Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

فصل هفتم مستند مسابقه «خانه ما» پخش خود را از ابتدای تابستان در شبکه نسیم آغاز کرده و این هفته آخرین قسمت آن روانه آنتن می‌شود.
این مسابقه تلویزیونی در قالب جدید «مستند مسابقه» یا «رئالیتی شو» تولید شده و پس از هفت سری تولید و پخش، مخاطبان خود را نیز پیدا کرده است.
در همین ارتباط مژده لواسانی ـ مجری ـ معتقد است که این مستند مسابقه توانسته وارد قالب‌ها و موضوعات تکراری نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لواسانی در پاسخ به این پرسش که کدام ویژگی «خانه ما» نظر او را بیشتر جلب کرده است، گفت: این سبک رئالیتی‌شو در برنامه‌سازی، خیلی جذاب است. اما اینکه بتوان از دل تعدادی آدم غیرمشهور کاری تولید کرد که جذاب باشد کار خیلی سختی است.
مستند مسابقه «خانه ما»، توانسته با خانواده‌های عادی و معمولی در ایران، کاری بسازد که برای مخاطب مهیج است. مخاطب پیگیر آن است و شعاری، تصنعی و غیرواقعی هم نیست. اینها ویژگی های مهم و کاری سخت است که در این برنامه اتفاق افتاده است.
وی اظهار کرد: اینکه مخاطب می‌تواند با موقعیت‌های شرکت کنندگان در مسابقه، همذات‌پنداری کند که اگر من جای آنها بودم چه می کردم و چگونه هزینه را مدیریت می کردم فی نفسه جالب است اما مهم مدیریت هزینه است اینکه نشان می دهد می توان هزینه را مدیریت کرد. همچنین چارچوبی در این باره داشت و بدان پایبند بود. به نظر من «خانه ما» توانسته مدیریت هزینه خانواده را به صورت باورپذیری به مخاطب القا کند.
این برنامه‌ساز تلویزیون در پاسخ به این پرسش که اگر بخواهید این برنامه را به دوستان یا آشنایانتان معرفی یا توصیه کنید چه توضیحی درباره آن می‌دهید؟ عنوان کرد: می‌گویم یک رئالیتی شو صمیمی، ساده و باورپذیر است که موضوع درستی در این روزگار دارد و تو را با خود همراه می کند.
لواسانی ادامه داد: من اصولا در سفرهایی که بدون پدر و مادرم و همراه با دوستان و اقوام می روم، مدیریت هزینه را تجربه کردم. وقتی به عنوان مادرخرج انتخاب می شوی ناگزیری همه چیز را کنترل کنی. اگر بخواهم صادقانه بگویم تنظیم دخل و خرج برای ما سخت‌تر از گذشته شده و دلیل اصلی آن مشکلات اقتصادی، گرانی و تورم است. بله، سطح توقعات نسبت به گذشته و نسل های گذشته بالاتر رفته است اما این لازمه روزگاری است که در آن زیست می‌کنیم. ما آدم های گذشته با همان توقعات نیستیم اما آنچه که کار را سخت می کند بحران اقتصادی است که در آن هستیم. اما می شود کمی این سختی را التیام بخشید و مدیریت کرد.
وی به عنوان پیشنهاد با اشاره به این که اگر بر هیجان رقابت و طنزگویی راوی مستند مسابقه «خانه ما» افزوده شود به جذابیت کار اضافه می‌شود، افزود: به نظر می رسد مستند مسابقه خانه ما خود را از ورطه موضوعات تکراری کنار کشیده است. وقتی این برنامه را دیدم خوشحال شدم که این قدم در تلویزیون ما برداشته شده است چون اصولاً رئالیتی شو را خیلی دوست دارم و تجربه اجرایی آن را در برنامه «فاز» برای نوجوانان داشتم. به نظرم می‌رسد این گونه برنامه ها در سطح جهان قابل دفاع هستند و مخاطبان خاص خود را دارند. در ایران هم با آزمون و خطاهایی همراه بودند اما مستند مسابقه «خانه ما» در این فضا و در اینگونه خاص بسیار موفق عمل کرده است.
آخرین قسمت فصل هفتم «خانه ما» پنجشنبه ساعت ۲۰ از شبکه نسیم روی آنتن می رود.
همچنین فصل هشتم این مستندمسابقه که براساس نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما جزو ۱۰ برنامه پرمخاطب سیما قرار دارد، در مشهد تولید شده است.
همچنین فصل نهم این مستندمسابقه به میزبانی بوشهر یا بندرعباس برگزار خواهد شد و هر چه تعداد ثبت‌نامی‌های یک شهر بیشتر باشد، مسابقه در همان شهر اجرا خواهد شد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: خانواده تلویزیون پدر مشکلات گرانی تورم رقابت جهان ایران مشهد مژده لواسانی خانه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش یک فیلم‌تئاتر و مستند «فراتر از آرمانشهر» در خانه هنرمندان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان، هشتمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلم تئاترهای شاخص با همکاری مشترک انجمن صنفی منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر و سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم تئاتر «رزنکرانتز و گیلدنسترن مرده‌اند» اختصاص دارد.

