Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کاوه حاجی علی اکبری در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار منطقه 2 که با حضور شهردار منطقه و سایر اعضاء ستاد برگزار شد، با بیان این که محله فرحزاد جزء 5 محله اولیه ای بود که تهیه برنامه توسعه برای آن به شکل پایلوت در سازمان نوسازی شروع شد و به عنوان الگویی برای تهیه برنامه توسعه در سایر محله های فرسوده و ناکارآمد قرار گرفت، عنوان کرد: سال گذشته در تدوین برنامه پنج ساله شهرداری، سطح سومی به نام سطح برنامه های توسعه محله پیش بینی شد و همزمانی آن با اقداماتی که برای تهیه برنامه توسعه محلات از اوایل سال 97 در سازمان نوسازی شروع شده بود، باعث شد تفاهم نامه ای میان سازمان نوسازی و معاونت برنامه ریزی و توسعه شهری شهرداری تهران برای تحقق این مهم منعقد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به این که مقرر شده برنامه توسعه محلات در برنامه شهرداری تهران قرار گیرد، گفت: با تمهیداتی که پیش بینی شده می توان استنباط کرد که از سال آینده اقداماتی که شهرداری تهران در مقیاس محله ها قرار است انجام دهد، مبتنی بر برنامه های توسعه محلات باشد.

دبیر ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران افزود: برنامه توسعه محلات می بایست در مقیاس محله و با مشارکت و اتفاق نظر دخیلان تهیه شده باشد و در ستاد بازآفرینی منطقه مربوطه مورد تصویب قرار گیرد.

علی اکبری با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان نوسازی شهر تهران با محوریت دفتر توسعه محله ای فرحزاد و با هماهنگی شهرداری منطقه 2 از تهیه طرح پروژه محور فرحزادی و آغاز عملیات اجرایی پروژه بازآفرینی پل ذوالفقار در این منطقه در ماه جاری خبر داد.

ضرورت حضور دبیر شورایاری محله ها به عنوان نمایندگان مردم در جلسات مربوط به بررسی برنامه توسعه محلات در ستادهای بازآفرینی مناطق از جمله نکاتی بود که از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.

رسول کشت پور شهردار و رئیس ستاد بازآفرینی پایدار منطقه 2 نیز در این جلسه بر تحقق پذیری پروژه های پیشنهادی در برنامه توسعه محله¬ای فرحزاد تأکید کرد و ضمن اشاره به همکاری¬ سازنده میان سازمان نوسازی شهر تهران و شهرداری منطقه 2، چشم¬انداز محله فرحزاد را با وجود برنامه¬های توسعه مثبت ارزیابی کرد.

به گفته شهردار منطقه 2 احداث مجموعه ورزشی، بازگشایی معابر، تأمین روشنایی، رفع معضل اعتیاد، احداث ایستگاه انتظامی، صدور پروانه ساختمانی، استفاده از پتانسیل ساکنان و جلب مشارکت مردم و ... از جمله برنامه هایی است که در دستور کار منطقه قرار دارد.

در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در بافت فرسوده منطقه 2 از سوی محمد حسین مظفریان معاون شهرسازی و معماری و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار منطقه 2 ارائه و برنامه های آتی تشریح شد.

محمدرضا ابراهیمی مدیر دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران نیز در این جلسه به تشریح ساختار، مأموریت ها و اهداف شکل گیری ستاد بازآفرینی پایدار پرداخت و بر اهمیت تشکیل منظم جلسات ستادهای بازآفرینی مناطق با حضور حداکثری اعضاء تأکید کرد.

انتهای پیام/

20 / 20 کاوه حاجی علی اکبری پروژه بازآفرینی پل ذوالفقار ستاد بازآفرینی پایدار منطقه 2 آغاز عملیات اجرایی پروژه بازآفرینی پل ذوالفقار در منطقه 2

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۹۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار

مسعود حق لطفی در گفتگو با همشهری آنلاین به تشریح پروژه‌های عمرانی این سازمان در سال جاری پرداخت و گفت: سازمان ما در سال‌جاری نزدیک به ۱۶پروژه برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را در دستور کار دارد. خانه شهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های در حال پیگیری است.بازآفرینی ساختمان بلدیه نزدیک به ۸۰درصد پیشرفت کرده است و امید داریم که این پروژه در مهرماه سال‌جاری افتتاح شود.

او افزود: ساختمان بلدیه در دوره قاجار به‌عنوان ساختمان شهرداری شناخته می‌شد اما در زمان پهلوی دوم دستور تخریب آن صادر شد. این ساختمان در سال ۱۳۹۶در راستای بحث بازآفرینی مورد توجه قرار گرفت. تلاش خواهیم کرد که ۲۰درصد باقیمانده از پروژه را در ماه‌های پیش‌رو به نقطه پایان برسانیم.

حق لطفی در رابطه با هزینه بازآفرینی ساختمان بلدیه، توضیح داد: تأمین تأسیسات مانند آسانسور، هواکش و... یکی از بخش‌های پرهزینه این پروژه است. برهمین اساس باید گفت که برای تکمیل ۲۰درصد باقیمانده نزدیک به ۳۰۰میلیارد تومان بودجه لازم است. در سنوات گذشته نیز به‌طور تقریبی نزدیک به ۱۵۰میلیارد تومان برای ساختمان بلدیه هزینه شده است.

او افزود: در کنار پیگیری بازآفرینی خانه بلدیه، ما در حال بهسازی و مقاوم‌سازی‌ پل‌های سواره‌رو در سطح شهر تهران هستیم. مقاوم‌سازی‌ ۶پل در سال گذشته کلید خورد و مقاوم‌سازی‌ تعدادی از این پل‌ها در سال‌جاری نهایی خواهد شد، ۲۵۰میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه‌ها بود. امسال نیز مقرر شد تا ۷پل دیگر همچون پل تقاطع بزرگراه شهید همت با رودخانه کن، پل شهید صنیع خانی روی تقاطع بزرگراه‌های آزادگان و شهید تندگویان و... بهسازی و مقاوم‌سازی‌ لرزه‌ای شوند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با ایجاد ایستگاه‌های شتاب‌نگار، توضیح داد: این پروژه در سال‌۱۴۰۱ کلید خورد و اکنون تکمیل شده است. این پروژه با هدف افزایش تاب‌آوری شهر در هنگام مخاطرات انجام شد. تهران باید ۵۰ایستگاه شتاب‌نگار داشته باشد، به همین دلیل ۲۲شتاب‌نگار از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران و ۲۸شتاب‌نگار نیز از سوی سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ایجاد شد. این شتاب‌نگارها، اطلاعات را در زمان بحران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران منتقل خواهند کرد تا در چند ثانیه ابتدایی وقوع زلزله، هشدارهای لازم برای قطع برق و گاز را مخابره کنند.

به گفته حق لطفی «پروژه سبزه‌میدان نیز از سال گذشته کلید خورد و در ماه‌های آتی افتتاح خواهد شد تا از این طریق بازسازی و بازپیرایی ۳هزارمترمربع میدانگاه شهری اجرایی شود. جمع‌آوری آب‌های سطحی یکی از ابعاد پروژه سبزه‌میدان است تا مشکل آب‌گرفتگی که سال‌ها این بخش از بازار را درگیر کرده بود، حل شود. همچنین قرار است که در سال‌جاری بازپیرایی میدان مروی و میدان ابن‌سینا را اجرایی کنیم تا این دو میدان مهم شهر نیز شکل و شمایل مناسبی پیدا کنند.»

کد خبر 846595 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها تهران قدیم شهرداری تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • استمرار عملیات‌های عمرانی و اجرایی شهرداری سمنان
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • تکیه تاریخی سادات اخوی بازسازی می‌شود
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور