Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ هفته گذشته سریال ترور خاموش، مورد هجمه هماهنگ رسانه‌های اصولگرا قرار گرفت. دلیل حمله، بازی ستاره اسکندری در این مجموعه تلویزیونی است. پیش از این تصاویری از این ستاره سینما منتشر شده بود که نشان می‌داد او خارج از کشور ایران، با پوششی بر خلاف قوانین ایران رفت و آمد کرده است. البته ستاره اسکندری این تصاویر را در شبکه‌های اجتماعی منتشر نکرده و از بابت انتشار تصاویر خصوصی خود ناراحت است، اما این تصاویر مدتی در فضای مجازی دست به دست می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصولگرایان معتقدند سریالی با بازی ستاره اسکندری نباید از تلویزیون ایران نمایش داده شود و این انتقاد، ارتباطی با محتوای سریال ندارد. خبرگزاری فارس در این باره نوشته «خانم‌ها مریم بوبانی و ستاره اسکندری نیز اخیرا با انتشار تصاویر کشف حجابشان احساسات دینی را جریحه‌دار کردند، ممنوع التصویری حداقل‌ترین واکنش نسبت هنجار شکنی آنهاست. با این وجود پخش تیزر سریالی با عنوان ترور خاموش از سیما، که دو بازیگر نامبرده از بازیگران اصلی آن هستند مایه تعجب و تأسف است. لذا از مسئولین امر لغو پخش این مجموعه تلویزیونی را خواستاریم.»

سریال «ترور خاموش» تنها سریال صدا و سیما نیست که با این مشکل مواجه شده است. فصل سوم سریال ستایش نیز مشکل مشابهی دارد. «رامسین کبریتی» بازیگر نه چندان مطرح این سریال، بعد از سری دوم از ایران مهاجرت کرد و به شبکه جم پیوست. گرچه شبکه جم سیاسی نیست، اما ظاهرا حضور در یک شبکه خارجی هنوز در ایران خط قرمز محسوب می‌شود. حالا فصل سوم این سریال، در چند قسمت اول رامسین کبریتی را به صورت محو نمایش می‌داد و بعد هم او را به قتل رساند و به این ترتیب مشکل را حل کرد. طبیعی بود اگر یکی از ستاره‌های اصلی سریال مهاجرت می‌کرد، ساخت فصل سوم هرگز انجام نمی‌شد.

تلویزیون و سینمای ایران، متاثر از مناسبات سیاسی کشور، گاه ناچار می‌شود تصمیمات دشواری بگیرد. این تصمیمات گاهی به منزله حذف آرشیو همه فیلم‌های یک بازیگر از ساخته‌های تلویزیون و سینما است.

گلشیفته فراهانی، زهرا امیرابراهیمی و محسن مخملباف، مهمترین چهره‌هایی هستند که هر کدام به دلیلی، اجازه فعالیت در سینما و تلویزیون ایران را پیدا نکردند و بعد از آن، قسمتی از آرشیو صدا و سیما و سینما، بایکوت شد. فیلم‌های سینمایی مثل توبه نصوح، بایکوت (محسن مخملباف) سریال نرگس (زهرا امیر ابراهیمی) و فیلم‌هایی مثل میم مثل مادر و به نام پدر و ... (گلشیفته فراهانی) از ساخته‌های ارزشی سینمای ایران است که به خاطر مهاجرت این چهره‌ها به آرشیو صدا و سیما رفته است. همچنین بعید است چهره‌هایی مانند روناک یونسی و نگار جواهریان بتوانند در تلویزیون ایران دیده شوند. در معرفی برنامه‌های شبکه نسیم برنامه خندوانه نیز به خاطر حواشی رامبد جوان و همسرش حذف شد.

گاهی اوقات این مخالفت‌ها توسط جریان‌های سیاسی خارج از تلویزیون به صدا و سیما رسانده می‌شود. روزنامه کیهان به خاطر داوری لیلی رشیدی از بنیاد فارابی انتقاد کرده بود و در گزارشی نوشت که این بازیگر در فضای مجازی کشف حجاب کرده بنابراین شایستگی داوری جشنواره کودک را ندارد. بعید است با این انتقاد لیلی رشیدی به این زودی‌ها بتواند به تلویزیون بازگردد؛ چه آنکه در اتفاقی عجیب نقدهای فرهنگی روزنامه کیهان همواره ضمانت اجرایی نیز داشته است و بلافاصله اجرا شده است!

به گزارش رویداد۲۴ در روزهای گذشته تهیه کنندگان صدا و سیما برای ساخت ویژه‌برنامه‌های دربی نیز با مشکل مواجه بودند. صدا و سیما دربی‌های گذشته که با صدای مزدک میرزایی گزارش شده بود را به صورت وله تصویری و با صدای موسیقی پخش می‌کرد. یکی از کاربران توییتر با اشاره وضعیت عادل فردوسی پور، علیفر و مزدک میرزایی به طنز نوشته بود اگر وضعیت به همین منوال پیش برود، مدتی دیگر صدا و سیما ناچار می‌شود دربی‌ها را به صورت صامت پخش کند! این اتفاق البته سوژه طنز هنرمندان نیز شده بود.

در برخی موارد سانسور بازیگران نه به خاطر مهاجرت یا کشف حجاب آنها بوده است؛ سیاست‌گذاران فرهنگی نسبت به پست‌های اینستاگرامی بازیگران نیز حساسیت دارند. هرچند بازیگران درک چندانی از مناسبات جدی سیاسی (سیاست به معنای اعم کلمه نه به معنای طرفداری از جناح‌های سیاسی) ندارند و معمولا هم کسی صحبت‌های این‌چنینی آنها را جدی نمی‌گیرد اما باز هم امکان ممنوعیت به خاطر اظهار نظر وجود دارد. برخی تیزرهای فیلم‌های سینمایی به خاطر حضور برخی بازیگران اجازه پخش در صدا و سیما را پیدا نمی‌کند.

این در حالی است که این حساسیت درباره بازیگران خارجی وجود ندارد. مثلا دارین حمزه بازیگر لبنانی که در فیلم کتاب قانون نقش یک زن معتقد تازه مسلمان شده را بازی می‌کند و در فیلم‌های دیگری مثل شکارچی شنبه، سی و سه روز، فرشتگان قصاب و ... بازی کرده است، در یک فیلم به نام هتل بیروت بازی کرده که شامل تصاویر برهنگی است. همچنین اسدالله نیک نژاد در دولت احمدی نژاد به عنوان یک کارگردان آمریکایی- ایرانی دعوت به کار شد در حالی که سابقه او در آمریکا، تهیه کنندگی یک سریال غیر اخلاقی با محتوای بزرگسال بود!

حالا هم تلویزیون ایران با چالش‌های مشابهی رو به رو است. از تصاویر نگار جواهریان همسر رامبد جوان در کانادا که ساخت فصل جدید خندوانه را تحت الشعاع قرار داده است تا صبا کمالی که بازیگر درجه دوم چند مجموعه موفق بوده است و حتی ستاره اسکندری و... باید دید صدا و سیما در نهایت چه تصمیمی برای حضور افرادی که قوانین نانوشته را می‌شکنند، خواهد گرفت.

خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ترور خاموش ستاره اسکندری کشف حجاب ستاره اسکندری رامسین کبریتی سریال ترور خاموش سانسور در صدا و سیما سانسورچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۸۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد

سخنگوی دولت گفت: معاون محترم اول رئیس‌جمهور در روزهای اخیر برای سومین‌بار از ابتدای سال با اعضای اتاق بازرگانی و نمایندگان بخش خصوصی در حوزه صنعت و معدن و کشاورزی جلسات مشترکی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی بهادری جهرمی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با حضور خبرنگاران اظهار کرد: از مردم استان سمنان بابت استقبال پرشور از رییس جمهور و حمایت دولت تشکر می‌کنم. این هفته معاون اول رییس جمهور سومین دیدار با فعالان بخش خصوصی در سال جاری را داشت دولت سعی می‌کند با تثبیت شعار سال و هم دیدار با گروه‌های مردمی و هم سازمان‌های حرفه‌ای اقدام مشارکتی دولت و مردم در جهت تحقق اقتصادی را داشته باشیم.

وی اظهار کرد: تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار با جدیت پیش می‌رود آیین نامه دیگری در این خصوص پیرو فرمایشات رهبر انقلاب تصویب و ابلاغ شد همچنین مجوزهای تأیید محور و نه ثبت محور فروردین امسال در دولت تصویب و ابلاغ شد.

سخنگوی دولت با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان و امضای ۸ سند همکاری تصریح کرد: سعی می‌شود در راستای افزایش تولید و افزایش اشتغال از همه بازارهای داخلی و خارجی استفاده شود امروز روز آخر سفر رئیس جمهور به پاکستان است و سپس به سریلانکا می‌رود که طرفین اسناد همکاری امضا می‌کنند و افتتاحی هم خواهیم داشت‌.

بهادری جهرمی تصریح کرد: در سفر آیت الله رییسی به پاکستان توسعه همکاری‌های امنیتی یکی از محورهای گفتگوهاست که در زمینه تبادلات تجاری و امنیتی بین دو کشور اثرگذار است. در سال گذشته هم سهم ارزش ارزی صادرات و هم تنوع سبد کالاهای صادراتی را افزایش دادیم.

وی با بیان اینکه پاکستان ششمین کشور مقصد صادراتی ایران است، گفت: از یک و نیم میلیارد دلار حجم تجارت در ۱۴۰۱ به بیش از ۲ میلیارد دلار افزایش داشت که ۳۸ درصد افزایش ارزش و ۲۳ درصد افزایش حجم داشته است در این سفر حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری هدف گذاری شده است.

بهادری جهرمی یکی از محورهای صادراتی را خدمات فنی مهندسی دانست و خاطر نشان کرد: رئیس‌جمهور فردا نیز به دعوت رسمی رئیس‌جمهور سریلانکا سفری یک روزه به این کشور در جنوب شرق آسیا خواهند داشت. در سفر سریلانکا نیز علاوه بر امضای تفاهماتی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، از ابر پروژه چندمنظوره ۲ سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، افتتاح و بهره برداری خواهد شد. پیشتر هم شاهد صادرات‌های محصولات دانش بنیان‌ها و محصولات فناور پایه بوده‌ایم که پهپادهای کشاورزی، ربات‌های جراحی و … از این دست است. در سفرهای خارجی هم برای تحقق شعار سال یعنی جهش تولید اقداماتی در دستور کار قرار می‌گیرد.

سخنگوی دولت تصریح کرد: نظر دولت افزایش روزهای تعطیل هفته به دو روز بود، نظ ما این است که انتخاب روز دوم در اختیار بخش‌های دولتی قرار بگیرد که امیدواریم این مصوبه در مجلس به تصویب برسد.

بهادری جهرمی درباره آخرین وضعیت واردات خودرو بیان کرد: ممنوعیت واردات خودرو تا پیش‌از دولت به حدود ۶ سال رسیده بود که با مصوبه دولت واردات خودرو آزاد شد. یکی‌از برنامه‌های دولت اصلاح بازار خودرو از طریق حمایت از افزایش تولید خودرو بود که این برنامه همچنان در دستور کار قرار دارد و در سال ۱۴۰۱ تولید خودرو رشد ۴۰ درصدی داشت.

وی ادامه داد: در ادامه برنامه زمان‌بندی دولت برای استفاده از ظرفیت واردات خودرو تدوین و پیگیری شد. ابتدا واردات خودروهای نو در دولت تصویب شد. در سال ۱۴۰۲ واردات خودرو نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد بیش از ۲۰ برابری داشت. ارز خوبی برای حوزه حمل و نقل در دولت سیزدهم اختصاص داده شده است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه ۸۰۰ میلیون دلار نیز برای کشنده و کامیون اختصاص داده شده‌است، خاطر نشان کرد: ۱۵۰ میلیون دلار برای اتوبوس و مینی بوس و آمبولانس تخصیص داده شده‌است.حدود ۸.۴ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو و موتور اختصاص داده شده که افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. در مرحله سوم واردات خودروی سواری کارکرده از مناطق آزاد تصویب شد که فرآیندهای اجرایی آن در حال پیگیری است. در حال حاضر آیین‌نامه‌ای که برای واردات خودرو در دولت تصویب شده باشد ولی ابلاغ نشده باشد، نداریم.

تکمیل می‌شود..

کد خبر 747169

دیگر خبرها

  • بازیگر جنجالی تلویزیون ایران بطور قانونی مهاجرت کرد
  • پخش یک سریال خارجی جدید از تلویزیون
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • همه مردهای مجرد نون خ خواستگار این دختر بودند ‌| ویدئو
  • شترسواری گلاره عباسی در جنوب ایران | عکس
  • بخشی از حق‌آبه ایران از «هیرمند» پرداخت شد/ در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد/ دولت همچنان خواهان افزایش تعطیلات آخر هفته است
  • در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد
  • چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی
  • عیادت هنرمندان مازندرانی از پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • استقبال گردشگران خارجی از سفر به گیلان