Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بیتوته»
2024-04-25@08:59:23 GMT

راه‌های جلوگیری از بارداری در شب اول عروسی

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۶۱۹۱۰



روش های جلوگیری از بارداری در شب عروسی

جلوگیری از بارداری در شب اول عروسی اصلا کار سختی نیست. با روشهای طبیعی جلوگیری از بارداری و چند روش غیر طبیعی می توان از بارداری در شب اول زفاف جلوگیری کرد.

بهترین راههای جلوگیری از بارداری در شب اول عروسی یا شب زفاف شامل وسایل و روش‌های متعددی است که فرد می‌تواند برای پیشگیری از حاملگی از آنها استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم‌هایی که تازه عروس هستند و به فکر راههای جلوگیری از بارداری در شب اول ازدواج هستند این پست را از دست ندهند. در این مطلب بهترین روشهای جلوگیری از بارداری را برای شما آماده کردیم.

جلوگیری از بارداری در شب اول عروسی اصلا کار سختی نیست. با روشهای طبیعی جلوگیری از بارداری و چند روش غیر طبیعی می توان از بارداری در شب اول زفاف جلوگیری کرد.

خارج کردن آلت قبل از انزال

خروج آلت از واژن قبل از انزال یکی دیگر از روش های جلوگیری طبیعی است. در این روش اسپرمی وارد رحم زن نمی‌شود و امکان لقاح و بارداری وجود ندارد. این روش خیلی مطمئن نیست چون ممکن است مقداری از آب منی که به پیشاب معروف است پیش از انزال خارج شود و باعث بارداری شود.

تعیین روز تخمک گذاری

با تعیین روز تخمک گذاری و به یاد سپردن آن می توانید از بارداری پیشگیری کنید. تعیین روز تخمک گذاری را به دو روش می توانید انجام بدهید. در روش اول برای تعیین روزهای تخمک گذاری هر روز صبح قبل از بلند شدن از تخت خواب باید دمای بدنتان را اندازه بگیرید. اگر سه روز پشت سر هم دمای بدن زیاد شد و بالا رفت این روزها، روزهای تخمک گذاری است.

روش های جلوگیری از بارداری

استفاده از کاندوم مردانه

کاندوم مردانه غلافی است که روی آلت نعوظ یافته پیش از دخول قرار می‌گیرد. و به وسیله ایجاد مانع در برابر عبور اسپرم از حاملگی پیشگیری می‌کند.

کاندوم فقط می‌تواند یک‌ بار استفاده شود. به بعضی از انواع آن ماده شیمیایی برای از بین بردن اسپرم اضافه شده است. اضافه نمودن این ماده اسپرم کش، از نظر علمی نشان نداده است که می‌تواند اثر مضاعفی در جلوگیری از بارداری نسبت به کاندوم تنها داشته باشد.

از آنجا که این وسیله به عنوان یک مانع مکانیکی عمل می‌کند از تماس مستقیم با اسپرم، ترشحات تناسلی، عفونی و چرک و زخمه‌ ای تناسلی جلوگیری می‌کند.

استفاده از قرص‌های ضد بارداری

قرصهای خوراکی ضد بارداری حاوی دو هورمون ساختگی استروژن و پروژسترون هستند که مثل هورمونهای طبیعی عمل می کند و باعث ایجاد سیکل منظم قاعدگی می شوند.قرص‌های ضد بارداری مانع از تخمک گذاری و چسبیدن تخمک به بافت سطحی رحم می‌شوند. اگر از قرص‌های ضد بارداری به نحو صحیح استفاده شود، روش مطمئنی برای جلوگیری از بارداری هستند.

راههای جلوگیری از بارداری

استفاده از چسب ضد بارداری

چسب ضد بارداری نیز یک روش هورمونی برای پیشگیری از بارداری است. این چسب، نازک و بژ رنگ است، مانند باند زخم و حاوی همان هورمون‌ هایی است که در قرص‌های ضد بارداری وجود دارد.

شیوه‌ ی استفاده از چسب ضد بارداری

این چسب روی پوست بکار رفته و یک هفته در جای خود می‌ماند و کاربرد بسیار راحتی هم دارد.

می‌توانید این چسب را روی باسن، شکم، بالای بازو و یا کمرتان بچسبانید. در قسمتی که می‌خواهید این چسب را بکار ببرید و اطراف آن، از کرِم و لوسیون و … استفاده نکنید. این چسب تا سه هفته، هر هفته باید تعویض شود ویک هفته هم از چسب استفاده نکنید.

به گزارش نبض ما، چسب ضد بارداری حاوی استروژن و پروژستین است که با حبس تخمک‌ها در تخمدان‌ها و غلیظ کردن ترشحات رحم، مانع بارداری می‌شود.

