Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@18:08:11 GMT

امضای تفاهم نامه بین صداوسیما و وزارت کار

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۳۹۶۶۴

به گزارش ایلنا، مرتضی میرباقری (معاون سیما) در مراسم امضا تفاهم نامه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که صبح امروز در معاونت سیما برگزار شد، گفت: رسانه ملی توجه ویژه به موضوع کارآفرینی دارد و به عنوان یک جهت گیری اساسی ستادی را در این زمینه تشکیل داد که جدی‌تر به این امر بپردازد و در این مدت برنامه‌های متفاوت تولید شده و از رسانه ملی پخش کردیم که همچنین از این هفته مسابقه «میدون» در حوزه اشتغال و کارآفرینی از شبکه سه پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیما عنوان کرد: با توجه به اینکه چند صد هزار بیکار در کشور وجود دارد و بخش عمده آن جوانان با تحصیلات بالا هستند باید این موضوع ساماندهی شود و قطعاً به نظام اداری نمی‌توانیم بسنده کنیم، باید ظرفیت‌های ملی خود را بسیج کنیم و دولت به عنوان پشتیبان وارد عرصه شود تا  این خیل عظیم جمعیت شغل داشته باشند.

وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کنار مسئولیت خود به صورت جدی به کارآفرینی و اشتغال می‌پردازد و امیدوار هستیم ظرفیت رسانه‌ای ما در کنار شما قرار بگیرد و طرح‌ها و برنامه‌های مشترک داشته باشیم.

میرباقری اظهار کرد: با تلاش‌های انجام گرفته می‌توان برنامه‌هایی را نمونه سازی کرد و در این مسیر جلو رفت و امیدوار هستیم با هدایت دقیق منابع اتفاقات خوبی رقم بخورد.

وی توضیح داد: امیدوارم این تفاهم نامه پیشران جشنواره کارآفرینی تلویزیون باشد و با هدایت دقیق منابع در شش ماهه دوم سال بتوانیم گام موثری در جهت حمایت از تولید ملی برداریم.

کاهش هزینه اشتغال برای کارفرمایان

عیسی منصوری (معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) که دیگر سخنران این مراسم بود، گفت: وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به عنوان مسئول هماهنگی سیاست‌های پیاده سازی اشتغال کشور چند برنامه را دنبال می‌کند، سعی کردیم در این مسیر اشتغال پذیری، مهارت، هماهنگی بین آموزش عمومی و فنی افزایش پیدا کند که برای این موارد طرح‌های اختصاصی را اجرا می‌کنیم.

وی افزود: برنامه‌های دیگر ما کاهش هزینه اشتغال برای کارفرمایان است که از فارغ التحصیلان و جوانان به عنوان نیروی کار استفاده می‌کند و بیمه سهم کارفرما را دولت مستقیم به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کند که این موضوع  باعث کاهش هزینه‌ها برای کارفرما می‌شود. همچنین در ۸ استان که نرخ بیکاری آن‌ها بیشتر است، یارانه دستمزد می‌دهیم و یک سوم دستمزد را به صورت مستقیم به کارفرما پرداخت می‌کنیم.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: گذر از دوره رکود برنامه اختصاصی ما به حساب می‌آید و با استفاده از تجربه سال‌های گذشته برای اشتغال و کسب و کار‌های مختلف که دچار مشکل هستند برنامه طراحی کردیم که در دست اجراست.

وی گفت: برنامه‌های سال‌های اخیر ما این بود که کارآفرین برتر در سطح استان شناسایی کنیم و بعد از بین آن‌ها کارآفرین ملی معرفی می شود؛ این انتخاب به صورت علمی انجام می‌شد و مراسم نهایی آن را با حضور رئیس‌جمهور برگزار می‌کردیم.

منصوری گفت: برنامه امسال ما این است که با مشارکت صداوسیما این کار را انجام دهیم و انتخاب‌های اولیه از طریق تلویزیون باشد و مرحله معرفی دقیق کسب و کار‌ها و شخص حقیقی کارفرما در مرحله نهایی صورت بگیرد.

در این مراسم مجید زین العابدین (قائم مقام ستاد رونق تولید ملی)، سیاح (دبیر رسانه ای ستاد، سرهنگی دبیرکل دفتر توسعه و کارآفرینی وزارت تعاون، رفاه و اجتماعی)، محمودی (مشاور معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) و اسکندری (رییس دبیرخانه شورای عالی اشتغال) حضور داشتند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت کار صدا و سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۹۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت:در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: مشاغل خانگی ۶۰۰ رسته است و به متقاضیان دریافت وام در این حوزه در قالب افراد مستقل و پشتیبان تسهیلات پرداخت می‌شود.

یوسف شعبانی گفت:یک هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال تسهیلات سال گذشته برای فعالان مشاغل خانگی استان پیش بینی شده بود که یک هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال آن جذب و به یک هزار و ۴۰۰ طرح پرداخت شد.

او گفت: حمایت از فعالان مشاغل خانگی از برنامه های مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود و حمایت خوبی نیز تاکنون از فعالان این ح‌زه صورت گرفته که همچنان استمرار دارد.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان دستگاه ناظر در حوزه تنظیم روابط کار عمل می‌کند، گفت: این اداره کل در بخش روابط کار، در چهار حوزه به صورت مجزا ارایه خدمت کرده که بخش نخست تنظیم روابط کار و هیات تشخیص و حل اختلاف است.

شعبانی با بیان اینکه در حوزه بازرسی کار نیز این اداره کل به عنوان صیانت کننده نیروی کار عمل می‌کند، افزود: ۶ هزار دادخواست در طول سال توسط هیات تشخیص و حل اختلاف رسیدگی شده است.

او با بیان اینکه ۲۵۰ تشکل صنفی کارگری و کارفرمایی در مجموعه واحد‌های این استان فعال هستند، اظهار کرد: واحد بیمه بیکاری در راستای حمایت از پایداری مشاغل و حمایت از کارگران تعدیل شده فعال است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت:کاهش رسیدگی به پرونده‌ها در هیات تشخیص یکی از افتخارات و عملکرد‌های مثبت این مجموعه است که رسیدگی به پرونده‌ها از ۸۰ به ۲۳ روز کاهش یافته است.

شعبانی گفت: یک هزار و ۳۰۰ تعاونی در حوزه تولید، توزیع و خدمات فعال هستند که کانون‌های کسب و کار و خوشه‌های صنعتی با تشکیل تعاونی‌های "تامین نیاز" توسعه یافتند و در این باره مردم را هم پای کار آوردیم.

او گفت:اجرای سند توسعه بخش تعاون به عنوان سند فرابخشی در استان از اهداف مهم بخش تعاون در سال جاری است و در حال تهیه برش شهرستانی این سند نیز هستیم.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: با بیان اینکه بر تقویت بخش تعاون بسیار تاکید داریم، افزود: ۲۵ درصد سهم تسهیلات به تعاون اختصاص می‌یابد تا به هدف پیش بینی شده مبنی بر توسعه تعاون هر سال ۲ درصد دست یابیم.

شعبانیگفت: در حوزه تسهیلات مختص تعاونی، ۱۰۰ میلیارد تومان طرح به بانک معرفی کردیم که ۵۲۰ میلیارد ریال تاکنون برای توسعه تعاونی‌ها پرداخت شده است.

او گفت: چهار هزار فروشگاه در حال اجرای طرح کالا برگ در استان همدان است همچنین طرح ملی یارانه‌ها به عنوان کار پسندیده و موفق دولت در حال اجرا است که خروجی این ۲ برنامه به عدالت محوری حاکمیت کمک می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: همدان از استان‌های ممنوعه در به کار گیری اتباع خارجی است که در این راستا سال گذشته ۵۰۰ کشف اشتغال غیر قانونی ۹۰ میلیارد ریال اعمال جریمه و معرفی به دستگاه قصاص داشتیم.

شعبانی گفت: چهار استان همجوار البرز، مرکزی، قزوین و تهران از استان‌های مجاز در جذب اتباع خارجی هستند که این ناترازی و چالش موجب گلایه مندی کارفرمایان در استان همدان شده است.

او گفت: در حال حاضر ۷۰ تبعه خاجی شاغل دارای مجوز قانونی در استان فعال هستند که در راستای انتقال تکنولوژی، نصب تجهیزات و آموزش جذب شدند و اداره تعاون برای آنها پروانه کار صادر کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: ۳۰۰ حادثه کار سال گذشته در استان همدان رخ داده است که ۲۵ نفر فوت کردند و در مجموع حوادث کار ۲۴ درصد کاهش داشته است.

شعبانی گفت: ایجاد ۱۷ هزار فرصت شغلی تعهد اشتغال امسال استان همدان است که این آمار در سال گذشته ۲۰ هزار و سال ماقبل ۲۳ هزار فرصت شغلی بود.

او گفت: تعهد اشتغال برای همدان با ظرفیت‌ها همخوانی نداشت و تعهدات بر اساس جمعیت فعال نبود که این مهم مورد توجه قرار گرفت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان ادامه داد: بنابراین در ۲ سال متوالی هر سال سه هزار شغل از تعهدات همدان کاهش یافت و امسال به ایجاد ۱۷ هزار فرصت شغلی تقلیل یافت.

پیش بینی ۲۸۰ برنامه برای هفته کارگر

شعبانی گفت: ۲۸۰ برنامه برای هفته تجلیل از کارگر پیش بینی شده که از این تعداد ۱۵۰ برنامه‌ها در کارگاه‌ها برگزار و ۲۰ برنامه ورزشی است.

او گفت: کارگران در اولین سنگر و عرصه فضای کسب و کار در جبهه تولید مشغول به کار هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: در استان همدان ۱۴۸ هزار و ۷۴۲ کارگر وجود دارد که در واحد‌های کارگری در حال فعالیت و دارای بیمه اجباری هستند که ۹ هزار نفر نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

شعبانی گفت: سال گذشته برای ۹ هزار نفر اشتغال پایدار و قابل رصد ایجاد شد و در مجموع ۲۷۲ هزار و ۹۱۳ نفر بیمه شده کارگری هستند که با احتساب خانواده ۸۰۹ هزار و ۳۴۴ نفر زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

او گفت: ۲۴ هزار و ۲۱۴ واحد در بخش خدمات، کشاورزی و صنعت مشمول قانون کار و تامین اجتماعی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: یک هزار و ۸۰۰ نفر مقرری بگیر بیمه تامین اجتماعی هستند و به علت بیکاری، دولت با پرداخت حقوق حمایت می‌کند.

شعبانی گفت: ۱۴۴ هزار و ۱۴۳ نفر در بخش کشاورزی، ۱۶۱ هزار و ۵۵۰ نفر در بخش صنعت و ۲۳۸ هزار و ۲۴۴ نیروی کار در بخش خدمات استان همدان مشغول به کار هستند.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • گرامیداشت هفته کارگر در مازندران با ۳۰۰ برنامه
  •  اخبار رسمی کالابرگ‌ فقط از مراجع رسمی وزارت رفاه پیگیری شود
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ
  • امضای تفاهم نامه همکاری حوزه هنری و اداره کل تعاون خراسان رضوی
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • اعتلای ورزش کارگری با استفاده از ظرفیت‌های موجود
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی
  • اجرای ۴۰۰ ویژه برنامه در هفته کار و کارگر استان مرکزی