Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس شورای اسلامی به رسیدگی شورای نظارت بر صداوسیما به هر نوع اتهام‌زنی، افترا، توهین و تهمت و هتک حرمت نسبت به نمایندگان مجلس، مقامات و البته آحاد مردم تاکید کرد.

سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به سخنان پیش از دستور امروز علی لاریجانی، رییس مجلس، درباره ضرورت ورود شورای نظارت بر صداوسیما به موضوع توهین و افترا علیه نمایندگان مجلس، اظهار کرد: «شورای نظارت بر صداوسیما به هر نوع اتهام زنی، افترا، توهین و تهمت و هتک حرمت نه تنها به نمایندگان مجلس و مقامات بلکه نسبت به آحاد مردم رسیدگی می‌کند و این موارد را مذموم می‌داند؛ به ویژه اگر  با تمسخر و استهزا همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نماینده مردم فریمان، سرخس، بخش‌های احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نقد نباید توأم با توهین، تهمت، افترا و نسبت‌های ناروا باشد، ادامه داد: «در بین نمایندگان مجلس دیدگاه‌های متکثر مختلفی وجود دارد اما به هیچ وجه نباید به کلیت مجلس و نمایندگی یا جایگاه و شأن آن توهین شود. اگر  نسبت به عملکرد یک نماینده نقدی وجود دارد، باید این نقد درباره نوع موضع‌گیری او و به دور از هرگونه اهانت و هتاکی باشد.»

عضو شورای نظارت بر صداوسیما گفت: «در همین راستا قطعا شورای نظارت بر صداوسیما از کلیت مجلس و کیان نهاد قانون‌گذاری دفاع خواهد کرد و تا به حال نیز این دفاع صورت گرفته است و این مسئله را وظیفه خود به عنوان شورای نظارت بر صدا و سیما می‌دانم. اگر شأن مجلس دستاویز ملاحظات فردی، جناحی و گروهی قرار گیرد، فردا روزی که افراد و جریاناتی دیگر در مجلس بر سر کار آیند، مجلس دیگر شأن گذشته را نخواهد داشت و جایگاه مجلس شکسته شده است.»

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: «اگر شخصی از نمایندگان بر این اعتقاد است که به او تهمت، افترا یا نسبت خلاف واقعی داده شده، می تواند این موضوع را به شورای نظارت منعکس کند. شورای نظارت بر صداوسیما برای رسیدگی به شکایات افراد، سازوکار مشخصی دارد که بر اساس مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

هرچند که قانون مشخصی در این زمینه در مجلس به تصویب نرسیده است، اما شورا بر اساس این مصوبه به شکایات رسیدگی می‌کند.

نحوه رسیدگی  به این صورت است که پس از طرح موضوع و شکایات، ابتدا از سازمان صداوسیما گزارشی دریافت می‌کنیم و پس از بررسی مستندات به سازمان صداوسیما اعلام نظر می‌کنیم که این نظر برای صداوسیما لازم الاجرا است.»/ خانه ملت

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

آنگونه که ایلنا روایت کرده، وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

‌آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی در ادامه اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی اضافه کرد: سپس هیئت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیئت رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

گفتنی است، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899457

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • انتصاب نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صداوسیما
  • نمایندگان جدید قوه قضاییه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما منصوب شدند
  • ۲حکم جدید محسنی اژه ای؛ انتصاب نمایندگان جدید قوه قضاییه در شورای نظارت بر صدا و سیما
  • ۲ عضو جدید وارد شورای نظارت بر صدا و سیما شدند
  • نمایندگان جدید قوه قضائیه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما منصوب شدند
  • نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صدا وسیما منصوب شدند
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد