Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو پیشین تیم ملی کشتی فرنگی ایران گفت: با توجه به اینکه رسول خادم دغدغه فنی داشت حضورش در بدنه هیئت رئیسه اتحادیه جهانی برای ما سودی نداشت و باید فرد دیگری را برای این پست معرفی می‌کرد. ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۸ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات - اخبار ورزشی -

حسن رنگرز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد عملکرد تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات جهانی نورسلطان اظهار داشت: شهامت و جسارت محمد بنا را باید ارج گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیمی را با خود به مسابقات جهانی برد که از 10 وزن در حقیقت 9 وزن‌شان جدید بودند چرا که علی گرایی سال گذشته در 72 کیلوگرم و امسال در 77 کیلوگرم عضو تیم ملی بود. ریل گذاری فنی که اتفاق افتاد دورنما و چشم انداز روشنی برای کشتی فرنگی ترسیم کرد. ای کاش این تدبیر فنی در سال 2017 اتفاق افتاده بود که ما تا امروز جوانان شایسته‌ای را برای المپیک 2020 توکیو در اختیار داشتیم.

*عدم کسب سهمیه در 67 کیلوگرم کار ما را سخت کرد

عضو پیشین تیم ملی کشتی فرنگی افزود: به لحاظ عملکرد تیم، اینکه توانستیم مانند تیم قهرمان بلامنازع مسابقات سه سهمیه بگیریم، اتفاق خوبی بود آن هم در شرایطی که برخی تیم‌ها مثل کره شمالی اصلا سهمیه نگرفتند. ما جوانان خوبی مثل پویا ناصرپور و امین کاویانی‌نژاد را داریم که اگر تجربه حضور در مسابقات دیگر را داشتند می‌توانستند بهتر کشتی بگیرند. سرمایه گذاری روی این جوانان با منطق فنی صورت گرفت و ارزش این ریسک را دوچندان کرد. کار فوق العاده‌ای بود که هم سه مدال گرفتیم و هم سه سهمیه. در وزن 63 کیلوگرم دلخانی جوان شایسته‌ای است که می‌توانست به مراتب در کشتی سوم - پنجمی بهتر و قوی‌تر کار کند ولی به خاطر کمی تجربه این مبارزه را واگذار کرد. حامد تاب هم جوانی بود که در حد و اندازه خودش کشتی نگرفت و با عدم کسب سهمیه در این وزن، کار ما دشوار شده است.

*گرایی از کشتی منطقی خارج نمی‌شد طلا می‌گرفت

سرمربی تیم ملی مراکش در المپیک 2016 ریو در مورد علی گرایی و سعید عبدولی گفت: علی گرایی در اولین حضورش در وزن 77 کیلوگرم، با پیروزی 8 بر صفر مقابل قهرمان جهان و المپیک، آن هم کشتی‌گیری که دو بار به او باخته بود و همچنین شکست کشتی‌گیر عنوان‌دار آذربایجانی کار ارزشمندی انجام داد. علی اگر کشتی‌گیر سوئدی را دست کم نمی‌گرفت و از روند منطقی خارج نمی‌شد، حقش کسب مدال طلا بود. سعید عبدولی هم متاسفانه در اوج ناباوری کشتی‌ را در ثانیه آخر واگذار کرد. او در دو سال اخیر شاید بیشتر از هر کشتی‌گیر دیگری شایسته کسب مدال طلا بود اما به هر دلیلی این اتفاق رخ نداد. در آینده شاهد رقابت او در وزن 77 کیلوگرم با علی گرایی خواهیم بود که رقابت جذاب و خوبی خواهد بود و فکر می‌کنم این رقابت به هر دوی آنها کمک خواهد کرد.

*3 کشتی‌گیر ایران با نتایج مشابه به حریفان آلمانی باخته‌اند

وی افزود: در 87 کیلوگرم اگر کم‌لطفی داوری نبود قطعا رامین طاهری از سد حریف آلمانی عبور می‌کرد. حسین نوری و حبیب اخلاقی هم پیش از او با همین نتیجه یک - یک مقابل این آلمانی شکست خورده بودند و عملا سه ایرانی با نتایج مشابه کشتی را به این حریف واگذار کرده‌اند. در 97 کیلوگرم پدیده جوانی به نام ساروی داشتیم که می‌تواند جا پای بزرگانی چون قاسم رضایی، مرحوم بابک قربانی و امیر علی اکبری بگذارد. حداقل سهم او از این جهانی کسب سهمیه بود. فکر می‌کنم در دو وزن 87 و 97 کیلوگرم مشکل خاصی برای کسب سهمیه المپیک نخواهیم داشت. در 130 کیلوگرم نیز امیر قاسمی منجزی به واقع برای کسب مدال محق بود که متاسفانه با وجود عملکرد بسیار درخشانی که مقابل نایب قهرمان جهان داشت اما در مبارزه سوم - پنجمی‌اش بسیار پراشتباه ظاهر شد و نتوانست مدال برنز را به دست آورد و به راحتی این فرصت را از دست داد.

*کسب جایگاه از سوی رسول خادم خوب اما موثر نبود

رنگرز تاکید کرد: در مجموع به محمد بنا و کادرفنی‌اش خداقوت می‌گویم . امیدوارم از این پس نیز با انگیزه به کار ادامه دهند. آذر ماه میزبان جام جهانی کشتی فرنگی در ماهشهر هستیم و این کار بسیار بزرگی است. امیدوارم با بهترین شرایط ممکن در این رقابت‌ها حاضر شویم. از حمید سوریان نیز سپاسگزارم. حضور او در کنار کادرفنی حمایت معنوی او از فرنگی‌کاران قطعا در کار موثر بود. او و علیرضا دبیر دیدارهای خوبی با مامیاشویلی، تورلیخانوف و لالوویچ داشتند و پرداخت بخشی از بدهی فدراسیون کشتی به اتحادیه جهانی نیز اتفاق بسیار خوبی بود.

عضو پیشین تیم ملی فرنگی با اشاره به تلاش فدراسیون کشتی برای راهیابی حمید سوریان به هیئت رئیسه اتحادیه جهانی به تسنیم گفت: سرمایه‌گذاری روی حمید سوریان برای کسب کرسی بین‌المللی تدبیر مدیریتی بسیار خوبی است. کسب این کرسی اگر چه موضوع مهمی است اما حضور موثر در تصمیم‌گیری‌ها نیز به همان اندازه حائز اهمیت است و همه اینها مستلزم حمایت وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و همچنین وزارت امور خارجه است. همچنین ظرفیت‌های مالی خاصی را هم می‌طلبد تا محقق شود. کرسی جهانی توسط رسول خادم با صرف هزینه فراوان به دست آمد ولی حضور او در این جایگاه موثر نبود و با توجه به اینکه دغدغه فنی داشت طبیعتا حضورش در بدنه هیئت رئیسه اتحادیه جهانی برای ما سودی نداشت. خادم باید فرد دیگری را معرفی می‌کرد؛ هرچند کسب کرسی اتحادیه جهانی توسط او اقدام بسیار ارزشمندی بود.

*به مربیان سازنده به خاطر عدم توقف این کارخانه کشتی‌گیر سازی توجه کنیم

فنی‌ترین فرنگی کار جهان در سال های 2001 و 2002 با اشاره به نقش مربیان سازنده در موفقیت‌های ملی خاطرنشان کرد: جا دارد از مربیان سازنده در شهرستان‌ها که بدون ادعا و چشمداشت تلاش می‌کنند و سهم پررنگی در افتخارات کشتی دارند اما هیچ وقت اسمی از آنها نیست، تشکر کنم. امیدوارم تیم مدیریتی جدید برای تبیین جایگاه مربیان سازنده و توجه ویژه به وضعیت معیشتی آنها و افزایش انگیزه‌ها راهکارهای موثری داشته باشد تا کارخانه کشتی‌‌گیرسازی‌شان متوقف نشود. انصافا آنها ایثار و ازخودگذشتگی دارند و از خانواده‌های خود می‌گذرند تا به کشتی کشور خدمت کنند. پاسداشت این تلاش‌ها وظیفه‌ای است بر دوش کشتی کشور.

*مسئولان استانی و ادارات کل باید به سهم خود از قهرمانان کشتی حمایت کنند

رئیس موزه ورزش و مشاور رئیس کمیته ملی المپیک تاکید کرد: این روزها ارقام مختلفی در خصوص بدهی‌های فدراسیون کشتی مطرح می‌شود. قطعا در سال المپیک نیازمند حمایت ویژه بخش‌های اقتصادی مختلف از جمله بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی از کشتی هستیم که کالا و خدمات و محصولات خود را با حمایت از کشتی بیشتر به جامعه بشناسانند. امیدوارم این اتفاق رخ دهد تا کشتی کشور در این 10 ماه باقی مانده بدون دغدغه مالی روند آماده‌سازی‌اش را طی کند.

رنگرز افزود: مسئولان سیاسی استان‌ها، از استاندار گرفته تا شهرداری‌ها نیز می‌توانند از قهرمانانی که کسب سهمیه کرده‌اند حمایت کنند. حمایت مالی و معنوی عزیزان استانی با توجه به ظرفیت‌های قانونی که در اختیار دارند به باری از دوش کشتی برمی‌دارد. خصوصا اینکه شنیده‌ام علی گرایی که شانس اصلی کسب مدال ما در المپیک است، با کم‌لطفی استانش روبه‌روست. اگر این عزیزان پای کار بیایند، این به سود کشتی است چون رقم بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به کشتی، عدد مشخصی است که قطعا کفاف کار را نمی‌دهد و همه باید پای کار بیایند. مسئولان استانی و ادارات کل ورزش نیز باید به سهم خود از قهرمانان حمایت کنند.

2 فینالیست و همچنان دور از سکو/ 2 عنوان چهارمی، 7 مدال و 5 سهمیه از تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی

 

انتهای پیام/

R1435/P/S3,29/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت کاروان ورزش ایران برای المپیک

۳۱ سهیمه در ۸ رشته ترکیب امروز کاروان ورزش ایران را شامل می شود؛ ترکیبی که فاصله زیادی با ادوار گذشته دارد و حتی از حیث تعداد رشته ها دور از رقم ایده آل و پیش بینی شده مسوولان است.

به گزارش مشرق، با سهمیه های جدیدی که در کشتی آزاد و چند ساعت قبل از آن در قایقرانی به نام ورزش ایران ثبت شد، وضعیت کاروان ایران از حیث تعداد سهمیه جهشی به اندازه گذر از مرز ۳۰ سهمیه پیدا کرد.

این کاروان که تا ۴۸ ساعت پیش ۲۵ سهمیه (از حیث تعداد ورزشکار) در ۷ رشته (با احتساب جداگانه کشتی آزاد و فرنگی) د ر اختیار داشت، به واسطه برگزاری رقابت های روز پایانی مسابقات گزینشی قایقرانی در کره جنوبی و ژاپن و همچنین روز پایانی مسابقات گزینشی کشتی فرنگی در قزاقستان، صاحب سهمیه های جدید شد.

در قایقرانی چهار سهمیه به دست آمد که به واسطه یکی از سهمیه ها (روئینگ دو نفره) دو قایقران از ایران به پاریس اعزام خواهند شد. در کشتی فرنگی که هم دو سهمیه جدید در اوزان ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم در اختیار کشتی ایران قرار گرفت.

با سهمیه های جدید به دست آمده، مجموع سهمیه های ورزش ایران (از حیث تعداد ورزشکار) به ۳۱ رسید. ضمن اینکه تعداد رشته های المپیکی شده هم با ورود قایقرانی به ۸ رشته افزایش یافت.

۳۱ سهمیه در ۸ رشته؛ این وضعیت کاروان ورزش ایران در فاصله ۹۵ روز باقی مانده تا سی و سومین دوره بازی های المپیک است. رویدادی که مسوولان کمیته ملی المپیک پیش بینی کسب ۳۵ سهمیه در ۱۶ رشته را برای آن داشته اند.

به لطف پیشتازی کشتی که نیمی از سهمیه های فعلی را به خود اختصاص داده و همچنین سهمیه تیمی شمشیربازی، تاریخ سازی قایقرانی وضعیت امروز کاروان ایران از حیث تعداد سهمیه فاصله زیادی با رقم پیش بینی شده ندارد اما میان ۸ رشته المپیکی شده با ۱۶ رشته ای که مدنظر مسئولان است، فاصله تامل برانگیزی وجود دارد.

البته همچنان میادین انتخابی المپیک برای ورزشکاران رشته های مختلف ایران در پیش است. اگر کسب سهمیه مهدی الفتی در ژیمناستیک تایید جهانی شود، تنیس روی میز مثل همیشه از رقابت های آسیای میانه سهمیه انفرادی بگیرد، رنکینگ المپیکی دوومیدانی در تیر باب میل ایران منتشر شود، رقابت های ترکیه برای کمانداران خوش یمن باشد و نمایندگان سنگنوردی و بوکس هم از میادین پیش رو به نتیجه برسند، بازهم تعداد رشته های المپیکی به رقم پیش بینی شده مسئولان نمی رسد اما شاید تعداد سهمیه های به دست آمده از رقم موردنظر آنها بالاتر برود.

وضعیت کاروان ورزش ایران از حیث تعداد سهمیه های به دست آمده و رشته های المپیکی شده تا به امروز، به این شرح است:

کشتی آزاد
* رحمان عموزاد (وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد - نفر پنجم مسابقات ۲۰۲۳ جهانی بلگراد )
* یونس امامی (وزن ۷۴ کیلوگرم - فینالیست مسابقات ۲۰۲۴ کسب سهمیه بیشکک)
* حسن یزدانی (وزن ۸۵ کیلوگرم کشتی آزاد - مدال نقره مسابقات ۲۰۲۳ جهانی بلگراد)
* امیرعلی آذرپیرا (وزن ۳۷ کیلوگرم - فینالیست مسابقات ۲۰۲۴ کسب سهمیه بیشکک)
* امیرحسین زارع (وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد - مدال طلا مسابقات ۲۰۲۳ جهانی بلگراد)

کشتی فرنگی
* مهدی محسن نژاد (وزن ۶۰ کیلوگرم کشتی فرنگی - نفر پنجم مسابقات ۲۰۲۳ جهانی بلگراد)
* محمدرضا گرایی (وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی- مدال برنز مسابقات ۲۰۲۳ جهانی بلگراد)
* محمدهادی ساروی (وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی فرنگی- مدال برنز مسابقات ۲۰۲۳ جهانی بلگراد)
* امین میرزازاده (وزن ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی - مدال طلا مسابقات ۲۰۲۳ جهانی بلگراد)
* امین کاویانی نژاد (وزن ۷۷ کیلوگرم - مسابقات ۲۰۲۴ گزینشی قزاقستان)
* علیرضا مهمدی (وزن ۸۷ کیلوگرم - مسابقات ۲۰۲۴ گزینشی قزاقستان)

تیراندازی
* هانیه رستمیان (تپانچه ۲۵ متر - مسابقات جهانی ۲۰۲۳ مصر)
* شرمینه چهل امیرانی (تفنگ بادی ۱۰ متر - مسابقات جهانی ۲۰۲۳ باکو)
* فاطمه امینی پزوه (تفنگ بادی ۱۰ متر - مسابقات ۲۰۲۴ کسب سهمیه جاکارتا)
* محمد بیرانوند (اهداف پروازی - مسابقات ۲۰۲۴ قهرمانی آسیا کویت)

تکواندو
* مهران برخورداری (وزن ۸۰- کیلوگرم - مسابقات ۲۰۲۳ گرنداسلم ووشی)
* ناهید کیانی (وزن ۵۷- کیلوگرم - رنکینگ ۲۰۲۴ جهانی)
* مبینا نعمت زاده (وزن ۴۹- کیلوگرم - مسابقات ۲۰۲۴ کسب سهمیه چین)
* آرین سلیمی (وزن ۸۰+ کیلوگرم - مسابقات ۲۰۲۴ کسب سهمیه چین)

شمشیربازی
* علی پاکدامن، محمد رهبری، محمد فتوحی، فرزاد باهر ارسباران (کسب سهمیه تیمی و انفرادی اسلحه سابر - آخرین رقابت های گزینشی المپیک - مجارستان)

وزنه برداری
* میرمصطفی جوادی (وزن۸۹ کیلوگرم رنکینگ پنجم المپیکی - جام جهانی ۲۰۲۴ تایلند)

* علی داودی (دسته فوق سنگین رنکینگ چهارم المپیکی - جام جهانی ۲۰۲۴ تایلند)

قایقرانی

* مهسا جاور (روئینگ دو نفره سبک وزن - انتخابی آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۴ کره جنوبی)
* زینب نوروزی (روئینگ دو نفره سبک وزن - انتخابی آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۴ کره جنوبی)
* نبی رضایی (کانوی ۱۰۰۰ متر مردان - انتخابی آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۴ توکیو)
* فاطمه مجلل (روئینگ تک نفره - انتخابی آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۴ کره جنوبی)
* علی آقامیرزایی (کایاک ۱۰۰۰ متر مردان - انتخابی آسیا و اقیانوسیه ۲۰۲۴ توکیو)

دوچرخه سواری
* By Country (جاده - رنکینگ اتحادیه جهانی)

سی و سومین دوره بازی های المپیک ۵ تا ۲۱ مرداد به میزبانی پاریس برگزار می شود. قرار است این دوره بازی ها با حضور ۱۰ هزار ۵۰۰ ورزشکار از سراسر دنیا برگزار شود. این ورزشکاران در ۳۲۹ رویداد از ۳۲ رشته با هم رقابت می کنند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • نقره‌داغ تیم داوری مبارزه جنجالی کشتی در باکو/ چی چی اوغلو از المپیک محروم شد
  • بازتاب موفقیت شاگردان رنگرز در UWW؛ ایران اولین تیم کامل
  • بازتاب موفقیت شاگردان رنگرز در UWW؛ ایران اولین تیمِ کامل
  • وضعیت کاروان ورزش ایران برای المپیک
  • تمجید اتحادیه جهانی کشتی از شاگردان رنگرز
  • سهمیه‌های کشتی به ۱۱رسید؛ کشتی ایران با یک مسافر در استانبول
  • پرونده سهمیه بسته شد: تیم رنگرز آماده فتح پاریس!
  • سهمیه کشتی فرنگی ایران کامل شد؛ مهمدی به المپیک رسید
  • ترکیب نهایی کشتی آمریکا در المپیک مشخص شد
  • شاگردان رنگرز کار نیمه‌تمام را تمام می‌کنند/در انتظار ۲ سهمیه