Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی، شهردار تهران که عصر پنج‌شنبه چهارم مهر برای حضور در اولین گردهمایی مشترک فرماندهان و پیشکسوتان مهندسی رزمی دوران دفاع مقدس به مرکز همایش‌های برج میلاد رفته بود، ضمن خوش‌آمدگویی به فرماندهان و رزمندگان پیشکسوت حاضر در مراسم، گفت: از فرماندهانی که در عملیات‌ها و مناطق عملیاتی در حوزه مهندسی و مهندسی رزمی حضور داشتند و امروز به این مراسم آمده‌اند، تشکر می‌کنم که دعوت ما را پذیرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس خاطره شهدا و امام شهدا را گرامی می‌داریم؛ امیدواریم به وقت «لاینفع مال و لا بنون» دستگیر ما باشند.

او افزود: عرصه دفاع بخش‌های مختلفی داشت که مهندسی یکی از آن‌ها بود؛ عرصه‌ای که از روزهای اول جنگ و محاصره اهواز، تا آخرین روزهای جنگ در غرب و جنوب کشور نقش داشت؛ عرصه‌ای که شاید به آن کمتر از بخش‌های دیگر جنگ پرداخته شده است، درحالی‌که آن تلاش‌ها برای نسل امروز بسیار جذاب است.

حناچی ادامه داد: وقتی خاطرات ساخت پل خیبر و بیمارستان‌های صحرایی را تعریف می‌کنم، می‌بینم که نسل جوان با چه لذتی گوش فرا می‌دهند؛ ان‌شاءالله این روایت‌ها را به نسل‌های بعد نیز منتقل کنیم چرا که در دوران دفاع مقدس هیچ غیرممکنی وجود نداشت.

شهردار تهران با اشاره به تشکیل قرارگاه مهندسی خاتم‌الانبیاء گفت: تشکیل این قرارگاه یک نقطه عطف بود که از تاریخ تشکیل آن، هماهنگی بین همه قوای نظامی خیلی منسجم‌تر و موثرتر انجام شد و به نتیجه رسید. در این زمینه حضور جناب آقای فروزنده بدون اغراق بسیار تاثیرگذار بود. آن موقع ما در میانه تحصیل بودیم و دلمان می‌خواست در جنگ مؤثر باشیم و به همین خاطر مراجعه می‌کردیم؛ دست روزگار ما را به آقای فروزنده رساند، ایشان نیز عرصه را باز می‌کردند و با افق بلند آن را گسترش دادند. به‌عنوان مثال آن زمان با مشکل کمبود ادوات مواجه بودیم اما می‌خواستیم آن‌چه را که داریم، بیشتر نشان دهیم؛ به توصیه ایشان بود که ماکت‌سازی از ادوات جنگی باب شد تا جنگنده‌های عراقی را گمراه کند.

او ساخت زنجیره بیمارستان‌های صحرایی و پل‌های بزرگی را که در عملیات‌های مختلف استفاده می‌شد، نتیجه تلاش‌های گروه مهندسی دانست و ادامه داد: آن‌قدر در این حوزه پیشرفت داشتیم که به گفته آقای فروزنده رکورد ما در فاصله زمانی لحظه جراحت تا اتاق عمل، یعنی زمان طلایی رسیدگی به مجروحین، از رکورد آمریکایی‌ها در جنگ ویتنام بهتر بود؛ این را مدیون زنجیره بیمارستان‌های صحرایی بودیم. اگر امروز یک مرکز تحقیقات ترومای بزرگ داریم، ریشه در بیمارستان‌های صحرایی دوران دفاع مقدس دارد. به سهم خود از همه عزیزانی که در این عرصه نقش داشتند، مخصوصا از فرماندهی معظم قرارگاه مهندسی خاتم‌الانبیاء به‌طور ویژه تشکر می‌کنم.

پیروز حناچی در پایان اظهاراتش ضمن گلایه از برخی برخوردها با شهرداری تهران، گفت: در تمام زندگی‌ام هیچ‌گاه فکر نمی‌کردم مجبور شوم عشق و ارادتم به رزمندگان و شهیدان و ایثارگران را به زبان بیاورم، یا مجبور شوم بگویم که به عهد خود با شهیدان و امام شهیدان پایبندیم. ان‌شاءالله خداوند این شرایط را ذخیره آخرت ما قرار دهد.

کد خبر 456506 برچسب‌ها دفاع مقدس شهید - دفاع مقدس پیروز حناچی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دفاع مقدس شهید دفاع مقدس پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۲۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر قهرمانی امروز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در مرکز بخش «میربگ» برپا می‌شود.

وی گفت: بیمارستان صحرایی شهدای عملیات حاج عمران به مناسبت هفته سلامت با حضور متخصصان و پزشکانی در رشته‌های قلب، چشم‌پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، اعصاب و روانپزشکی، زنان و زایمان، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی و با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، دانشگاه علوم پزشکی، بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت شهرستان بخشداری «میربگ» و هلال‌احمر در روز جمعه هفتم اردیبهشت‌ماه برپا می‌شود.

فرماندار دلفان، ادامه داد: همچنین خدماتی مانند رادیولوژی، بینایی‌سنجی، تغذیه روان‌شناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت، داروخانه ارائه می‌شود.

کد خبر 6088434

دیگر خبرها

  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • پیکرهای 392 شهید از بیمارستان ناصر در غزه بیرون کشیده شد
  • تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • کنگره‌های شهدا باید جریان‌ساز و هنرمندانه برگزار شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست