Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم موهبتی دوشنبه شب در آیین تکریم و معارفه مدیر کل تامین و اجتماعی استان فارس افزود: نسبت به منابع و وصولی‌های سازمان تامین اجتماعی یک چالش وجود دارد که گاهی به مانع نیز تشبیه می شود و منجر به ایجاد مشکل در پرداخت حق بیمه کارگران می شود ، حق بیمه پشتوانه آرامش و امنیت کارگران است ، اگر این پشتوانه از کارگران سلب شده و حق بیمه آنها پرداخت نشود و در پی آن مقرری بازنشستگی نیز به آنها داده نشود مشکلات زیادی این گروه را در بر خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور استان‌ها و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کشور  ادامه داد:آرامش و اطمینان خاطر نسبت به تامین هزینه‌های زندگی در آینده بر کارکرد کنونی کارگران بسیار تاثیر گذار است و امنیت خاطر آنها را تامین می‌کند از این رو تامین آتیه این اقشار نیز معطوف به پرداخت منظم حق بیمه آنان است.

موهبتی با تاکید بر اینکه همه سرمایه صندوق تامین اجتماعی  متعلق به کارگران است گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی باید امانت دار خوبی برای حفاظت از دارایی کارگران باشند و همچنین با اقدامات کافی ارزش این دارایی را نیز حفظ کنند تا در زمان مقرر خدمات درمانی و رفاهی مناسبی به افراد ارایه شود.

معاون امور استان‌ها و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی در ادامه سخنان خود به عملکرد تامین اجتماعی در فارس  طی دوران مدیریت قبلی تامین اجتماعی اشاره کرد و خطاب به مدیر کل جدید این نهاد گفت: در حال حاضر ۴۵ و نیم درصد جمعیت استان  فارس تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که این رقم در مقایسه با سایر استان‌ها مانند یزد که این عدد ۹۰ درصد جمعیت این استان را شامل می شود کم است و باید این رقم در دوران مدیریت جدید تامین اجتماعی فارس افزایش یابد البته این به معنی فشار به تولید استان نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: طرح شناسایی مدیران آینده در این سازمان در حال اجرا است تا فرصت خدمت مدیریتی برای کارکنان کارآمد این مجموعه فراهم شود و در استان فارس نیز باید شایسته پروری از حالت زبانی خارج و در عمل جاری شود.

موهبتی در پایان گفت: ۷۲ واحد اجرایی زیر نظر تامین اجتماعی در فارس وجود دارد که باید مدیران شایسته این مراکز در آینده در قالب این طرح شناسایی شوند.

همکاری بخش درمان و تامین اجتماعی ضروری است

مدیر درمان تامین اجتماعی استان فارس هم در ابتدای این جلسه گفت: مردم کل دستگاه‌ها و ارگان‌ها را به یک چشم می نگرند،خصوصا بخش بیمه و درمان سازمان تامین اجتماعی که در یک راستا فعالیت می‌کنند و نیاز است که تعامل نزدیک و سازنده ای باهم دااشته باشند.

اکبر امیری افزود: دو میلیون و صد هزار نفر در استان فارس بیمه شده تامین اجتماعی هستند و با توجه به اینکه این استان از دیرباز قطب پزشکی کشور بوده حدود ۳۰ درصد از مراجعات به مراکز درمانی از استان‌های دیگر هستند و لازم است در این خطه تلاش کارکنان تامین اجتماعی مضاعف از سایر نقاط کشور باشد.

 دولت تمام تلاش خود را برای رفاه مردم بکار گرفته است

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز در ادامه این نشست گفت: نظام تامین اجتماعی وظیفه رفاه و تامین نیازهای جامعه در زمان‌ حال و آینده را بر عهده دارد.

کیوان نیازی افزود: دولت تدبیر و امید تلاش زیادی را در سالیان اخیر در حوزه تامین و رفاه اجتماعی داشته است و دولت وظیفه خود را در شرایط تحریمی انجام داده تا وضعیت معیشت مردم بهبود یابد.

وی با بیان اینکه تشکل‌ها و گروه‌های مردمی نیز باید بازوی دولت در این مسیر باشند،اظهار داشت: با توجه به تاکیدات رهبر انقلاب در خصوص آسیب‌های اجتماعی در سال‌های اخیر معاونت اجتماعی در وزارت کشور ایجاد شد تا دولت با قدرت بیشتری به این حوزه ورود پیدا کند و سازمان تامین اجتماعی نیز در این راستا وظایف زیادی برعهده دارد.

قوانین تامین اجتماعی مانع تولید است

رییس اتاق بازرگانی ،صنایع ،معادن و کشاورزی استان فارس نیز در این مراسم گفت: امسال  سال رونق تولید نامگذاری شده و یکی از موانع حقیقی تولید برخی قوانین سازمان تامین اجتماعی است که قرار بود در برنامه پنجم توسعه درباره آن تجدید نظر صورت بگیرد که محقق نشد و این قوانین هنوز جاری است.

جمال رازقی افزود: مشکلات اقتصادی کشور و خصوصا بیکاری، بدون رونق گرفتن تولید حل نخواهد شد،پاشنه آشیل نظام و کشور رونق تولید است اما با وجودی که شش ماه از سال رونق تولید می گذرد اما هنوز از حاکمیت، دولت و مجلس اقدامات موثری در این باره دیده نشده است.

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در حقیقت متعلق به جامعه کارگری است اما دولت از ادوار گذشته تاکنون بر منابع این سازمان چنبره زده و در حال حاضر نیز دولت ۱۸۰ میلیارد تومان به این سازمان بدهکار است که این موضوع هرگز به نفع این سازمان و حتی کشور نیست. سازمان تامین اجتماعی نباید حیات خلوتی برای برخی افراد و دستگاه ها باشد.

رزاقی در ادامه گفت: نماینده کارفرمایان و کارگران باید در هیات رییسه شصتا که زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی است عضویت داشته باشند. در شرایط تحریمی کنونی هر فشاری که به بدنه تولید و صنعت آورده شود روا نیست و سازمان تامین اجتماعی به جای فشار به واحدهای تولیدی باید بدهی دولت به این سازمان را مطالبه کند.

رزاقی در پایان تاکید کرد: صنعتگران و تولید کنندگان در شرایط تحریمی فعلی کشور ،سربازان خط مقدم نبرد هستند و باید به جای فشار بر آنها این قشر مورد حمایت قرار گیرد.

جلوی میهمانان ناخوانده سفره تامین اجتماعی گرفته شود

مهرزاد مویدی رییس کانون هماهنگ کننده شوراهای اسلامی کار استان فارس نیز در این جلسه اظهار داشت: انتظار و اعتقاد دارم که سازمان تامین اجتماعی می تواند روزگاری خوش را تجربه کند.سازمان تامین اجتماعی متعلق به جامعه کارگران و کارفرمایان است و سیاسی کاری را در این سازمان پذیرفتنی نیست و امیدوارم مدیریت جدید تامین اجتماعی فارس منافع جامعه کارگری و کارفرمایی را مدنظر قرار دهد.

او همچنین بر این موضوع تاکید کرد که باید جلوی مهمانان ناخوانده سفره تامین اجتماعی گرفته شود.

فارس را با استان‌های دیگر مقایسه نکنید

مدیرکل پیشین تامین اجتماعی استان فارس که در این جلسه از تلاش ۷ ساله وی در تصدی مدیریت این ارگان تجلیل شد، گفت: فارس از حیث جمعیت و مساحت چهارمین استان کشور است و به دلیل خصوصیات ویژه نمی توان میزان جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی در این استان را به دلایل مختلف با استان‌های دیگر مقایسه کرد.

عبدالکریم نباتی بیان کرد: تعامل با جامعه هدف و شرکای تامین اجتماعی هدف این سازمان طی ۷ سال گذشته در فارس بوده که مدیریت این مجموعه را داشته‌ام.

وی با بیان اینکه بعضی قوانین سازمان اجتماعی مشکلاتی دارد که نیازمند بازنگری است،گفت: بازنگری در قانون و تغییر فرایند کسب و کار، بازنگری و اصلاح تشکیلات سازمان تأمین‌اجتماعی و توجه به بخش آی تی این سازمان مواردی است که با هدف اصلاح باید در دستور کار قرار گیرد.

وی یکی از دلایل موفقیت هر ارگان دولتی را داشتن روابط عمومی کارآمد عنوان کرد که به گفته نباتی ،تامین اجتماعی فارس در سال‌های اخیر از آن بهرمند بوده است.

جمعیت بیمه شده را افزایش می‌دهیم

 ابراهیم کشاورز مدیرکل جدید تامین اجتماعی فارس نیز ، فارس را دارای جایگاه مهمی در کشور دانست و گفت: استان فارس پایتخت فرهنگی ایران است ، ۷۵۱ هزار بیمه شده اصلی و همچنین ۲۰۲ هزار نفر مستمری بگیر در این استان وجود دارد که ماهیانه ۳۳۷ میلیارد تومان مستمری دریافت می کنند.

مدیرکل جدید تامین اجتماعی استان فارس در پایان عنوان کرد: تغییر و تحول در تامین اجتماعی اهمیت ویژه ای دارد و قطعا این ارگان به منظور جذب و افزایش بیمه شده تلاش جدی خواهد کرد.

در این مراسم از خدمات عبدالکریم نباتی تقدیر و ابراهیم کشاورز به عنوان مدیر کل جدیدتامین اجتماعی فارس معرفی شد.

۹۸۷۳ /۶۱۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشور سازمان تأمین اجتماعی کارگر تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۴‌ هزار نفر در آذربایجان شرقی عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،‌ روستاییان و عشایر شدند

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: امین بلالی،در نشست خبری گفت: همه‌ی زنان خانه‌دار روستایی و عشایری سراسر کشور که تاریخ تولد فرزند سوم و بعد آنها از یکم فروردین ۱۳۹۶ به بعد باشد، فرصت دارند تا ۳۰ فروردین ماه ثبت‌نام کرده و به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

وی افزود: اعتبار این طرح از سوی دولت پرداخت شده که اگر مورد استفاده قرار نگیرد به خزانه بازمی‌گردد از این رو انتظار داریم مادران با ثبت نام در این طرح از مزایای آن بهره مند شوند.

