Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وضعیت درمانی و بهداشتی در بازداشتگاه‌های مهاجران در آمریکا که هر روز ابعاد جدیدی از آن فاش می‌شود، رفته رفته وخیم‌تر شده تا جایی که ارائه درمان به زنان مبتلا به سرطان خودداری می‌شود. تاریخ انتشار: 22:00 - 06 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۳۴۹۸ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ امتناع از درمان زنان مهاجر مبتلا به سرطان و خودکشی به دلیل طولانی شدن زمان بازداشت در بازداشتگاه‌های آمریکا از جمله موارد نقض فاحش حقوق بشر در این کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش هافینگتون پست، در بررسی ماه جاری «مرکز آموزش و خدمات حقوقی پناهندگان و مهاجران» (RAICES) از شرایط زنان مهاجر بازداشتی در بازداشتگاه مهاجران «تگزاس» مشخص شد که این افراد از مراقبت‌های پزشکی مناسب از جمله در مورد بیماری سرطان محروم هستند و بازداشت طولانی مدت سبب خودکشی برخی از آنان شده است.      
براساس این گزارش زنان بازداشتی در بازداشتگاه «کارنز کانتی» تگزاس حتی در صورت مواجهه با بیماری‌های جسمی و روحی شدید باید تا چهار ماه در این مرکز بمانند. در برخی موارد تا ۲ ماه از ارائه خدمات درمانی به این زنان امتناع شده و آنها ناچارند با درد شدید سر کنند.     بیشتر بخوانید: شرایط بحرانی کودکان در بازداشتگاه‎های مرزی آمریکا  
۱۳۰۰ نفر در کارنز کانتی در جنوب تگزاس در بازداشت به سر می‌برند که ۸۰۰ نفر از آن‌ها زنان هستند. عدم ارائه خدمات درمانی و مراقبت‌های پزشکی در این مرکز طیف وسیعی از مشکلات جسمی از بیماری‌های روحی تا سرطان و سقط جنین را در بر می‌گیرد.      
این مرکز که در ابتدا برای بازداشت خانواده‌ها در نظر گرفته شده بود، در شش ماه گذشته به بازداشتگاه زنان مبدل شده است. پیش بینی می‌شود در اوایل هفته جاری دستگیری والدین و کودکان مجددا از سر گرفته شود.
اداره اعمال مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) از اظهار نظر در این مورد خودداری کرد.
موضوع مراقبت‌های پزشکی و روانپزشکی در بازداشتگاه‌ها و ایست‌های گشت مرزی آمریکا به بحرانی جدی تبدیل شده است. از ماه دسامبر تاکنون ۶ کودک خردسال جان خود را در این بازداشتگاه‌ها از دست داده‎اند. عمده دلیل مرگ این کودکان عدم تشخیص درست بیماری و درمان آن بوده است.         از دست دادن وزن قابل توجه کودکان، تزریق واکسن بزرگسالان به کودکان، نبود غذای سالم، عدم ارائه دارو به بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت از دیگر مشکلات این مراکز هستند.
پزشکان بر این باورند که بازداشت سبب تشدید آسیب‌های ناشی از بیماری برای مهاجران می‌شود. ضمن اینکه سیاست تحمل صفر با جدا کردن اعضای خانواده و کودکان از والدین مشکلات ماندگار روحی را سبب می‌شود. اختلال استرس پس از سانحه، افسردگی، فکر کردن به خودکشی و مسائل جسمی بلند مدت مانند فشارخون بالا و بیماری قلبی از دیگر عوارضی هستند که مهاجران با آن‌ها مواجه هستند.
RAICES با همراهی سه عضو کنگره خواستار عدم دستگیری زنان بیمار و نیز تعطیلی بازداشتگاه کارنز کانتی شده‎اند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازداشتگاه های مهاجران در آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۳۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد

دکتر علی ‌تقی‌زاده با بیان اینکه سالانه ۱۲ هزار و ۸۹۹ بیمار جدید مبتلایان به سرطان روده بزرگ در کشور اضافه می‌شود، گفت: سالانه هفت هزار و ۳۵۴ مورد جدید سرطان روده بزرگ در مردان و پنج هزار و ۵۴۵ مورد در زنان شناسایی می‌شود و سرطان روده بزرگ بعد از معده و پستان در زنان و مردان در جایگاه سوم قرار دارد.

وی ادامه داد: در مردان سرطان‌های معده، پروستات و ریه در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند و پس از آن سرطان روده بزرگ بوده در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

به گفته وی، در زنان نیز این سرطان پس از سرطان‌های پستان و معده در جایگاه سوم بوده است.

دانشیار گروه رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تغذیه نامناسب، چاقی، عدم تحرک مناسب، مصرف زیاد غذاهای پرکالری، مصرف سیگار، الکل و دخانیات و افزایش میزان مصرف نمک و روغن از جمله مواردی است که ریسک ابتلا به این سرطان را افزایش می دهد.

وی با بیان این که اقدامات انجام شده درمانی در مبتلایان به سرطان روده بزرگ اعم از اعمال جراحی و شیمی درمانی‌ها نقش بسزایی در درمان بیماران مبتلا به این نوع سرطان داشته است، تاکید کرد: اگر موارد پیشگیرانه رعایت شود می‌توان از ابتلای به بسیاری از بیماری‌ها، سکته‌ها و سرطان‌ها از جمله سرطان روده بزرگ جلوگیری کرد.

تقی زاده ادامه داد: معتقدیم که باید روی موضوع پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله سرطان روده بزرگ هم کار کرد و قطعاً هرچه‌ قدر که در این حوزه هزینه شود آورده به مراتب بیشتری در حفظ سلامت آحاد مختلف جامعه دارد و از تحمیل هزینه‌های بالای دارو و درمان و همچنین عوارض و مشکلات ناشی از بیماری در فرد بیمار و خانواده و اطرافیان وی جلوگیری می‌کند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بیشتر قربانیان حملات اخیر اسرائیل زنان و کودکان بودند
  • درس بزرگ کودکان و زنان غزه به تاریخ
  • محرومیت زنان تبریزی پیامد جیمی جامپ اراکی؟!
  • خزعلی: گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • خزعلی: دوره موشک تمام نشده وقتی زبان وتو می‌شود
  • گنبد آهنین رژیم غاصب با قدرت رسانه فرو ریخت
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • ارائه خدمات درمانی سپاه به هزار و ۶۰۰ شهروند قزوینی
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