آمپول ضدبارداری

در تزریق‌های ضدبارداری هر ۳ ماه یک بار، دوزی از هورمون پروژسترون به صورت تزریقی دریافت می کنید. این تزریق هم مانع از تخمک‌گذاری می‌شود. اگر ظرف ۵ روز اول پریود ، این تزریق انجام شود، تاثیرگذاری فوری خواهد داشت و در غیر اینصورت به ۷ روز زمان نیاز دارد.

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین

اخیرا مطالعه جدیدی در دانشگاه نورث وسترن انجام شده است که نشان می‌دهد مادرانی که در دوران بارداری استرس بیشتری را متحمل شده‌اند، نوزادانشان در ۳ ماهگی با احساسات منفی از قبیل ترس‌، غم و ناراحتی، بیشتر درگیر خواهند شد. این تحقیق نشان می‌دهد که مسیر رشد و تربیت کودک از قبل به دنیا آمدن آغاز می‌شود.

مطالعات قبلی نشان می‌دهند که اضطراب مادران در دوران بارداری با کیفیت خلقی و رفتاری نوزاد ارتباط مستقیمی دارد.

در ادامه به شرح بیشتر این مطلب که آخرین مطالعه صورت گرفته در این زمینه به شمار می‌رود، می‌پردازیم.

یکی از محققان این مطالعه معتقد است که استرس غالبا به عنوان یک ساختار ثابت بررسی و در نظریه‌های مختلف، عاری از هر گونه تغییر شناخته می‌شود. به صورتی که یا کسی دچار اضطراب هست یا نیست! اضطراب دارای ابعاد متفاوتی است که ممکن است در هر فرد به صورت متفاوت بروز کند؛ پس نمی‌توان گفت هر کس به علائم شایع و پرتکرارتر استرس مبتلا نیست، به طور حتمی اضطراب ندارد.

استرس در زندگی روزانه بسیاری از جنبه‌های مهم را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این مسئله یکی از جنبه‌های موثر در ایجاد روش‌های تحقیقاتی جدید به شمار می‌رود که به محققان کمک می‌کند بتوانند مطالعات دقیق‌تری بر این موضوع داشته باشند.

نظریه دیگری که در این تحقیق به دست آمده، این مفهوم را می‌رساند که مادران هنگامی که حتی با کوچک‌ترین استرس‌های روزانه دست و پنجه نرم می‌کنند، همزمان باعث می‌شوند کودکانشان در آینده احساسات منفی بیشتری داشته باشند.

درک بیشتر والدین از ماهیت اضطراب می‌تواند به مدیریت شرایط کمک کند. به عنوان مثال اگر مادر پیش از بارداری دچار استرس‌های بیش از اندازه باشد، با دانش صحیح از این مسئله، قبل از اقدام به باروری سراغ درمان می‌رود و از بروز اتفاقات منفی در آینده جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران بیان کردند که سن ۳ ماهگی برای اندازه‌گیری احساسات منفی‌، یک شاخص اولیه محسوب می‌شود و طبیعی است که این مطالعه و بررسی باید تا سنین بالاتر هم ادامه یابد تا بتوان نظریه‌های قطعی و نهایی را اعلام کرد. آن‌ها همچنین شاخص دوم را سن ۳ سالگی تعیین کردند تا بدانند شرایط محیطی، تاثیرات منفی یا مثبتی طی این مدت در کودک ایجاد کرده است یا نه.

والدین می‌توانند کودکان را در بهبود شرایطشان یاری کنند و حتی اگر در دوران بارداری باعث ایجاد برخی احساسات ناخوشایند در فرزندشان شدند، با رفتارهای صحیح و ایجاد محیطی امن و آرام برای آن‌ها، قدمی به سوی رفع ناآرامی‌های روحی‌شان بردارند.

مطالعات نشان می‌دهند که پیوند مادر_فرزند و سیر تربیتی کودک مربوط به دوران پیش از تولد است. به صورتی که تمام رفتارهای مادر به شکل مستقیم بر جنین تاثیر می‌گذارد. به دلایل ذکر شده لازم است برای داشتن فرزندی با اضطراب کمتر، والدین بیشتر از خودشان مراقبت کنند.

منبع: northwestern

ترجمه: تکتم شریفی نژاد خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • برآورده کردن آرزوی دانش آموز توسط معلم هنرمند و مهربان
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • جنجال یک عروسی در هتل اسپیناس پارسیان!
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • اولین پس‌لرزه به مراسم عروسی دختر مسئول عالی‌رتبه در هتل لاکچری