Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شهر یاسوج پتانسیل نهفته‌ای در حوزه گردشگری دارد که باید مورد استفاده قرار گیرد، گفت: گرانی زمین در شهر یاسوج هم نشانه خوبی است زیرا جاهایی که زمین مفت است کسی برای سرمایه‌گذاری نمی‌رود. ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد پژمان ظهر امروز در نشست ستاد بازآفرینی شهری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: پیگیر جذب منابع بیشتری برای مناطق کمتر توسعه یافته هستیم تا شاهد بهبود وضعیت زندگی مردم در این مناطق باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مضیقه‌های اقتصادی که دشمن در شرایط کنونی برای کشور ایجاد کرده و با بیان اینکه امروز درآمد نفت ما به حداقل رسیده، افزود: در این شرایط نباید ناامید شویم و باید باور داشته باشیم که هر جا به ظرفیت‌های خودمان و مردم تکیه و اعتماد کردیم تحقق ایجاد شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: در دوران جنگ تحمیلی از حداقل‌ها محروم بودیم اما رزمندگان ما آنقدر ایستادگی و پایداری کرده و به ظرفیت‌های موجود کشور تکیه کردند که امروز پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی توسط فرزندان این کشور ساخته شده است.

پژمان با بیان اینکه آن روز سهم یک زن روستایی از عزت این کشور ارسال چهار تخم مرغ به جبهه برای پشتیبانی از رزمندگان بود، گفت: باید از تجربه موفق دوران دفاع مقدس برای عبور از شرایط موجود و رسیدن به توسعه استفاده کنیم.

وی خواستار شناسایی و به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های قابل بهره‌گیری در استان کهگیلویه و بویراحمد شد و عنوان کرد: ما مدیران دولتی، مدیر هزینه هستیم و مدیر درآمد نیستیم و عادت کرده‌ایم که فقط پولی برای ما بفرستند و استفاده کنیم.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه امروز خود ما توقعات مردم را تشدید کرده و به آنها دامن می‌زنیم، ابراز کرد: با تقویت خودباوری‌ در بین مردم به یک ظرفیت بی‌منتهای پایدار دست پیدا می‌کنید که با استفاده از آن می‌توانید بزرگ‌ترین کارها را انجام دهید در غیر اینصورت اگر همه شیرهای نفتی را هم برای شما باز کنند باز هم مشکلات حل نمی‌شود.

درخواست معاون سازمان شهرداری‌ها از مجلس برای تصویب لایحه مدیریت شهریتنظیم قراردادهای رسمی در معاملات مشکلات مدیریت شهری شهرکرد را کاهش می‌دهدفاصله زمانی بین تصویب تا اجرای طرحها یکی از مشکلات اساسی مدیریت شهری

پژمان بیان کرد: اقتصاد نفتی همه را تنبل کرده و هیچکس به فکر ایجاد درآمد نیست اما باید بدانیم که توسعه‌یافتگی با وجود منابع نیست و اکثر کشورهای نفتی دچار بدترین اقتصادها هستند.

وی خواستار سهیم شدن مردم در مدیریت شهری شد و عنوان کرد: اگر مردم توسعه می‌خواهند باید هزینه کنند و سهیم شوند و البته در برخی مناطق شهری ما که نارسایی‌هایی جدی دارد و اقشار این مناطق از دهک‌های پایین هستند کمک دولت در این زمینه وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید در یک شهر ثروت‌آفرینی کنیم و سرمایه‌گذاری و اشتغال وجود داشته باشد تا از محل گردش مالی بتوان امور را اداره کرد، گفت: شهر یاسوج پتانسیل نهفته‌ای در حوزه گردشگری دارد که باید بالفعل شود و علاوه بر این گرانی زمین در یاسوج نشانه خوبی است زیرا جاهایی که زمین مفت است کسی برای سرمایه‌گذاری نمی‌رود.

پژمان خطاب به مدیران دولتی استان با بیان اینکه آیا به این ناتوانی رسیده‌اید که امروز برای حل مشکلات خود فقط منتظر درآمدهای نفتی هستید، ابراز کرد: از دهه 70 تاکنون مسیر آبشار یاسوج که یکی از پتانسیل‌های مهم استان کهگیلویه و بویراحمد است تغییر چندانی نکرده است.

وی با تاکید بر اینکه اعتبارات دولتی برای اجرای چند پروژه مشکل شما را حل نمی‌کند، گفت: برای ایجاد تحول به دنبال پول دولتی نباشید و بدانید که تنها راه فراهم کردن موجبات توسعه استفاده از سرمایه‌های بخش خصوصی است و جز این هیچ راه دیگری نداریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نوع رویکرد و برخورد ما با تقاضاها باید علمی شود، گفت: آمادگی داریم در کارهای مطالعاتی و کارهایی که می‌تواند به زمینه رونق اقتصادی و ثروت‌آفرینی در استان کهگیلویه و بویراحمد کمک کند همکاری کنیم.

انتهای پیام/ش

R41452/P/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده است

دولت سیزدهم ساخت ۴ میلیون واحد نهضت ملی مسکن را در دستور کار خود قرار داده است که طبق آمار وزارت راه و شهرسازی تابه امروز، ۵۰۰ هزار واحد از این واحدها که در قالب‌های مختلف از جمله مسکن روستایی، نوسازی بافت‌های فرسوده و مسکن شهری در حال ساخت است به مرحله اجرایی و بهره برداری رسیده است.

 روح الله اکبری دستیار وزیر راه وشهرسازی در این خصوص گفت: در دولت سیزدهم ساخت ۲ میلیون و ۵۱۸ هزار واحد مسکن در سراسر کشور شروع شده است که حدود ۵۰۰ هزار واحد از این تعداد تحویل متقاضیان شده و بیش از ۲ میلیون واحد نیز با پیشرفت فیزیکی متفاوت در حال ساخت است.

دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی در تشریح اجرای مسکن در سراسر کشور در راستای قانون جهش تولید مسکن توضیح داد: از تعداد واحد‌های آغاز شده  به تعداد ۳۹۶ هزار و ۹۳۱ واحد  به شکل واگذاری زمین به شکل انفرادی، گروهی، جوانی جمعیت و واگذاری زمین برای گروه‌های واجد شرایط حمایتی بوده است.  

تخصیص ۷۹ هزار و ۱۰۴ واحد زمین روستایی به متقاضیان

اکبری افزود: از حدود ۴۰۰ هزار قطعه زمین روستایی شناسایی شده نیز تاکنون زمین ۷۹ هزار و ۱۰۴ واحد به متقاضیان واجد شرایط تخصیص یافته است.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: در بخش واحد‌های حمایتی تعریف شده در اراضی ۹۹ ساله تاکنون ساخت ۷۱۳ هزار و ۵۸۶ واحد آغاز شده است. همچنین ۵۰۰ هزار واحد نیز در تفاهم با نیرو‌های مسلح در حال ساخت است که برخی از اراضی مربوط به نیرو‌های مسلح و برخی نیز مربوط به دیگر اراضی است که در این بخش تاکنون ساخت ۲۵۴ هزار و ۱۴۶ واحد آغاز شده است.  

بیش از ۴۹۰ هزار هکتار اراضی وزارت جهاد کشاورزی در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت

همچنین در همین رابطه ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حوزه ساخت نهضت ملی مسکن یکی از اولویت‌های اصلی، تامین زمین است گفت: در حال حاضر طبق تفاهماتی که با دستگاه‌های مختلف برای تامین زمین صورت گرفته است مقرر شده تمامی دستگاه‌ها اراضی مازاد خود را در اختیار وزارت راه وشهرسازی قرار دهند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات شاخص این معاونت تحویل اراضی ملی واقع در حریم شهر‌ها در راستای تفاهم‌نامه مشترک با وزارت جهادکشاورزی در اجرای ماده ۹ قانون جهش تولید مسکن است، گفت: تاکنون بیش از ۴۹۰ هزار هکتار زمین ملی از جهاد کشاورزی برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است.

وی همچنین از  اجرای تفاهم‌نامه مشترک وزارت راه و شهرسازی و وزارت نفت در راستای واگذاری اراضی مستعد ساخت مسکن در ۹ استان برای طرح نهضت ملی مسکن به سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد و گفت: نمایندگان وزارت نفت اراضی مازاد متعلق به این وزارت‌خانه را در استان‌های خوزستان، قم، قزوین، کردستان، کرمانشاه، سمنان، مرکزی، بوشهر و هرمزگان به سازمان ملی زمین و مسکن معرفی کردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه موضوع این تفاهم‌نامه تولید و عرضه حداقل ۸۰ هزار واحد مسکونی در سراسر کشور است گفت: سازمان ملی زمین و مسکن در اجرای ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن تاکنون موفق به شناسایی ۲ هزار و ۷۷۶ هکتار اراضی مازاد سایر دستگاه‌ها شده است که بیش از ۳۷۰ هکتار آن متعلق به وزارت نفت بوده است.

آغاز ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی مشارکتی در اراضی شرکت بازآفرینی شهری

براساس این گزارش بخشی از اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن از طریق نوسازی بافت‌های فرسوده است؛  در این خصوص محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت و گو با  باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه حوزه بازآفرینی شهری از مرحله پایش تا نظارت با حضور مردم انجام می شود، گفت: باید امسال عملیات ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن در حوزه بازآفرینی شهری کلید زده شود و همچنین حداقل ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن مشارکتی بر روی املاک و اراضی شرکت آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در خصوص به پایان رساندن عملیات اجرایی ۲۱۷ پروژه بازآفرینی شهری (خدمات زیربنایی و روبنایی) در سراسر کشور گفت: در برنامه داریم با همت بیشتر همه همکاران به ویژه بخش اجرایی و دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری تمامی این پروژه‌ها تکمیل و تحویل مردم ساکن این محلات  شود.  

وی افزود: امسال طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته ساخت ونوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده انجام خواهد شد.

همچنین در  خصوص اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن فرشید ایلاتی کارشناس مسکن در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دولت باید برای تسریع در روند ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن از تمامی ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی استفاده کند چراکه کلید تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن در دست بخش خصوصی و مشارکت‌های مردمی است که باید دولت از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کند تا شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن در کشور باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • آماده‌سازی ۵۴۴ هکتار زمین در استان بوشهر برای طرح نهضت ملی مسکن
  • ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده است
  • ۷۱ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن واجد شرایط سه‌گانه شدند
  • ۷۱ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن واجد شرایط سه گانه شدند
  • ‌راه‌اندازی دبیرخانه دائمی مسابقات معماری و شهرسازی شیراز
  • مسیرگشایی‌های تبریز از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی است
  • خاندوزی چند هفته قبل از وزیر شدن: شش ماهه مشکل گرانی‌ها حل می‌شود