Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان گفت: ایده کاپ‌ها منحصر به دانش آموزان و دانشجویان نیست، اما با توجه به اینکه دانشجویان با دنیای مجازی و تکنولوژی بیشتر آشنا هستند انتظار می رود که بیشتر مشارکت کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شهردار اصفهان در برنامه زنده تلویزیونی «اینجا اصفهان» ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز مهر اظهار کرد: هر ساله شهرداری برای آغاز سال تحصیلی ستاد مهر را تشکیل می‌دهد که مجموعه کسانی در آن حضور دارند که برای حمل و نقل عمومی، نظم شهر و تسهیل رفت و آمد دانش آموزان تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال نیز ستاد مهر به خوبی نقش آفرینی کرد و همزمان با سال تحصیلی جدید بالغ بر  ۱۲۰۰ اتوبوس فعالیت خود را در شهر آغاز کرد، افزود: بیش از ۷۳ هزار دانش آموز توسط سرویس‌ به مدارس انتقال می‌یابند البته مترو نیز نقش به سزایی داشته و تعداد افرادی که از مترو استفاده می‌کنند نیز در این مدت اخیر افزایش یافته است.

شهردار اصفهان تصریح کرد: با تمام دانش آموزان و معلمان برای کمک به شهر و زیست پذیری آن گفت و گو کرده‌ایم زیرا دانش آموزان آینده سازان شهر و کشور هستند و همه موظف هستیم که تمام سرمایه‌ها را برای آنها به کار بگیریم.

وی با اشاره به ایده کاپ دانش آموزی گفت: از ابتدای آغاز کار شهرداری مشارکت مردم در امور شهر را به عنوان سیاست اصلی دنبال کرده‌ایم که اقدامات مختلفی در این راستا انجام شده که از جمله طرح ایده کاپ ها می‌توان به «شهر را چگونه ارزان‌تر با حفط کیفیت اداره کنیم» اشاره کرد.

نوروزی ادامه داد: همچنین در ایده کاپی درباره موضوع طرح ۲۰۲۰ ایده‌هایی را مطرح کنند و بعد از ارزیابی و برگزیده شدن از آن استفاده شود و بتوانیم با مشارکت مردم، به ویژه در گردشگری راهی را طی کنیم که نهایت آن توسعه پایدار شهری شود.

وی اظهار امیدواری کرد: اصفهان با این هویت تاریخی و میراثی که دارد به عنوان سرمایه، فضایی را ایجاد کند که کل مردم ایران بتوانند از آن بهره ببرند، و همچنین فضای کارآمدی برای رفت و شد، رونق گردشگری، اشتعالزایی و ... فراهم شود تا زمینه ساز فضاهای توسعه‌ای در زمینه‌های مختلف باشیم.

شهردار اصفهان با اشاره به طرح ۲۰۲۰ گفت: امسال چند سوال اساسی را برای این طرح و برای پاسخ‌گویی دانشجویان و دانش اموزان طرح کرده ایم؛ چه کاری انجام دهیم که اصفهان بیشتر مقصد گردشگری شود و هرکسی برای سفر اصفهان را انتخاب کند، طرحی دهند که جاذبه‌های نوین برای شهر چه چیزهایی می‌تواند باشد، چه ایده‌ای را برای اصفهان داریم که اصفهان برای رویدادهای ملی و بین المللی اثرگذارتر باشد و مشکلات و راه حل‌های گردشگری را بیان کنند.

وی با بیان اینکه بسیار علاقه مند هستیم که استان اصفهان با این تعداد از دانشجو و دانش آموز به ما راه و راه حل پیشنهاد بدهند افزود: همه رشته‌ها در هر حوزه تخصصی خود می‌توانند کمک کننده باشند که رضایت شهروندان را نیز به دنبال داشته باشد که این صفت هایی که برای اصفهان گفته می‌شود متبلور شود.

ایده‌ها باید حول محور گردشگری باشد

نوروزی خاطرنشان کرد: ایده کاپ‌ها منحصر به دانش آموزان و دانشجویان نیست، اما با توجه به اینکه دانشجویان با دنیای مجازی و تکنولوژی بیشتر آشنا هستند انتظار می رود که بیشتر مشارکت کنند.

وی اظهار کرد: ما نمی‌توانیم به مدیریت علمی اذعان داشته و ارتباطی با دانشگاه نداشته باشیم، هر پایان نامه‌ای باید گره‌ای را باز کند نه اینکه صرفا برای کتابخانه‌ها باشد و خاک بخورد حال از اساتید درخواست می‌کنیم پایان نامه‌ها به سویی برود که در جامعه اثر بخش و به خانه‌های مردم ورود پیدا کند تا دانشجویان نیز انگیزه بیشتری برای فعالیت داشته باشند.

شهردار اصفهان با اشاره به ایده‌ها تاکید کرد: ایده‌ها بیشتر باید حول محور گردشگری باشد چراکه گردشگری بسیاری از صنعت‌ها را می‌تواند به چرخش در آورد و حتی می‌تواند جایگزین نفت شود و تاثیر مهمی در اقتصاد کشور داشته باشد که در این راستا ۲۰۲۰ به عنوان یک طرح دنبال می‌شود البته حمایت همه دستگاه‌ها نیاز است تا به توسعه پایدار برسیم.

زیست پذیری شهری در بعد اجتماعی و فرهنگی

وی با اشاره به ابعاد زیست پذیری شهری در حوزه اجتماعی و فرهنگی گفت: نخستین فاکتور در این بعد امنیت است به عبارتی در طول شبانه روز دستگاه‌های مربوطه مانند پلیس و شهرداری باید به گونه‌ای عمل کنند که مردم احساس آرامش و امنیت داشته باشند.

نوروزی عنوان کرد: امنیت در شهرداری به تاب آوری شهری باز می‌گردد در واقع مردم باید بدانند که ساخت و سازها به گونه‌ای است که شهر در مقابل زلزله و سیل تاب آور است.

وی با اشاره به روابط اجتماعی به عنوان مقوله دیگر زیست شهر گفت: باید فضاهایی را ایجاد کنیم که در این فضاها مردم در کنار یکدیگر و با روابط درست ارتباط داشته باشند، به عنوان نمونه پردیس هنر را راه اندازی کرده‌ایم که مردم  بتوانند روابط اجتماعی خود را گسترش و توسعه دهند البته در این راستا علاوه بر شهرداری باید آموزش و پرورش، سازمان ورزش و ... همکاری داشته باشند.

کد خبر 390739

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهردار اصفهان قدرت الله نوروزی شهرداری اصفهان کلانشهر اصفهان کلانشهر دانش آموزان دانشجويان ایده کاپ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۲۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شبکه‌ مجازی به یکی از تأثیرگذارترین ابزارها در زندگی افراد تبدیل‌شده است که بر جنبه‌های مختلف زندگی تأثیر می‌گذارد. در رشته‌های علوم پزشکی با توجه به پیشرفت‌های فراوان، استفاده از شبکه‌ مجازی در حال افزایش است؛ اما شبکه‌ مجازی می‌تواند سبب اتلاف­ وقت دانشجویان و کاهش ساعت مطالعه شود که بر دانش و مهارت عملی دانشجویان تأثیر منفی دارد.

در رابطه با این موضوع، پژوهشگرانی در دانشگاه علوم پزشکی (تهران، مشهد، گناباد، تربت جام) مطالعه‌ای انجام داده‌اند تا تأثیر استفاده از شبکه‌ مجازی بر دانش و مهارت عملی دانشجویان اتاق عمل را ارزیابی کنند.

این پژوهش از نوع توصیفی-تحلیلی بوده و بر روی ۶۰ نفر از دانشجویان ترم ۶ و ۸ اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی ایران سال ۱۳۹۹ به روش سرشماری انجام شده است. دانشجویان در پایان ترم تحصیلی به‌منظور بررسی دانش تئوری به آزمون جامعی که شامل ۴۰ سوال بود و به‌منظور بررسی میزان استفاده از شبکه‌ی مجازی، به پرسش‌نامه­‌ پژوهشگرساخته پاسخ دادند. همچنین، مهارت عملی دانشجویان توسط نمره کارآموزی آنان سنجیده شد. در نهایت، از آزمون کولموگروف اسمیرنف و ضریب همبستگی پیرسون برای سنجش نرمال بودن داده‌ها استفاده‌شده و تجزیه‌وتحلیل داده‌ها با نرم‌افزار SPSS انجام شد.

از یافته‌ها نتیجه‌گیری شد که میان دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معناداری وجود دارد و دانشجویان با دانش تئوری بالاتر، مهارت عملی بهتری در بیمارستان‌ها داشته‌اند

 بر اساس یافته‌های این پژوهش، بین میزان استفاده از شبکه مجازی و دانش تئوری رابطه معنی‌دار منفی وجود دارد. بدین‌صورت‌که با افزایش استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان کاهش می‌یابد. از سوی دیگر، بین دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معنادار مثبتی وجود دارد. ازطرفی بین میزان استفاده از شبکه­‌ مجازی و مهارت عملی دانشجویان رابطهی معنی‌داری مشاهده نشد.

نتایج این پژوهش، تفسیری بر ویژگی‌های شبکه مجازی است؛ به این معنی که در کنار داشتن اثرات مثبت آموزشی، می‌تواند سبب تضعیف دانش تئوری دانشجویان شود که این امر ضرورت فرهنگ‌سازی مناسب و آموزش استفاده بهینه از شبکه مجازی را نشان می‌دهد.

از نتایج دیگر این پژوهش، می‌توان به ارتباط دانش تئوری و عملی دانشجویان اشاره کرد؛ چراکه از یافته‌ها نتیجه‌گیری شد که میان دانش تئوری و مهارت عملی ارتباط معناداری وجود دارد و دانشجویان با دانش تئوری بالاتر، مهارت عملی بهتری در بیمارستان‌ها داشته‌اند.

از محدودیت‌های این پژوهش می‌توان به کم بودن جامعه آماری اشاره کرد. همچنین این پژوهش بر روی دانشجویان دوره کارشناسی رشته اتاق عمل انجام گرفت؛ بنابراین، قابلیت تعمیم‌دهی به همه مقاطع تحصیلی را ندارد.

در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، استفاده از شبکه‌ مجازی سبب تضعیف دانش تئوری دانشجویان می‌شود. بدین‌صورت­‌که، با افزایش نمره‌ پرسش‌­نامه­ پژوهشگرساخته (میزان استفاده از شبکه‌ مجازی)، نمره­‌ آزمون جامع کاهش‌ می‌یابد. از نتایج دیگر پژوهش می‌توان به ارتباط معنادار مثبت میان دانش تئوری و مهارت عملی اشاره کرد که با افزایش نمره‌ آزمون جامع، نمره‌­ به‌دست‌آمده در کارآموزی نیز افزایش می‌یابد.

گفتنی است، این یافته‌ها، به صورت یک مقاله علمی پژوهشی باعنوان «ارزیابی اثر استفاده از شبکه‌ی مجازی بر دانش و مهارت عملی دانشجویان اتاق عمل» تهیه شده که در دوماهنامه «پیاورد سلامت» منتشر شده است. این نشریه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمام ایده‌های دانش‌بنیانی قدرت تولید انبوه را دارند؟
  • حمایت از ایده‌های برتر دانش سنتی محیط زیست
  • وزارتخانه‌های اقتصادی جذب ایده فناورانه را در دستور کار قرار دهند
  • همایش استانی روز فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • همایش استانی روز فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان + فیلم
  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • پایگاه هوانیروز مشهد ۷۵ عملیات پروازی مردم‌یاری انجام داد
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • تداوم حمایت‌های مردم گیلان از حمله سپاه به مواضع رژیم جعلی اسرائیل
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