Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی حج و زیارت؛ حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی، مدیرکل برنامه‌ریزی و نظارت عتبات عالیات سازمان حج و زیارت، اظهار کرد: طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین حسینی، نام‌نویسی از زائران اربعین حسینی در سامانه سماح و زیر نظر کمیته ثبت نام و اعزام که به عهده سازمان حج و زیارت است، انجام می‌گیرد؛ در این سامانه موضوع بیمه و خدمات درمانی هلال احمر نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمه یکی از الزاماتی محسوب می‌شود که خدمات قابل توجهی برای بیمه‌شدگان به دنبال دارد، بنابراین توصیه می‌کنیم که تمامی زائران در زمان ثبت نام در سماح ضمن تکمیل اطلاعات، هزینه‌های بیمه ۱۵ هزار تومان و خدمات درمانی هفت هزارتومان را واریز کنند. هزینه بیمه برای زائران اربعین نسبت به سال گذشته تغییری نکرده اما تعهدات بیمه افزایش یافته است.

رحمانی با اشاره به خدمات بیمه‌ای برای زائران اربعین گفت: خدمات بیمه‌ای فقط شامل زائرانی می‌شود که در سامانه سماح ثبت نام کنند و با گذرنامه معتبر از مرزهای قانونی کشور به عراق عزیمت می‌کنند و به کشور بازمی‌گردند.

وی افزود: معیار محاسبه مدت پوشش بیمه‌ای، مهر ورود و خروج اداره گذرنامه نیروی انتظامی کشور در مبادی خروجی و ورودی است و طبق تعهدات ذیل خدمات مناسبی از سوی شرکت بیمه‌گر صورت می‌پذیرد.

وی به تعهدات شرکت بیمه‌گر برای ثبت نام کنندگان در سماح اشاره کرد و گفت: پرداخت هزینه‌های درمانی، بستری، بیمارستانی، اعمال جراحی به علت بیماری یا حادثه برای هر یک از بیمه‌شدگان تا سقف ۲۷۵ میلیون ریال معادل ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.

رحمانی افزود: پرداخت هزینه‌های درمانی سرپایی و پاراکلینیکی هر یک از بیمه شدگان نیز تا سقف ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال معادل ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین پرداخت غرامت فوت به هر علت(عمر زمانی) هر یک از بیمه‌شدگان به میزان ۴۰۰ میلیون ریال معادل ۴۰ میلیون تومان انجام می‌گیرد.

وی به پرداخت غرامت فوت ناشی از حوادث اشاره کرد و گفت: پرداخت غرامت ناشی از فوت بر اثر حوادث نیز به میزان مبلغ دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال معادل ۲۴۰ میلیون تومان انجام می‌گیرد. پرداخت غرامت نقص عضو یا از کار افتادگی دائم کلی یا جزئی در اثر حوادث برای هر یک از بیمه شدگان نیز تا سقف دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال معادل ۲۴۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

رحمانی در پایان گفت: طبق تعهدات شرکت بیمه‌ای پرداخت خسارت مستلزم مدارک لازم است، در صورت ایجاد هرگونه خسارت برای هر یک از بیمه‌شدگان، حداکثر ظرف مدت ۹۰ روز از تاریخ وقوع حادثه می‌بایست به بیمه‌گر اعلام شود و متعاقب آن مدارک و مستندات ارسال شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا حج و زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی

میرهاشم موسوی اظهار داشت: تعداد درخواست‌ها و بازنشستگی‌های برقرار شده در مشاغل سخت سهم عمده‌ای در ناترازی منابع و مصارف تامین‌اجتماعی دارند؛ وضعیت فعلی به گونه‌ای است که متوسط سن بازنشستگی به حدود ۴۰ سال و کمتر رسیده و گاهی نیروی کار در اوج تجربه، مهارت و تخصص از بازار کار خارج می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، سازمان تامین‌اجتماعی و دیوان عدالت اداری در نشستی مشترک به بررسی دلایل و بستر‌های شکل‌گیری دعاوی مربوط به این سازمان در دیوان عدالت اداری پرداخته و بر ضرورت اصلاح برخی قوانین و مقررات از جمله در زمینه مشاغل سخت و زیان‌آور تأکید کردند.

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی در این جلسه با بیان ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق به بیمه‌شدگان سازمان به‌جهت پیشگیری از طرح دعاوی گفت: اخیرا با برنامه‌ریزی انجام شده؛ هر ماه مبلغ حق بیمه پرداختی، تعداد روز‌های اشتغال و عنوان شغلی اعلام شده در لیست‌های حق بیمه پرداختی را به‌عنوان سه موضوع اصلی که معمولا در شکایات طرح می‌شود؛ از طریق پیامک به اطلاع بیمه‌شدگان می‌رسانیم. این فرایند در حال تعمیم به عموم بیمه‌شدگان کشور بوده و ان‌شاءالله تا پایان اردیبهشت‌ماه به طور کامل اجرا می‌شود.

دیگر خبرها

  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج