Web Analytics Made Easy - Statcounter

(مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی ، درباره بازار سیاه کتب درسی و فروش آنها با ۴ برابر قیمت‌ گفت: این آخرین سالی است که کتب درسی از طریق کتابفروشی‌ها توزیع می‌شود، سال‌ دیگر عملا تمام کتاب‌ها از طریق آموزش و پرورش توزیع خواهد شد. متاسفانه برخی از فروشندگان این سوءاستفاده‌ها را می‌کنند، اما ما تلاش می‌کنیم این سودجویی‌ها به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدرضا امینی درباره بازار سیاه کتاب درسی گفت: این احتمال هم وجود دارد که شاید برخی از فروشندگان به صورت دیجیتالی کتاب‌ها را تکثیر می کنند.   وی در پاسخ به این سوال که کتب درسی از چه کانالی به بازار سیاه می‌رسد؟ گفت: ما در حال رصد این موضوع هستیم و این مساله را با سیستم بررسی می‌کنیم، اما در پایان کار می‌توانیم بفهمیم که چطور کتاب‌ها به دست این افراد می‌رسد. این احتمال هم وجود دارد که شاید برخی از فروشندگان به صورت دیجیتالی کتاب‌ها را تکثیر می‌کنند.   امینی در واکنش به این پرسش که شاید رانت و رابطه‌ای از داخل آموزش و پرورش موجب شده کتا‌ب‌های درسی با قیمت‌های بالا به دست فروشنده‌ها برسد، گفت: چنین چیزی وجود ندارد، ما آمار کتاب‌های تولید شده، سفارش داده شده، آمار کتاب‌های ارسالی به استان‌ها به ازای هر دانش آموز را داریم و همه اینها قابل رصد است. در این میان شاید برخی از دانش آموزان که کتاب‌های اضافه دارند به فروشندگان فروخته‌اند. ما در این زمینه اطلاع رسانی‌های زیادی کردیم، از طریق مدرسه، رسانه‌های جمعی، صدا و سیما و... آگاهی های زیادی به والدین دادیم که در زمینه کتب درسی باید چه اقداماتی انجام دهند.   مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی درباره تهیه کتاب برای آن دسته از دانش آموزانی که در طول سال تحصیلی کتاب‌های خود را گم کرده یا به نوعی دیگر به آن دسترسی ندارند، گفت: کتب درسی فقط از طریق آموزش و پرورش توزیع می‌شود و قطعا در بازار آزاد نباید کتابی وجود داشته باشد.  احتمالا کتاب‌هایی که وجود دارد مربوط به سنوات گذشته است. کتاب‌ درسی  به آن تعدادی که دانش آموز در سامانه سناد نام نویسی می‌کند به او تعلق خواهد گرفت و برای هر دانش‌آموز سهمیه یک سری کتاب درسی در نظر گرفته شده است.   وی ادامه داد: در حال حاضر سامانه تهیه کتاب درسی به صورت تک جلدی باز است و معلمان می‎توانند از این فرصت استفاده کنند. از تاریخ ۱۵ مهر ماه به بعد سامانه تک جلدی برای دانش آموزان و افراد دیگری که به هر دلیلی به کتاب‌های درسی خود دسترسی ندارند باز خواهد شد و می‌توانند مجددا درخواست کتاب بدهند. ما تلاش کردیم به هر نحوی، روند تهیه کتب درسی به والدین را بگوییم تا اگر مشکلی پیش آمد چطور اقدام کنند از این رو سامانه فروش کتب درسی باز است تا وضعیت دانش آموزان به وضعیت ثابتی برسد.   امینی گفت: طبق آخرین آمارهای ما حدود یک درصد از دانش آموزان هنوز ثبت نام نشده‌اند، برخی از دانش‌آموزان نیز از دانش آموزان سال‌های بالاتر کتابشان را تهیه کرده‌اند، ما در حال پیگیری هستیم تا ثبت نام دانش آموزان تکمیل شود و همچنان سامانه دریافت کتاب‌های تک جلدی را باز می‌گذاریم. شاید در طول سال دانش آموزی بخواهد کتاب دیگری تهیه کند، اما باید قدری تامل کنند تا مرحله اول توزیع کتاب درسی را به پایان برسانیم.    مدیر کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی در پایان توضیح داد: دانش آموزان و والدین آنها هر مشکلی در زمینه تهیه کتب درسی دارند، می‌توانند با بخش پشتیبانی و با شماره ۸۸۳۰۱۴۸۱- ۸۸۸۲۳۱۴۰- ۸۸۴۹۰۲۲۰ تماس بگیرند و مشکل شان را مطرح کنند./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۹۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جداسازی طیف اوتیسم از گروه کم توان ذهنی/متناسب سازی محتوای درسی برای دانش آموزان اوتیسم+فیلم

سرپرست سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت:کار تدوین کتاب و تغییر برنامه درسی کار زمان‌بری است و باید با دقت و با حضور متخصصین انجام شود.

حجت‌اله الماسی، معاون وزیر و سرپرست سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری و تغییر برنامه درسی دانش آموزان اوتیسم اظهار داشت: بیماری اوتیسم واقعاً بیماری خاصی است و باید خیلی بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. چون این بیماری اگر در کودکی تشخیص داده بشود احتمال اینکه کودک به شرایطی برسد که بتواند موانع یادگیری را برطرف کند و با سرعت عادی به زندگیش ادامه بدهد و یادگیری داشته باشد هست.

وی افزود: این بیماری را در همان سنین ابتدایی و حتی در حدود یک سالگی می‌توان تشخیص داد و متوجه شد که کودک خدای ناکرده در طیف اوتیسم قرار می‌گیرند یا نه. برخی از کودکان حتی قدرت ارتباط‌گیری با مادر را ندارند و این در حالی است که امکان دارد به این موضوع بی‌توجهی شود؛ و یا کودکانی هستند که توجهی نمی‌کنند، لبخند نمی‌زنند و عکس‌العمل ندارند. این‌ها باید در همان اوان کودکی تشخیص داده بشود که سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این مراکز جامع آمادگی این تست‌ها و این تشخیص‌ها را از همان سال‌ها برای کودکان دارد و بلافاصله کار توان بخشی را به صورت رایگان شروع می‌کند.

راه اندازی پیش دبستانی دومرحله‌ای

سرپرست سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اذعان داشت: برای کودکانی که الان به عنوان دانش‌آموزان مشغول هستند، کاری که انجام شده این است که گروه اوتیسم را از گروه کم توان ذهنی جدا کرده و روی قبل از دبستان تمرکز کرده ایم.

الماسی تصریح کرد: ما در حال راه‌اندازی دو مرحله پیش دبستانی (به‌عنوان آمادگی یک و آمادگی دو) هستیم. آمادگی ویژه کودکان اوتیسم برای این است که آن‌ها با شرایط خاصی که دارند، آمادگی کامل را در دوره پیش از دبستان پیدا کنند.

وی افزود: برنامه درسی آن‌ها نیز خاص است. برنامه درسی کودکان اوتیسم خاص است و داریم تلاش و مطالعه می‌کنیم که کتاب‌های آن‌ها و سایر اجزای برنامه درسی آن‌ها نیز متناسب با نیاز کودکان اوتیسم باشد.

وی در رابطه با زمان اجرایی شدن این طرح گفت: کار تدوین کتاب و تغییر برنامه درسی کار زمان‌بری است و ما عجله‌ای برای این کار نداریم. کار باید با دقت و با حضور متخصصین و چهره‌های دانشگاهی و همکاران با تجربه آموزش و پرورش استثنایی انجام شود. ولی ما تلاش می‌کنیم تا این کار را با سرعت انجام دهیم.

کاهش ارجاع تخصصی

سرپرست سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در انتها گفت: در سال‌های گذشته و در یک دوره کوتاه آموزشی به دلیل اینکه سنجش توسط افراد غیرمتخصص انجام می‌شد، ارجاع تخصصی زیاد بود. حتی یک سال تا ۲۰۰ هزار نفر در کشور ارجاع تخصصی داشتند که این موضوع نگرانی‌هایی را برای خانواده‌ها ایجاد می‌کرد. ولی با ورود نیرو‌های متخصص به این مراکز و استخدام آن ها، این موضوع بسیار کم شده است و طبق پیش‌بینی‌های ما امسال به هزار نفر هم نخواهد رسید. این نوید خوبی است که خیلی از نگرانی‌هایی که برای خانواده‌ها به صورت بی مورد ایجاد می‌شد، به حداقل می‌رسد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی به تعویق افتاد
  • زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی تغییر کرد | شیوه ثبت نام و ثبت سفارش + جزئیات
  • آزمون‌های شبه نهایی کاملاً مشابه آزمون‌های نهایی برگزار می‌شوند
  • ثبت سفارش کتاب درسی از امروز؛ ۲۸ فروردین
  • ثبت سفارش کتاب‌های درسی به تعویق افتاد
  • ثبت سفارش کتاب درسی از فردا؛ ۲۸ فروردین
  • آغاز نام نویسی کتب درسی دانش آموزان میان پایه‌ها از فردا
  • جداسازی طیف اوتیسم از گروه کم توان ذهنی/متناسب سازی محتوای درسی برای دانش آموزان اوتیسم+فیلم
  • آغاز ثبت سفارش ‌کتاب‌ های درسی سال آینده از سه‌ شنبه
  • ۲۸ فروردین ماه آغاز ثبت نام کتاب‌های درسی دانش آموزان