Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه امسال تا ۱۵ مهرماه کار تعمیر ۳ هزار و ۲۰۰ واحد مسکن سیل زدگان به اتمام می‌رسد گفت: فردا در سطح کشور ۶ هزار و ۲۵۰ پروژه زودبازده عام المنفعه افتتاح می‌شود. ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرهنگ محمد زهرایی پیش از ظهر امروز در نشست خبری افتتاح سراسری 6 هزار و 250 پروژه زودبازده و عام‌المنفعه اظهار داشت: هفته دفاع مقدس یادآور حماسه‌های موفق ماندگار در تاریخ ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انسان می‌تواند هم منشا تغییر و تحول مثبت باشد هم منفی افزود: اگر امروز ثمره خون شهیدان سبب می‌شود بازدارندگی به وجود آید به علت وجود باکری‌ها، کاوه‌ها و حسن تهرانی مقدم است و اگر انها نبودند امروز باید پای میز مذاکره بسیاری می‌نشستیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: قدرت بازدارندگی را انسانها به وجود می‌آورند. خراسان جنوبی مملو از این انسانها است و در کشور با شکوه و عظمت از این شهدا نام برده می‌شود. شهید کاوه در سخت‌ترین شرایط در کردستان در جنگ‌های چریکی دفاع کرد.

وی بیان کرد: در دفاع مقدس و سایر جنبه‌ها شش پدر علم مختلف از خراسان جنوبی هستند. متأسفانه به مرحوم گنجی آنچنان که باید پرداخته نمی‌شود؟ اگر به گذشته نپردازیم آینده را از دست می‌دهیم.

آبادانی مناطق محروم لرستان توسط بسیج سازندگی؛ 1100 پروژه زودبازده اجرایی می‌شودسردار حزنی در سمنان: 75 درصد طرح‌های محرومیت‌زدایی کوچک و زودبازده استدو طرح اشتغال زودبازده و مولد در دستور کار

زهرایی افزود: اگر انسجام و وحدت کلمه حول محور ولایت باشد دشمن می‌ترسد و امید است همه با فهم ادبیات مقاومت گام برداریم چون جهاد تنها تفنگ در دست گرفتن نیست باید ادبیات مقاومت و دفاع داشته باشیم و فکر و عمل بسیار مهم است درون زا فکر و عمل کردن مهم است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: توانمندسازی در همه عرصه‌ها بسیار مهم است. جنگ اقتصادی نیز مانند جنگ نظامی با حرف درست نمی‌شود. فرماندهان جنگ اقتصادی مدیران دستگاه‌های اجرایی هستند.

زهرایی با بیان اینکه تصمیم گیری در اقتصاد و فرهنگ تبعات آن به مرور زمان مشخص می‌شود گفت: طرح بزرگ خدمت رسانی در سپاه و بسیج را داریم که در 13 بهمن 97  عملیات اجرای 40 هزار پروژه کوچک زود بازده عام المنفعه رقم خورد که جامعه هدف این پروژه‌ها 13 هزار روستا است.

وی اظهار داشت: از 40 هزار پروژه که تاپایان سال به بهره‌برداری می‌رسد فردا در سطح کشور 6 هزار و 250 پروژه افتتاح می‌شود که به نمایندگی از این پروژه‌ها رئیس سازمان بسیج مستضعفین برای افتتاح 200 پروژه در خراسان جنوبی حضور می‌یابد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور  با بیان اینکه مجمع خیرین در خراسان جنوبی جزو استان‌های پیشرو است گفت: تاکنون 28 هزار پروژه از 40 هزار پروژه پیشرفت فیزیکی دارد.

زهرایی ادامه داد: در خراسان جنوبی طرح معیشتی در اشتغال دنبال می‌شود که طرح بسیار خوبی است و امید است این طرح ملی شود چون کمک می‌کند تا خانواده روستایی سبد مایحتاج خانواده خود را تامین کند.

وی با بیان اینکه مراسم 15 مهر روز روستا در خراسان جنوبی اجرا می‌شود گفت: در بحث احداث و مرمت مسکن سیل زدگان تفاهم نامه سیل 7 هزار و 500 آسیب دیده را داشتیم که  3 هزار و 200 واحد در بخش تعمیری است که تا 15 مهرماه تعمیر خانه‌های سیل زدگان به اتمام می‌رسد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: امسال در چهل سالگی بسیج است افتتاح پروژه‌‌های مختلفی را داریم. کنگره 92 هزار شهید بسسیجی را داریم و افتتاح پروژه‌های فردا به یاد و نام 92 هزار شهید بسیجی است.

انتهای پیام/ز/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۶۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بر لزوم نهادینه شدن این شعار در حوزه محیط زیست تاکید کرد و با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در این زمینه، اظهار داشت: لازم است پیوست رسانه‌ای در کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست در اولویت قرار گیرد و همه ظرفیت‌های مردمی سازی محیط زیست به کار گرفته شود تا سال جهش تولید با مشارکت مردم یک الگو در حوزه محیط زیست باشد.

سلاجقه در جمع مدیران کل ستادی و استانی محیط زیست با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در ارتقا آگاهی و دانش مردم نسبت به اهمیت محیط زیست و ضرورت حفظ آن دارد، اضافه کرد: اطلاع رسانی دقیق از حوزه تخصصی و علمی محیط زیست در تغییر نگرش افراد به این مجموعه و تلاش برای حفظ محیط زیست مؤثر است از این رو همه کارکرد‌ها و فعالیت‌های محیط زیست می‌بایست پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اهمیت و جایگاه محیط زیست، ادامه داد: توجه به رسانه می‌تواند زمینه‌ای برای مشارکت مردم به خصوص سازمان‌های مردم نهاد در حراست از محیط زیست شود؛ و قطعاً اطلاع رسانی از اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی بشر، تأثیر بسزایی در الگوسازی نحوه رفتار با محیط زیست دارد.

معاون رئیس جمهور در ادامه از فعال شدن خانه‌های محیط زیست نام برد و آن را اقدامی برای جلب مشارکت مردم در نگهداری و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست دانست و افزود: خانه‌های محیط زیست بستری برای مردمی‌سازی محیط زیست محسوب می‌شود و سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم مردمی شدن و مشارکت و همراهی مردم در فعالیت‌های محیط زیستی است که راه اندازی خانه‌های محیط زیست یکی از همین راهکار‌ها برای جلب مشارکت مردمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است و هدف سازمان حفاظت محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت نگهداشت در میان مردم افزایش یابد و به جامعه و شهر‌های سالم‌تری دسترسی داشته باشیم.

سلاجقه افزود: واقعیت این است که سیاستگذاری دولت در مورد محیط زیست در عین حال که شرط لازم است ولی کافی نیست و ضرورت دارد که جامعه نیز در این کار مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان داشت: موضوع مهم مشارکت همه مردم برای حفظ محیط زیست در اصل پنجاهم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. محیط زیست میراث آتیه ما و بین نسلی است و همه مردم مکلف به ایفای نقش در حفظ آن هستند و به عباراتی در این حوزه باید از ظرفیت‌های مردم بهره گرفت و راه اندازی خانه‌های محیط زیست همان بستر برای مشارکت مردم در همکاری با دولت در حفاظت از محیط زیست است.

وی اضافه کرد: این سازمان تلاش دارد کار‌های بنیادین انجام دهد، تا سازمان محیط زیست کشور از این موضوع بهره‌مند شود و در آئین نامه و دستورالعمل‌های اجرایی نیز، نحوه تولید محتوا، مدیریت، فعالیت‌ها و بحث‌های نظارتی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هدف سازمان محیط زیست در سطح کشور نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست با استفاده از ظرفیت خود مردم است، ادامه داد: با این اقدام هم شرایط حفاظت از حوزه محیط زیست فراهم شده و هم حساسیت‌های عمومی در میان مردم برای حفاظت از این حوزه بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با بیان اینکه حساسیت مردم نسبت به موضوعات محیط زیستی ستودنی است، تاکید کرد: محیط زیست جز حقوق عامه است و با جاه‌طلبان در این حوزه مقابله می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: مشکلات محیط زیستی کشور باید به صورت علمی حل شود و در این زمینه نیازمند ارتقای دانش شهروندان و فرهنگ سازی هستیم.

سلاجقه از برنامه این سازمان برای تدوین کتاب‌هایی برای آشنایی دانش‌آموزان با بنیان‌های محیط زیست خبر داد و گفت: این کتاب‌ها با هدف آموزش و صیانت از محیط زیست برای مناطق جغرافیایی تدوین می‌شود.

وی با اشاره به دغدغه شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی برای حفظ محیط زیست گفت: اگر پروژه‌ای در کشور پیوست محیط زیستی نداشته باشد، قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • درخواست بسیج اساتید برای به روز شدن محتوای دروس معارف اسلامی
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • با هم افزایی بسیج اساتید و نهاد نمایندگی اهداف نظام بیش از پیش محقق می‌شود
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی
  • آغاز نهضت فیبرکشی در خراسان جنوبی/نسل ۵ اینترنت به استان می آید؟