحد برای اجرای پروژه توسط شهرداری تعیین شده و پیگیر امور مربوطه باشد و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری گزارش نهایی آن را به شورا ارائه دهد.

بادامی‌نجات در ادامه به احداث پارک‌هایی فرامطقه‌ای ولایت و اکباتان اشاره کرد و یادآور شد: شورای شهر همدان به دلیل اهمیت حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری و اهمیت فضای سبز و تفریح برای شهروندان، در بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری ۲۰ میلیارد تومان برای پارک ولایت لحاظ کرده است و شهرداری باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

وی بر آماده سازی حداقل زیرساخت‌های لازم برای پارک ولایت جهت حضور سرمایه‌گذار تاکید کرد و افزود: لازم است وضعیت پارک ولایت برای حضور سرمایه‌گذار تا پانزدهم خرداد ماه نیز مشخص و تعیین تکلیف شود.

وی با انتقاد از عملکرد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری همدان با بیان اینکه در این زمینه به طور مستمر با بهانه‌های مختلف شهرداری مواجه هستیم، گفت: مدیریت شهری باید از فرصت سوزی‌ها بپرهیزد به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشد.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین به پروژه‌های پیشنهادی شهرداری در بودجه سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه بیشتر این طرح‌ها اجرایی یا پیگیری نشده و برخی نیز بلاتکلیف مانده است.

سرمایه‌گذاری؛ مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری است

معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه سرمایه‌گذار، اظهار داشت: تنها راه برون رفت شهرداری‌ها از مشکلات مالی جذب سرمایه اقتصادی است و امروزه شهرداری‌های موفق شهرداری‌هایی هستند که در جذب سرمایه‌گذار به خوبی عمل کرده و بستر و شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کرده‌اند.

رضا ابرار خرم سرمایه‌گذاری را مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری برشمرد و گفت: علاوه بر اهمیت توجه مدیریت شهری به حوزه سرمایه‌گذاری، موفقیت در این حوزه نیز همگام و همراهی مدیران استان را می‌طلبد.

وی به تلاش و زحمات ریاست کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان اشاره کرد و یادآور شد: این کمیسیون در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری اقدامات و زحمات زیادی را متقبل شده و یکی از موارد آن تخصیص ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای پارک ولایت است که این اقدامات رویکرد مهمی را در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رقم می‌زند.

ابرار خرم ایجاد دو پارک فرامطقه‌ای اکباتان و ولایت را از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: فراهم کردن بسترهای سرمایه‌گذاری در این ۲ پارک، استقبال سرمایه‌گذاران را به دنبال خواهد داشت و ما باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6087645

دیگر خبرها

  • آقای رئیسی! فقط ٥٠٠ میلیون دلار؟!
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب
  • ضرغامی: گردشگری در کشور افزایش یافته است
  • حل مشکل جمع آوری و حمل زباله از منطقه گردشگری امامزاده شیخان علی آباد کتول
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد