Web Analytics Made Easy - Statcounter

با صدور حکمی از سوی استاندار خراسان رضوی سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری منصوب شد.

به گزارش قدس آنلاین، در جلسه تودیع و معارفه مدیر دفتر امور بانوان و خانواده که در محل دفتر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد، بی بی طاهره طهماسبی به عنوان سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی معارفه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است در این جلسه از زحمات فرشته سلجوقی مدیر سابق دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی تقدیر و قدردانی شد.  

در ادامه حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: زحمات و خدمات مدیرکل سابق دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی ماندگاراست و باید این اقدامات سازنده تداوم یابد.

وی با اشاره به اینکه دشمن برنامه‌ریزی‌های زیادی برای هدف قراردادن بانوان و جوانان در جامعه انجام می دهد، افزود: با بررسی گزینه های گوناگونی که کمیته بانوان آن ها را اعلام کرده بودند، تجربیات و شرایط را سنجیده ایم و سعی بر این شده که مدیر توانمندی انتخاب کنیم تا اقداماتش ادامه دهنده راه مدیر قبلی باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: در حوزه بانوان کارها فراوان، راه دشوار و هجمه ها بسیار است، بنابراین باید تلاش های زیادی صورت بگیرد، لذا انتظارم این است مدیرجدید از امروز مضاعف تر از روزهای قبل تلاش و برنامه‌ریزی کند.

جعفری با بیان اینکه نقش سازمان‌های مردم نهاد و مجمع مشورتی بانوان در حوزه پیشبرد اهداف خانواده را همراه با هم افزایی داخلی بین بانوان بسیار موثر می دانم، تأکید کرد: همچنین باید برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که در حوزه‌های مختلف نقش سمن‌های استان پررنگ‌تر هدفمندتر بشود، آمار می‌گوید ۱۲۰۰ سازمان مردم نهاد در خراسان رضوی وجود دارد، لذا این مجموعه‌ها باید با تلاش بیشتری کار کنند تا شاخص‌های آسیبی کاهش پیدا کند.

وی تصریح کرد: مجمع مشورتی بانوان هم امکان بسیار خوبی فراهم کرده که با استفاده از آن می‌توان در شهرستان‌های استان نقطه نظرات بانوان را از طریق این مجمع جمع بندی کنیم و در دستور کار قرار بدهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به رونمایی از طرح جهاد اجتماعی نجات در مشهد و پتانسیل اجرای آن در شهرستان‌های استان، افزود: این طرح برای ۸ منطقه حاشیه شهر مشهد و جمعیت تحت پوشش ۳۲۰ هزار نفری در فاز اول برای حوزه های مختلف اجرا می‌شود و همچنین هدف کلی این طرح مهاجرت معکوس از مقصد و ایجاد توسعه متوازن است، لذا بانوان ما در این طرح می توانند تاثیرگذار باشند و از تجربیات آن‌ها به نحو شایسته ای نیز استفاده کرد.

منبع: مهر

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استانداری خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۴۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنگره ملی امامزادگان محروق و ابراهیم (ع) درنیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی ۳۰۵ بقعه متبرکه وجود دارد که یک پنجم این بقاع متبرکه در نیشابور است و از این تعداد چند امامزاده هستند که شهرت بین المللی دارند و امامزاده محروق از جمله این امامزادگان است.

حجت الاسلام احمدزاده افزود: یکی از وظایف ما شناساندن گوهر‌هایی است که در بقاع متبرکه مدفون هستند و متاسفانه شناسایی کافی در سطح جامعه از این عزیزان وجود ندارد. در نیشابور امامزادگان شاخصی مانند بی بی شطیطه، امامزاده محروق و فضل ابن شاذان  وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: امامزاده محروق شخصیت ممتازی است و تنها امامزاده‌ای است که امام رضا علیه السلام در مسیر حرکت خود از مدینه به مرو، زمانی که به نیشابور رسیدند، فرمودند؛ مخدوم ما اینجا مدفون است باید به زیارت ایشان برویم این نشان از شخصیت امامزاده محمد محروق و جایگاه ایشان دارد.

وی افزود: امام زاده محروق شخصیتی مجاهد، شهادت طلب، موثر بودند و از جمله الگو‌هایی است که باید ایشان را بشناسیم و به آنها ادای احترام کنیم و لازم است یک کار علمی گسترده در این خصوص انجام شود.

حجت الاسلام احمدزاده گفت:کار‌های مربوط به همایش از ابتدای سال آغاز شده و تاکنون ۲۵ پژوهشگر، مقالات خود را به این همایش ارسال کرده اند و دانشگاه نیشابور مسئولیت اجرای بخش علمی کنگره را برعهده دارند. 

دیگر خبرها

  • بیمه زنان خانه‌دار برای نخستین بار در دولت سیزدهم عملیاتی شد
  • برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم
  • انتصاب سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی
  • تکریم و معارفه سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم
  • سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم منصوب شد
  • معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم منصوب شد
  • برگزاری کنگره ملی امامزادگان محروق و ابراهیم (ع) درنیشابور
  • تبادل توافق نامه احداث مجتمع رفاهی در محور راور - دیهوک
  • پژمان معتمدی سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی شد
  • توقیف ۱۴۲ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در خراسان رضوی