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سال ۱۳۸۴ در کشور تاسیس شد و در استان‌ها از سال ۱۳۸۸ شروع به فعالیت کرد.

وی به چند شرط عضویت در این صندوق اشاره کرد و گفت: شرط سنی ۱۸ الی ۵۰ سال، محل سکونت روستایی و عشایر و شهرهایی که زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت دارند مشمول عضویت در این صندوق هستند.

وی ادامه داد: قالیبافان، رانندگان بین شهری، کشاورزان غیر ساکن در روستاها و مربیان مهدکودک‌ها نیز بر اساس شغل خود می‌توانند در این صندوق عضو شوند.

بلالی با بیان اینکه در این صندوق‌ها ۷۰ درصد حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود، افزود: یک سوم حق بیمه بر عهده‌ی بیمه شده و دو سوم آن توسط دولت پرداخت می‌شود و بزرگترین تفاوتی که این بیمه با سایر بیمه‌ها دارد این است که کارفرمای آن دولت است. 

وی با بیان اینکه این بیمه به صورت اختیاری است، گفت: در این صندوق آقا و خانم که ۶۵ سال سن و حداقل ۱۵ سال سابقه داشته باشد بر اساس ۲۰ سال سابقه بازنشسته می‌شوند. 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان شرقی اذعان کرد: کارافتادگی کل اگر ناشی از کار باشد برای یک روز سابقه به اندازه‌ی ۲۰ سال سابقه مستمری پرداخت می‌شود اما اگر بر اساس بیماری باشد باید یکسال سابقه داشته باشد.

وی با بیان اینکه نقل و انتقال این بیمه به بیمه‌های دولتی اعم از تأمین اجتماعی، بازنشستگی کشوری و نیروی‌های مسلح یکی از مزایای این صندوق‌ها است، گفت: کمک هزینه‌ی کفن و دفن برای کسانی که بازمانده‌ای برای دریافت مستمری ندارند پرداخت می‌شود.

وی افزود: حق بیمه این صندوق‌ها از هشت سطح برخوردار است که کمترین سطح آن ماهانه ۸۰ هزار تومان و سالانه ۹۶۰ هزار تومان و حداکثر آن ۳۲۵ هزار تومان که سالانه سه میلیون و ۹۰۰ هزار تومان می‌شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر آذربایجان شرقی ادامه داد: بالای ۸۰ درصد بیمه شدگان از سطح هشت بیمه شده‌اند و برای ۳۰ سال سابقه در این صندوق امسال شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حقوق پرداخت خواهد شد. 

وی با بیان اینکه سهمیه‌ی تکلیفی که در سال‌جاری به استان ما داده شده ۳۹‌هزار و ۴۵۰نفر است، گفت: از اول فروردین تا به امروز ۲۱۲۵ نفر در این صندوق بیمه شده‌اند.

وی به آمار بیمه‌شدگان سال گذشته اشاره کرد و افزود: ۱۴‌هزار و ۹۴۷ نفر طی سال گذشته در این صندوق عضو شده‌اند که هشت هزار و ۸۸۷ نفر آن را آقایان و شش هزار و ۶۰ نفر را بانوان تشکیل داده است.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد بیمه‌شدگان مردان و ۴۰‌درصد زنان هستند، خاطرنشان کرد: کل بیمه شدگان استان ۲۹۰هزار و ۷۳۱ نفر است که ۱۵ درصد مجموع کشوری را شامل می‌شود.

بلالی اظهار کرد: از لحاظ تعداد افراد ثبت شده اولین استان و از بابت درصد سومین استان کشور هستیم و در تمام شهرستان‌های ۲۲‌گانه استان آمار بیمه‌شدگان از میانگین کشوری بالاتر است.

 

دیگر خبرها

  • حذف شناسه پرداخت تامین اجتماعی برای تسهیل و پیشگیری از اشتباه
  • کاهش حق بیمه در تور صیادان و صاحبان شناورهای صیادی گلستان
  • چگونه سابقه بیمه تامین اجتماعی را افزایش دهیم؟ | شرایط خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی چیست؟
  • پرداخت بیش از ۴۸۱۶ میلیارد تومان خسارت توسط صندوق تامین خسارت‌های بدنی
  • جدول واریز و اضافه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی فروردین ۱۴۰۳
  • نشست نمایندگان تشکل های کارگری وکارفرمایی با استاندار کردستان
  • بیمه کارگران ساختمانی به کجا رسید؟ | حل یک اختلاف نظر بزرگ
  • بیمه شدگان اجباری در استان مرکزی هفت درصد افزایش یافت
  • بیش از ۱۴‌ هزار نفر در آذربایجان شرقی عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،‌ روستاییان و عشایر شدند
  • کاهش ۱۷ درصدی مقرری بگیران بیمه بیکاری