Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@16:43:18 GMT

تحقق عدالت آموزشی با اجرای یک طرح

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۲۲۹۰

تحقق عدالت آموزشی با اجرای یک طرح

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش بوشهر از اجرای طرح راهبران آموزشی و تحقق عدالت آموزشی خبر داد و گفت: راهبران آموزشی به عنوان معلم مکمل فعالیت خواهند کرد تا دانش آموزان مدارس کلاس های پایه و مناطق روستایی و محروم از تجربه های راهبران بهره‌مند شوند.

به گزارش ایسنا، محمود قاسمی در نشست با حوزه معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار کرد: در سال جاری 26 راهبر آموزشی و تربیتی در سطح استان بوشهر فعالیت خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 511 کلاس چندپایه در استان فعال خواهد بود، تصریح کرد: دشتستان با 65 کلاس چندپایه، دشتی 47 کلاس چندپایه و کاکی 46 کلاس چندپایه و همچنین تنگستان نیز با 41 کلاس چندپایه بیشترین تعداد کلاس های چندپایه را در استان دارا هستند.

معاون آموزش و پرورش بوشهر راهبری و نظارت بر کلاس های چندپایه را مهم دانست و گفت: با توجه به تعداد زیاد کلاس های چندپایه در دشتستان، 4 راهبر آموزشی در این منطقه فعالیت خواهند داشت.

قاسمی به نقش راهبران آموزشی در مدارس اشاره کرد و افزود: راهبران آموزشی با توجه به تجربه کاری باید با نظارت بر اقدامات آموزشی و تربیتی معلمان چندپایه و بیان نقاط ضعف و قوت تدریس این معلمان، آن ها در امر تعلیم و تربیت یاری کنند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان بوشهر هدف از اجرای طرح راهبران آموزشی را تحقق عدالت آموزشی دانست و یادآور شد: راهبران آموزشی به عنوان معلم مکمل فعالیت خواهند کرد تا دانش آموزان مدارس کلاس های پایه و مناطق روستایی و محروم از تجربه های راهبران بهره‌مند شوند.

انتخاب اصولی و شرایط جذب راهبران

رییس اداره آموزش پیش دبستانی و دوره اول ابتدایی آموزش و پرورش بوشهر عنوان کرد: انتخاب اصولی راهبران آموزش و تربیتی با توجه به تخصص و تجربه آن ها در کلاس های درس از الزامات است که در همین راستا از داوطلبانی که از طرف منطقه انتخاب شده بودند مصاحبه تخصصی انجام گرفت.

یوسف رازقی پور با بیان اینکه داوطلبان پس از انجام فرایند مصاحبه انتخاب و مشغول به فعالیت خواهند شد افزود: دوره های آموزشی تخصصی نیز برای توجیه بهتر راهبران آموزشی و تربیتی به صورت کارگاه تخصصی در مهرماه برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته های مرتبط و نیمه مرتبط و حداقل داشتن پنج سابقه مدیریت در مدارس ابتدایی و کلاس های چند پایه از شرایط جذب راهبران بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی عدالت آموزشی بازگشایی مدارس آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند