Web Analytics Made Easy - Statcounter

از مجموع ۲ هزار و ۴۴۰ شهید استان چهارمحال و بختیاری ۱۴ نفر شهدای زن هستند که در حادثه بمباران به شهادت رسیدند.

همچنین چهارمحال و بختیاری دارای ۸۰۰ زن ایثارگر و ۳۷ جانباز زن است.

وجود یک هزار و ۴۱۲ مادر شهید که در قید حیات هستند، ۵۸۴ همسر شهید، ۱۰۱ مادر جانباز بالای ۵۰ درصد و ۴۱۳ همسر جانباز بالای ۵۰ درصد از دیگر افتخارات جامعه زنان این استان به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، اظهار داشت: اگر تربیت جوانان رشید و شجاع و همراهی زنان کشور نبود هیچگاه حماسه‌های دفاع مقدس رقم نمی‌خورد و امروز در امنیت نبودیم.

فرحناز قائدامینی تصریح کرد: امروز نیز زنان جامعه اسلامی در صحنه دیگر که همان حفظ استحکام و تقویت بنیان خانواده است، رسالت خود را ایفا می‌کنند و با مدیریت صحیح زنان در خانواده گام دوم انقلاب نیز با موفقیت و سربلندی برداشته می‌شود.

وی تربیت نسلی مطابق با آرمان‌ها و سیره مکتب حسینی را از مهمترین رسالت‌های بانوان امروز جامعه برشمرد و گفت: بی‌شک حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) دو الگوی والا برای زنان و دختران جامعه هستند که با تاسی به این دو بانوی بزرگ اسلام می‌توان نسلی موفق در همه عرصه‌ها تربیت کرد.

معاون اجرایی سپاه چهارمحال و بختیاری نیز در این همایش با گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: ایران اسلامی در ۸ سال دفاع مقدس با تمام دنیا در حال مبارزه بود اما با یاری خدا و حماسه‌آفرینی‌های رزمندگان اسلام پیروز میدان شدیم.

اسماعیل مولوی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به اقتدار و عظمت واقعی خود دست پیدا کرد و اجازه نداد ذره‌ای از خاک خود به دست دشمنان بیفتد و مقتدرانه به حیات خود ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: ۸ سال دفاع مقدس انقلاب اسلامی را بیمه کرد و به دوران طلایی تاریخ کشور تبدیل شد و ضرروی است تا ارزش‌های این دوران برای نسل‌های جوان بخوبی تبیین شود.

۷۳۶۳/۲۰۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چهارمحال وبختیاری هفته دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۴۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد شهداست، گفت: تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده سازی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین ارسطوزاده، امروز  در نشست خبری «ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان» ضمن ادای احترام به یاد و خاطره شهدای گلگون کفن دفاع مقدس مقاومت، شهدای امنیت و مدافع حرم اظهار داشت: امروز آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی این شهیدان عزیز است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا است، گفت: یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار داشت: قریب به 200 هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود 127 شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند و 42 درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و 40 درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده در ادامه افزود: خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته است به صورتی که کوچکترین شهید، با 12 روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر، در این استان 22 یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در استان خوزستان، تأکید کرد: در حال حاضر 22 یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان خوزستان وجود دارد. هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و پتانسیل این را دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه‌‌ دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است، این اقدامات بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

 ارسطو زاده در ادامه گفت: تاکنون 40 اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی استان خوزستان به ثبت رسیده است و 10 پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است.

وی همچنین اشاره کرد: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

دیگر خبرها

  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • کنگره‌های شهدا باید جریان‌ساز و هنرمندانه برگزار شود
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود
  • خزعلی: صدای فلسطین نباید خاموش شود
  • همایش «شن‌ها مامور خدا بودند» برگزار شد
  • نخستین مجموعه خبری ۳۰۰ ثانیه