فیلم تئاتر «رزنکرانتز و گیلدنسترن مرده‌اند» به نویسندگی تام استوپارد و کارگردانی دیوید لِواکس و تیم‌ون سامِرن محصول سال ۲۰۱۷ چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

پس از نمایش این فیلم تئاتر نشست نقد و بررسی آن با حضور عباس غفاری میزبان و محسن خیمه‌دوز منتقد تئاتر برگزار می‌شود.

«رزنکرانتز و گیلدنسترن مرده‌اند» نوشته تام استوپارد نخستین بار در سال ۱۹۶۶ منتشر شد. این اثر، یکی از ماندگارترین و اجرا شده‌ترین نمایشنامه‌ها در تئاتر معاصر است و توانسته به جایگاهی ثابت در میان برترین آثار نمایشی دست یابد. این شاهکار مدرن، در دنیای نمایشنامه «هملت» اثر شکسپیر می‌گذرد اما توسط شخصیت‌هایی سردرگم و مستأصل روایت می‌شود که در داستان اصلی شکسپیر، کاراکترهایی فرعی بودند. روزنکرانتز و گیلدنسترن در این اثر به یاد ماندنی بالاخره فرصت پیدا می‌کنند تا نقش اصلی را به عهده بگیرند اما باید این کار را در جهانی به انجام برسانند که بسیار یادآور نمایشنامه «در انتظار گودو» اثر ساموئل بکت است؛ در جهانی که واقعیت و وهم در هم می‌آمیزد و سرنوشت، دو قهرمان داستان را به سوی پایانی تراژیک اما غیرقابل اجتناب هدایت می‌کند.

علاقه‌مندان برای حضور در این جلسه می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

نمایش مستند «فراتر از آرمانشهر» در سینماتک خانه هنرمندان

همچنین، مستند «فراتر از آرمانشهر» به کارگردانی مادلین گاوین یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

پس از نمایش مستند، نشست نقد و بررسی با حضور نیما عباس‌پور برگزار می‌شود.

مستند «فراتر از آرمانشهر» تلاش‌های ساکنان کره شمالی برای فرار از آن کشور را به وضوح به تصویر کشیده است. این مستند با استفاده از تصاویر گرفته شده از طریق گوشی‌های تلفن همراه برای ارایه نگاهی نادر به کره شمالی و مردمی که در آنجا زندگی می‌کنند، ساخته شده است.

این مستند تلاش‌های کشیشی به نام کیم سئونگئون برای کمک به فراریان از کره شمالی و انتقال آنان به کره جنوبی از طریق چین و کشورهای جنوب شرقی آسیا را به تصویر کشیده است. مستند «فراتر از آرمانشهر» دو داستان اصلی را دنبال می‌کند؛ نخست تلاش خانواده روهِ برای فرار و دیگری تلاش یک فراری در کره جنوبی برای نجات پسرش از کره شمالی.

کد خبر 6083696

دیگر خبرها

  • طهرانچی: مسیر پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی تحول بایدی است
  • ستاره پرسپولیس دیدار با سپاهان را از دست داد
  • اعلام رای انضباطی بازیکن تیم پرسپولیس
  • اسماعیلی‌فر دیدار با سپاهان را از دست داد
  • اسماعیلی فر دیدار با سپاهان را از دست داد
  • دشواری ساخت مستند‌های رادیویی | ضرورت آموزش و مهارت در تولید مستند‌های رادیویی
  • ساخت انگشت مصنوعی انعطاف‌پذیر بدون اتصال مکانیکی
  • تاکید کابل-اسلام‌آباد بر ایجاد ساختار مشترک مدیریت پناهجویان
  • نمایش یک فیلم‌تئاتر و مستند «فراتر از آرمانشهر» در خانه هنرمندان
  • شاسی بلندسواری مژده لواسانی؛ چقدر درآمد دارد؟