Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه علی‎بن‎ابیطالب(ع) قم گفت: برخی موانع و بروکراسی‌های اداری در مناطق سیل زده، هنوز مردم را در چادر نگاه داشته است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سردار سید محمدتقی شاهچراغی شامگاه دوشنبه در یکصد و دوازدهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با قدردانی از تلاش شورای اسلامی شهر و شهرداری در برنامه‌های فرهنگی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری با همدلی و همراهی خود سهم مهمی در احیای ارزش‌ها دارند و در این‌باره اقدامات خوبی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم افزود: استان قم یکی از استان‌های مهم در حوزه دفاع مقدس و برنامه‌های فرهنگی است، همان‌طور که رهبر انقلاب بارها بر نقش مردم در شکل‌گیری انقلاب تاکید داشته‌اند.

وی اظهار کرد: با وجود چنین جایگاهی برای قم در فقه شیعی و مرکزیت انقلاب، برخی از نگاه‌های جناحی و کم کاری‌ها موجب شد حق مردم در بسیاری از موارد نادیده گرفته شود.

سردار شاهچراغی بیان کرد: از میان 10 آسیب اجتماعی 4 مورد شامل طلاق، اعتیاد، حاشیه‌نشینی و مفاسد اخلاقی مانند بدحجابی از مواری است که قم را درگیر برخی از مسائل و مشکلات کرده است.

وی خاطرنشان کرد: نگاه مسئولان در برخورد با آسیب‌های اجتماعی در قم به هیچ عنوان سلبی نیست بلکه در تلاشند با نگاهی فرهنگی و اجتماعی به مقابله با این آسیب‌ها بپردازند، همه باید پای کار باشند تا آسیب‌های اجتماعی از بین برود.

فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم گفت: اعتیاد یکی از مسائل جدی در قم است که برای ساماندهی معتادان متجاهر قرار شد اردوگاهی در قم متفاوت از کمپ‌های فعلی ایجاد شود.

وی افزود: تاکنون حدود 3 میلیارد تومان از منابع کشوری برای تشکیل اردوگاه بهاءالدینی سپاه استان هزینه شده ‌است که فاز نخست آن ‌ با نگهداری 100 معتاد متجاهر راه‌اندازی شده است.

سردار شاهچراغی اظهار کرد: موازی‌کاری برخی از دستگاه‌ها در برخورد با آسیب‌های اجتماعی موجب به هدر رفتن اعتبارات می‌شود، در سال قبل 6 میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با آسیب‌ها در قم هزینه شده است که خروجی نداشت.

وی بیان کرد: با احصای آمار و ارقام از بخش‌های مختلفی چون سازمان فرهنگی شهرداری، دادگستری، بهزیستی و کمیته امداد، ۱۵منطقه درگیر آسیب اجتماعی در قم شناسایی و ۱۵ شورای محله با محوریت این آسیب‌ها تشکیل شد.

فرمانده سپاه علی‌بن‌ابیطالب(ع) قم افزود: همچنین در حوزه محرومیت‌زدایی در حاشیه‌های شهر قم، با قرارگاه های تخصصی سپاه پاسداران و بنیاد برکت، اقداماتی را در دست اجرا قرار دادیم.

وی عنوان کرد: سپاه قم اقدامات مهمی را در مناطق سیل‌زده بر عهده گرفت و خانه‌های تخریب شده 24 روستا را تحت پوشش قرار داد و برای ساخت و ساز 500 واحد مسکونی وارد منطقه شد.

سردار شاهچراغی بیان کرد:سپاه قم ۲ قرارگاه در شهرهای معمولان و چگنی لرستان ایجاد کرده و همچنان مشغول خدمت‌رسانی هستیم، اما برخی موانع و بروکراسی‌های اداری در مناطق سیل زده، هنوز مردم را در چادر نگاه داشته است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات رایگان به آسیب دیدگان در مراکز بهزیستی

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شرفی در بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار که به همراه ذاکریان مدیرکل امور اقتصادی و حجت الاسلام سالاری مدیر کل تبلیغات خراسان جنوبی از مرکز اورژانس اجتماعی و مجتمع حمایتی الزهرا (س) بهزیستی بیرجند انجام شد، بیان داشت: سال گذشته ۱۱ هزار و۲۷۵ تماس با سامانه مرکز اورژانس اجتماعی (۱۲۳) استان گرفته شد که حدود هفت هزار آن مرتبط بوده است و تماس گیرندگان از خدمات رایگان مددکاری، روانشناسی تلفنی این مرکز در همه اوقات شبانه‌روز بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین تماس‌های گرفته شده با این مرکز در زمینه کودکان در معرض خطر و اختلافات خانوادگی گرفته شده است، خاطر نشان کرد: از طریق اورژانس اجتماعی خدمات بسیار مهم و ارزشمند و مفیدی به افراد نیازمند و آسیب دیده ارائه می‌شود و ضرورت دارد تا بیشتر افراد جامعه با اقدامات اورژانس اجتماعی آشنا شوند.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین تماس‌ها با اورژانس اجتماعی مربوط به شهرستان‌های بیرجند، فردوس و نهبندان بوده است، تصریح کرد: دو هزار و ۹۵ مأموریت توسط تیم‌های تخصصی و ارائه خدمات سیار از طریق خودروهای اورژانس اجتماعی در محل بحران خانه، محله، خیابان‌ها، مراکز آموزشی و مراکز درمانی وپارک‌ها و بوستان‌ها و… به گروه‌های مختلف ارائه شده است.

شرفی خاطر نشان کرد:: ۸۴۱ نفر از خدمات تخصصی مددکاری، روانشناسی‌، حقوقی و تربیتی مرکز مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی این مرکز بهره‌مند شده‌اند که ۱۰۲ نفر آنها به شکل موقت تا فراهم شدن زمینه توانمندسازی یا بازگشت به خانواده و اجتماع و مراکز مربوط در مراکز اقامتی خانه سلامت، خانه امن، اسکان موقت نگهداری می‌شوند.

وی تصریح کرد: ۵۴ کودک زیر ۶ سال در شیرخوارگاه و ۳۳ کودک در مرکز کودکان کار و خیابان در سال گذشته ساماندهی و نگهداری شده‌اند و خدمات درمانی، تربیتی، آموزشی و مددکاری و روانشناسی و… را دریافت کرده‌اند.

شرفی از انجام ۲۵ هزار و ۳۶۸ تماس موفق با خط مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: بیشتر تماس‌ها با ۱۴۸۰ مرتبط با حوزه کودک و نوجوان و مشکلات همسران است.

وی تصریح کرد: ارائه این خدمات رایگان و خط تلفنی ۱۴۸۰ از ساعت هشت تا ۲۴ آماده ارائه خدمات به مردم خراسان جنوبی است.

مدیر کل بهزیستی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: مجتمع الزهرا (س) دارای بخش‌های مختلف است که شیرخوارگاه خاتم الانبیا (ص) یکی از این مراکز است که نوزادان تا سن شش سالگی در آن نگهداری می‌شوند.

شرفی ادامه داد: مرکز کودکان کار و خیابان هم در این مجتمع است و کودکان بی سرپرست و بدسرپرست در خیابان‌ها جمع آوری و به این مرکز منتقل می‌شوند لذا اگر خانواده آنها شرایط نگهداری را داشته باشند به محیط خانواده خود باز می‌گردند و در غیر این صورت در مراکز شبه خانواده نگهداری می‌شوند.

به گفته وی خانه سلامت یکی دیگر از بخش‌های این مجتمع است که پناهگاهی برای دختران در معرض آسیب است و این افراد از شش سال به بالا تا زمان تعیین تکلیف خانواده در آن نگهداری می‌شوند.

شرفی یادآور شد: در خانه امن زنان و دختران خشونت دیده هستند و افراد درگیر همسر آزاری هم در این خانه حضور دارند و زمان برقراری امنیت در خانواده نگهداری می‌شوند.

کد خبر 6063384

دیگر خبرها

  • «مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • هشدارهای بدون تعارف مجید انصاری /در لبه خطر ناامیدی و واگرایی اجتماعی هستیم /در گزینش‌های اداری و استخدام زندگی را بر خیلی‌ها دشوار کرده‌اند
  • بروکراسی اداری، مهمترین مانع سرمایه گذاری در کشور
  • برای تحقق شعار سال ،مجلس وظیفه سنگین برای حل مشکل بروکراسی اداری دارد
  • ارائه خدمات رایگان به آسیب دیدگان در مراکز بهزیستی
  • اثرگذاری خدمات شهرداری قم در کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • موفقیت تیپ ۷۱ سپاه روح الله در دفاع از مرزهای غرب کشور مایه دلگرمی مردم شد
  • محرومیت زدایی اقدام اولویت دار سپاه روح‌الله استان مرکزی است
  • صلابت قوای مسلح در مأموریت دفاع از کشور
  • سال گذشته چند نفر مورد همسرآزاری قرار گرفتند؟