Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی ممبینی پیش از ظهر امروز در این مراسم گفت: بر اساس برنامه ریزی ها و پیش بینی های صورت گرفته و در راستای تحقق عدالت آموزشی و فراهم شدن شرایط تحصیلی مناسب تر برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در شهرستان کارون، مدرسه استثنایی نخل و برای خدمات دهی به دانش آموزان عادی مرکز مشکلات ویژه یادگیری آرمان را برای سال تحصیلی جدید راه اندازی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممبینی گفت: تا سال گذشته دانش آموزان این شهرستان با طی کردن مسافت زیاد در مدارس شهر اهواز تحصیل می کردند که بعد مسافت و ایاب و ذهاب دانش آموزان و خطرات مسیر مشکلاتی را برای این دانش آموزان به وجود آورده بود.

وی در مورد فضا و امکانات مدرسه استثنایی افزود: شهرستان کارون تعداد زیادی دانش آموز با نیازهای ویژه دارد که طبعا برای خدمات دهی بهتر نیازمند مراکز آموزشی تخصصی هستیم از این رو دبستان نخل امسال به صورت موقت در یک نوبت فضای عادی راه اندازی شد و امیدواریم برای سال تحصیلی آینده ساختمان در حال ساخت مدرسه استثنایی در ابعاد وسیعتر و ساختار ویژه و با تجهیزات آموزشی تخصصی تهیه و برای استفاده این دانش آموزان به بهره برداری برسد.

ممبینی با بیان این‌که هم‌اکنون ۲۷ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در استان فعال هستند، افزود: گسترش مراکز مشکلات ویژه یادگیری در استان یکی از اولویت‌های مهم آموزش و پرورش خوزستان است و هدف ما از ایجاد این مراکز در استان، شناسایی دانش‌آموزان دارای مشکلات ویژه یادگیری، جلوگیری از افت تحصیلی دانش‌آموزان و کمک به بهبود کیفی آموزش ابتدایی در استان است.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خوزستان در خصوص دانش‌آموزانی که به این مراکز ارجاع داده می‌شوند نیز گفت: دانش‌آموزانی با بهره هوشی عادی که در مقطع ابتدایی تحصیل می‌کنند اما در یک درس مانند ریاضی، ادبیات یا دیکته نویسی دچار اختلال هستند به این مراکز ارجاع داده می‌شوند و پس از این‌که نوع و میزان اختالات یادگیری این دانش‌آموزان مشخص شد، برای حل مشکل تحت آموزش‌های خاص قرار می‌گیرند.

کد خبر 4727395

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش خوزستان شهرستان کارون دانش آموزان استثنایی هفته دفاع مقدس قزوین اربعین حسینی بوشهر شهرکرد شیراز اربعین 98 بازگشایی مدارس خطبه های نماز جمعه بیرجند استانداری سمنان گرگان سانحه تصادف ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۱۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمدعلی خونساریان اظهار کرد: در بحث آموزش زبان انگلیسی آنچه مهم بوده این است که کودکان ظرفیت یادگیری چندین زبان را دارند اما باید به صورت مداوم و مستمر اتفاق بیفتد، یعنی اگر یادگیری زبان از طریق کلاس انجام شود، تاثیر آنچنانی را به همراه ندارد و ممکن است کودک تنها تعدادی کلمه، حرف و اعداد انگلیسی را فرا بگیرد.

وی افزود: توصیه می‌شود خانواده‌هایی که دارای فرزند کمتر از هفت سال هستند، برای یادگیری و حصول نتیجه مطلوب به صورت مستمر تکرار و تمرین صورت گیرد، به طور مثال در خانواده‌هایی که پدر و مادر زبان و گویش متفاوتی دارند کودکان هر دو زبان را فرا می‌گیرند که این امر به دلیل استفاده مداوم از کلمات است.

این مدرس زبان انگلیسی گفت: در حقیقت آموزش رسمی زبان از سن کمتر از ۶ سال توصیه نمی‌شود و بهتر است که فرزند در ابتدا زبان مادری را فرا بگیرد، زیرا آموزش پیش از آن کمی دشوار است و به نوعی آسیب به شمار می‌رود، یعنی فرزند باید به شناخت کامل از یادگیری رسیده باشد و حتی ممکن است یادگیری در سن کمتر از ۶ سال موجب دلزدگی کودک شود، البته این امر در بحث آموزش رسمی حروف و نوشتار است و در آموزش گفتاری و شنیداری مشکل آنچنانی ایجاد نمی‌کند.

خونساریان با اشاره به اینکه در هر سنی یادگرفتن یک زبان در کنار سایر زبان‌ها توصیه می‌شود، بیان کرد: در سنین بالای ۷ سال یادگیری زبان مشکلی ایجاد نمی‌کند بلکه توصیه می‌شود چرا که یادگیری زبان از نظر عصب شناسی کل مغز را درگیر می‌کند، از طرفی یادگیری زبان منتج به افزایش درک دانش‌آموز در دروس دیگر می‌شود، البته این مساله برای هر زبان به جز زبان مادری صادق است و همچون ورزش کاملی برای مغز به شمار می‌رود.

وی در خصوص مهمترین مشکل یادگیری زبان انگلیسی در مدارس، تصریح کرد: باتوجه به روش‌های آموزش و سیستم آموزشی، دانش‌آموز بعد از اتمام دوران مدرسه نمی‌تواند به خوبی آنچه را فرا گرفته پیاده‌سازی و به صورت روان صحبت کند که این امر به دلیل کم بودن ساعت‌های یادگیری زبان در مدارس و مطلوب نبودن روش تدریس است، البته در زبان عربی هم این مساله دیده می‌شود که می‌توان گفت مشکل از سیستم آموزشی و روش و کتب آموزشی است، البته سیستم آموزشی اندکی تغییر و ایرادات اندکی رفع شده اما به طور کامل تحولی اتفاق نیفتاده است.

این مترجم زبان انگلیسی در پایان در خصوص یادگیری مجازی زبان، خاطرنشان کرد: اگر روش کاملاً درست انجام شود یادگیری مجازی مشکلی ندارد، اما به نظر می‌رسد این موضوع در کشور به خوبی نهادینه نشده است، یعنی اگر تصور کنیم که تنها از طریق گوشی و تنها با یک صوت یادگیری انجام شود قطعاً تاثیر آن از کلاس حضوری بسیار کمتر است، باید مدرس در بحث تدریس مجازی کار کرده باشد یعنی آموزش در قالب مطالب کمک آموزشی و فیلم باشد، بنابراین مدرسی که به صورت مجازی تدریس می‌کند باید کاملاً با روش‌ها آشنا باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد