Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالملکی، گفت: مدل مفهومی اشتغال‌زایی کمیته امداد برای خانواده‌های تحت پوشش، فراهم نمودن فضای کسب‌وکار برای خانواده‌ها با اجرای برنامه راهبردی کمیته امداد بوده که نقش مهمی در اشتغال و اقتصاد خانواده‌ها داشته است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری این استان، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که به‌صورت جدی به موضوع اشتغال محرومین و نیازمندان پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بابیان اینکه کارآفرینی و تولید، کلید اصلی برای رفاه و قدرت اقتصادی در کشورمان است، افزود: برای تولید و کارآفرینی همه ابزارها و امکانات در کشورمان فراهم است اما برای تحقق کارآفرینی و رفع مشکل اشتغال در این زمینه نیاز به کارآفرین و کارآفرینی داریم.

 

عبدالملکی با اشاره به اینکه کمیته امداد در سال 98 حدود 148 هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد کرده است که در این زمینه 2 هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و سال گذشته از 480 هزار شغلی که در کشور ایجادشده است یک‌سوم آن توسط کمیته امداد ایجادشده است که کمیته امداد در این زمینه از تأثیرگذارترین دستگاه‌های کشور بوده است.

 

وی با عنوان اینکه خوداتکایی و توانمندسازی خانواده‌ها هدف نهایی برنامه‌های اشتغال‌زایی است ادامه داد: در این زمینه از سال 94 تاکنون بیش از 700 هزار خانواده به خوداتکایی رسیده اند و این کار باعث شده سالیانه حدود 2 هزار و 100 میلیارد تومان در بودجه کشور صرفه‌جویی شود.

 

عبدالملکی با اشاره به اینکه سال گذشته درآمد طرح‌های اشتغال‌زایی مددجویان این نهاد 5 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است گفت: این رقم بیش از کل مستمری پرداخت‌شده به خانواده‌های مددجویان بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه مدل مفهومی اشتغال‌زایی کمیته امداد برای خانواده‌ها فراهم نمودن فضای کسب‌وکار برای خانواده‌ها است گفت: این کار برنامه راهبردی کمیته امداد بوده و نقش مهمی در اشتغال و اقتصاد خانواده‌ها داشته است.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد به دیگر برنامه‌های این نهاد برای کارآفرینی مددجویان اشاره کرد و گفت: طرح راهبری شغلی یکی از مهم‌ترین ابزارهای اشتغال است که کمیته امداد سعی دارد در این زمینه 20 هزار نفر از راهبران شغلی را دعوت به همکاری نماید که در صورت تحقق چنین موضوعی، مشکل اشتغال خانواده‌های مددجو برطرف می‌شود.

 

عبدالملکی تصریح کرد: با توجه به اینکه به گفته مقام معظم رهبری، توانمندسازی و ایجاد درآمد بادوام و رعایت کرامت اسلامی خانواده‌ها سرلوحه اصل برنامه‌های اشتغال کمیته امداد به این خاطر در صدر فعالیت‌های این نهاد قرارگرفته که در این زمینه الگوی اسلامی-ایرانی الگوی موردنظر کمیته امداد است.

 

وی با اشاره به اینکه در همه دنیا ایجاد اشتغال معمولاً یک کار سخت و دشوار در زمینه اقتصادی است این کار برای محرومین سخت‌تر است و البته ایجاد اشتغال برای محرومین در مناطق محروم بسیار سخت‌تر از همه است که در این راستا 2 هزار کارشناس خبره مسلط به ادبیات اشتغال و کارآفرینی با حوزه اشتغال کمیته امداد همکاری دارند.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور بابیان اینکه هیچ دولتی در دنیا برنامه‌ای برای اشتغال محرومین در مناطق محروم ندارد، افزود: در جمهوری اسلامی این موضوع به‌صورت جدی مدنظر نظام بوده که کمیته امداد این موضوع را به‌صورت جدی موردتوجه قرار داده است.

 

عبدالملکی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کشورمان اعلام‌شده است، گفت: کمکی که کمیته امداد به اقتصاد مقاومتی می‌کند برنامه اشتغال‌زایی این نهاد است و در این زمینه تقویت اقتصاد خانواده با محوریت فقرزدایی یکی از اصلی‌ترین این برنامه‌هاست.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته دفاع مقدس رژه نیروهای مسلح دفاع مقدس اردبیل روزنامه مسجد طراز اسلامی اربعین حسینی استان همدان کانون های فرهنگی هنری مساجد فرصت شغلی توسعه اقتصادی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۸۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد شامگاه چهارشنبه در دیدار با روسای بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل اظهار کرد: کمیته امداد با تجربه ۴۶ ساله در توسعه مشاغل خرد و کوچک، تلاشی جدی و موثر انجام داده تا از این محل اشتغال پایدار و درآمدزایی خانواده‌های تحت حمایت تحقق پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: کمیته امداد با استعدادیابی، مهارت آموزی و پایش اولیه سعی می‌کند تا تسهیلات اشتغال‌زایی را به مددجویان توانمند و علاقمند به حِرَف مختلف پرداخت کند تا از این محل خودکفایی تحقق پیدا کند.

حسین‌نژاد افزود: این نهاد انقلابی در یک چرخه تخصصی و کاملاً مشخص از مرحله پیش پرداخت تسهیلات تا بازپرداخت این تسهیلات را مورد رصد و پایش قرار می‌دهد و حتی به مدت ۳ تا ۵ سال نظارت بر طرح‌های اشتغال‌زایی را انجام می‌دهد تا کمترین انحراف را در این حوزه شاهد باشیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: بررسی میدانی کارشناسان کشوری و استانی از بابت طرح‌های اشتغال‌زایی سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که ۹۶ درصد پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان در محل مورد نظر هزینه شده و کمترین انحراف را در اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی شاهد هستیم.

وی با قدردانی از مدیران، کارشناسان و پرسنل بانک‌های همکار کمیته امداد در مساعدت با این نهاد انقلابی برای پرداخت سریع و روان تسهیلات تکلیفی در طول سال بیان کرد: سال گذشته از جزء ۳ و ۴ تبصره ۱۸ بالغ بر ۲۶۰ میلیارد تومان سهمیه این بانک‌ها بوده که از جزء چهار ۱۴۳ میلیارد تومان و از جزء سه نیز ۶ میلیارد تومان پرداختی تسهیلات را شاهد بودیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: در سالی که مزین به جهش تولید با مشارکت مردم است، تلاش بیشتری انجام خواهیم داد تا با مساعدت بانک‌های عامل و پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان برای هر طرح اشتغال‌زایی، به گردش اقتصادی و درآمدی خانواده‌ها کمک کنیم.

حسین نژاد گفت: سال گذشته در سایه این پرداختی‌ها ۲ هزار مددجو به نقطه خودکفایی رسیدند و امسال با ادامه پرداختی تبصره ۳ و ۴ از سوی بانک‌های عامل امیدواریم خودکفایی بخش دیگری از مددجویان را شاهد باشیم.

کد خبر 6081548

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در سه محور اشتغال، مسکن و فرهنگی
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • کارآفرین اردبیلی مهمان برنامه «کار خونه»
  • ایجاد ۱۲ هزار و ۵۸۵ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال