Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@22:21:25 GMT

سگهای ولگرد گلوی دختربچه خرمشهری را دریدند

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۶۴۹۷۸

سگهای ولگرد گلوی دختربچه خرمشهری را دریدند

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان شنبه درباره این حادثه به ایرنا گفت: والدین این دختر بچه هفت ساله که  روز جمعه در آغوش والدین خود ، مورد حمله ۲قلاده سگ قرار گرفته بود، او را به اورژانس بیمارستان ولیعصر آوردند که اقدامات اورژانسی توسط پزشک و تیم درمان انجام شد ولی کودک دچار دیسترس تنفسی ناشی از سوراخ شدگی نای شده بود لذا لوله گذاری تنفسی  برای وی انجام و به ICU  فرستاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کودک سپس به دلیل نیاز به جراحی حنجره همراه با تیم مجرب پزشکی بیمارستان ولیعصر به بیمارستان امام خمینی اهواز اعزام شد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان افزایش جمعیت سگ‌های ولگرد در سطح شهر را تهدیدی جدی برای سلامت مردم شهرهای آبادان، خرمشهر و شادگان بیان کرده و خواهان چاره اندیشی برای این معضل شده بود.

به گزارش ایرنا شکراله سلمان‌زاده در اردیبهشت سالجاری  با ابراز نگرانی نسبت به افزایش جمعیت سگ های ولگرد و بدون صاحب در مناطق شهری اظهار داشت: رشد بی‌رویه جمعیت حیوانات ولگرد علاوه بر خطر ابتلا به هاری که بسیار کشنده و خطرناک است باعث شیوع بیماری‌های انگلی مثل کیست هیداتیک، سالک و توکسوکارا نیز می‌شود. 

وی با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل‌های جدید شهرداری‌ها موظف به زنده‌گیری حیوانات ولگرد و نگهداری آنها در اماکن تعیین شده هستند، گفته بود: با وجود مهیا بودن چنین فضایی در آبادان متاسفانه اقدام جدی برای جمع‌آوری این حیوانات انجام نمی‌شود. 
سلمان زاده در ادامه گفت: سالانه حدود ۷۵۰ مورد حیوان‌گزیدگی در منطقه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان اتفاق می‌افتد که این موضوع هزینه سنگینی را به خاطر تزریق پنج نوبت واکسن و ایمونوگلوبین برای هر مورد به همراه داشته است. 

فرماندار ویژه خرمشهر و رئیس شورای سلامت این شهرستاندرباره وضعیت جسمانی کودک ۷ ساله که مورد حمله سگ های ولگرد قرار گرفت ، گفت: طبق آخرین پیگیری ها وضعیت این دختر بچه کمی بهبود یافته و برای تکمیل درمان در یکی از بیمارستانهای خصوصی اهواز بستری است .

کوروش مودت با اشاره به وجود مصوبه ممنوعیت قانونی اتلاف سگ های ولگرد تاکید کرد: حل این معضل نیازمند همیاری ، همفکری و همکاری بخش های دولتی و خصوصی و سازمان های مردم نهاد است و این موضوع در جلسه آینده شورای سلامت و امنیت غذایی جنوب غرب استان مطرح خواهد شد.

وی افزود: در شرایط فعلی مصوبه زنده گیری سگ های ولگرد پاسخگوی حل مشکل نیست چرا که اجرای کامل این مصوبه نیازمند اعتبار ویژه و همکاری بیشتر سمن ها و سازمان های مردم نهاد می باشد.

به گزارش ایرنا نخستین سایت زنده گیری،قرنطینه و عقیم سازی سگ های ولگرد آبان ماه سال ۹۷ با هدف حمایت از حیوانات با اعتبار ۲ میلیارد ریال و در مساحت هزار متر مربع در آبادان راه اندازی شد.

۳۰۱۵/ ۶۰۰۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خرمشهر خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: اگر بحث تفکیک از مبدا زباله در شهرهای کردستان اجرایی شود، تعداد سگ‌های ولگرد نیز کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اقبال حمیدی، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در حاشیه وبینار رئیس سازمان محیط زیست کشور با مدیران مناطق کل استان‌ها و شورای عالی استان‌های کشور در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهرهای کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله تر و خشک با همدیگر دفع شده که باعث ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله ورود کرده و جلوتر از ما هستند و قاعدتاً کمتر درگیر مشکلات زیست محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری‌های استان کردستان هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

وی تصریح کرد: از شوراهای شهر نیز که کار نظارت بر فعالیت شهرداری‌ها را بر عهده دارند درخواست می‌کنیم که برای اجرایی شدن این مسئله ورود کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: سیستم فاضلاب معابر در استان کردستان معیوب بوده و این فاضلاب وارد فاضلاب انسانی می‌شود که باید شهرداری‌ها نسبت به حل این مشکل اهتمام داشته باشند.

به گزارش ایمنا، در این وبینار مهمترین مسائل و پیشنهادات مناطق محیط زیست کشور که استان کردستان جزو منطقه دو (استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، قزوین، زنجان و کردستان) است، مطرح شد.

کد خبر 747205

دیگر خبرها

  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • رعب و وحشت اهالی شهر مهستان از پرسه آزادانه سگ‌های ولگرد + فیلم
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود