Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@08:22:01 GMT

قرارگاه فرهنگی، کمک حال آموزش و پرورش است

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۱۵۲۲۹

قرارگاه فرهنگی، کمک حال آموزش و پرورش است

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به تشکیل و فعالیت قرارگاه فرهنگی استان کرمان، اظهار کرد: این قرارگاه بر اساس برنامه های پیش بینی شده، به کمک واحدهای فرهنگی از جمله آموزش و پرورش و دارالقرآن ها می رود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام" حسن علیدادی سلیمانی" امروز اول مهرماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان با حضور معاون وزیر اظهار کرد: موضوع آموزش و پرورش به قدری اهمیت دارد که در پیش نویس قانون اساسی پیشنهاد این بوده که وزارت آموزش و پرورش نداشته و قوه ای به این نام داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دلیل اهمیت این حوزه این بوده که نخستین معلم خداوند و پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله) هستند و معلمی تقدس خاص خود را دارد.

علیدادی سلیمانی تصریح کرد: جایگاه معلمی چون فهم آدمی را بالا می برد، درک انسان را افزایش می دهد و انسان سازی به معنای واقعی را به دنبال دارد، جایگاه عظیمی است.

امام جمعه کرمان گفت: کارهای مقدماتی در زمینه ساماندهی دارالقرآن های استان کرمان انجام شده و لازم است که شورای آموزش و پرورش درباره مکان‌های موقوفه از جمله مدارس موقوفه پیگیری های لازم را انجام دهد.

وی با اشاره به تشکیل و فعالیت قرارگاه فرهنگی استان کرمان، افزود: این قرارگاه بر اساس برنامه های پیش بینی شده، به کمک واحدهای فرهنگی از جمله آموزش و پرورش و دارالقرآن ها می رود.

به گزارش ایسنا، "محمدجواد فدایی" استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: به منظور جلب کمک شرکت های بزرگ استان و معین های اقتصادی استان در توسعه مدارس،  قرار شد در جلسه با معین های اقتصادی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی دراین رابطه بحث و تبادل نظر شود تا به هر میزان که امکان داشته باشد از کمک شرکت ها برای مسائل آموزش و پرورش استفاده کنیم.

وی افزود: مقرر شد تا زمان دریافت پاسخ ابهامات مربوطه حداکثر تا دو ماه آینده، شهرداری از هرگونه اقدام علیه مدارس غیر دولتی خودداری کند.

فدایی گفت: به منظور کمک به دارالقرآن های غیر دولتی نیز مقرر شد که لیست تجهیزات مورد نیاز این مراکز تهیه و به وزارتخانه ارسال شود تا از منابع ملی برای کمک به آنها استفاده شود.

وی تصریح کرد: همچنین مقرر شد با پیگیری اداره کل آموزش و پرورش استان وکمک سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت های مردمی و استانداری کرمان، همایشی از خیران استان، کشور و ایرانیان مقیم خارج از کشور تشکیل داده و از آنها برای همکاری دعوت کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش و پرورش نماينده ولي فقيه در استان منطقه کویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند

حسین اسداللهی، دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو رادیو گفت و گو در مورد توزیع شیر مدارس در ۱۴۰۳ ضمن تبریک سال نو گفت:  طرح توزیع شیر در مدارس پس از توقف ده ساله از سال گذشته مجددا احیا شد.در این طرح بیش از ۸ میلیون دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند. امسال نیز این طرح با برنامه منسجم تری پیگیری می‌شود.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ میانگین توزیع ۲۸ نوبت وعده شیر رایگان در اختیار دانش آموزان ابتدایی مدارس قرار گرفت و در نیمه پایانی سال تحصیلی از پس از تعطیلات عید نوروز، توزیع شیر در مدارس آغاز شده و تا پایان امتحانات نیز شاهد توزیع میانگین ۱۵ نوبت شیر در مدارس خواهیم بود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم تر و قوی تر از گذشته برگزار می‌شود و امیدواریم زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

وی افزود: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای این طرح فراهم كرد و شركت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای كسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد توزیع شیر از دی آغاز شده اما ۷۰ درصد كشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان این كه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش آموز ابتدایی مدارس دولتی كشور شیر دریافت می‌كنند، گفت: در كشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استانداردهای شیر مدارس بسیار سختگیرانه از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شركت ۸۴ شركت واجد شرایط شدند كه براساس رتبه بندی و تمایل آن‌ها ۲۰ تای آن‌ها وارد طرح شده‌اند. برخی از شركت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شركتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شركت دیگری نهاده شود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش بابیان این که عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاكت استریل است؛ تصریح کرد:  سهم تولید شیر مدارس در كشور تنها ۲۰۰ میلیون پاكت استریل است.  در حالی  كه برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاكت استریل نیاز داریم.

وی افزود: به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی كه با ظرفیت كمتری كار می‌كردند به ظرفیت آن‌ها اضافه شده و تولید پاكت نیز افزایش یافته است. به دلیل كمبود این پاكت‌ها در هفته‌های منتهی به سال ۱۴۰۳ در شهر تهران به جای توزیع شیر در پاكت ۲۰۰ سی‌سی از پاكت یك لیتری استفاده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اولین رویداد فرهنگی محفل فرشته‌ها در استان
  • این افراد معلم می‌شوند
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • شاداب سازی ۲۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی 
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی