Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس کلانتر با بیان اینکه مدیریت داخلی، اخلاص و ایمان قوی ندارند و در راستای تحقق منویات رهبری تنها به بنر و همایش بسنده شده گفت: امروز بر اساس گفتمان مقاومت، پهپادهای گران قیمت دشمن نابود می‌شود و توانمندی کشور به جهان اثبات شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ عباس کلانتر جانباز ۷۰ درصد مشهدی دارای دکترای روانشناسی است که سال ۱۳۶۲ در سن ۱۸ سالگی به جبهه اعزام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عملیات والفجر۳ مسئولیت تک تیراندازی داشته و در عملیات والفجر۴ بیسیم‌چی گردان بوده است. در سال ۱۳۶۳ عملیات عاشورای۲ بر اثر تیر و ترکش مجروح و به درجه جانبازی نائل امده است.

 

این مجروح جنگی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: از بدو انقلاب اسلامی، جنگ به کشور تحمیل شد و رزمندگان برای دفاع از میهن و آرمان‌ها در جبهه های حق علیه باطل حضور پیدا کردند.

وی افزود: صدام به امید فتح چند روزه تهران حمله را اغاز کرده بود و خودش را ژاندارم منطقه تلقی می‌کرد.

کلانتر گفت: شرایط کشور ما نیز به گونه‌ای بود که در زمان انقلاب اسلامی اکثر نیروهای نظامی زمان شاه از کشور رفته بودند و تجهیزات نظامی خاصی در اختیار نبود و انقلاب با عده‌ای مانند شهید چمران و نیروهای چریکی با نیروی ایمان و ابتدایی ترین سلاح ها در برابر ۸۱ کشور ایستادگی کرد.

وی افزود: دو قطب قدرت بلوک شرق و غرب در زمان جنگ تحمیلی با یکدیگر علیه ایران متحد شدند لذا هم آمریکا، شوروی و کشورهای اروپایی به صدام کمک‌رسانی داشتند.

جانباز ۷۰ درصد مشهدی ضمن اشاره به اعمال شدیدترین تحریم ها علیه ملت ایران و رزمندگان تصریح کرد: در چنین شرایط سخت هشت سال ایستادگی با افتخار صورت گرفت و وجبی از این آب و خاک از کشور جدا نشد.

وی با بیان اینکه مردم با اتحاد و پیروی از رهبری و ولایت فقیه در دفاع مقدس به پیروزی رسیدند افزود: پس از جنگ، دشمنان این موضوع را رصد کردند که چگونه ایران با امکانات کم هشت سال در برابر ابرقدرت های شرق و غرب ایستاد لذا رهبری جامعه را نشانه گرفتند و هجمه ها را با این رویکرد دنبال کردند.

کلانتر خاطرنشان کرد: دین را مورد تهاجم قرار دادند و بسیج و سپاه که محبوبیت مردمی دارند مورد هجمه قرار دادند و گام به گام دشمن برخی نقشه ها در قالب جنگ اقتصادی را پیاده سازی کردند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب نقشه دشمن را رصد می کردند و در بیانات بر محورهای مقاومت و اقتصاد تأکید داشتند.

جانباز ۷۰ درصد مشهدی گفت: با توجه به این حجم دشمنی طوری که انتظار داشتند مردم را نتوانستند از ولایت و دین جدا کنند لذا در بحث اقتصاد، سرمایه‌گذاری بیشتری کردند.

وی با اشاره به این مطلب که اکثر آسیب‌های اقتصادی در جامعه ریشه در سوء مدیریت داخلی دارند افزود: مدیران، اخلاص و ایمان قوی ندارند و در راستای تحقق منویات رهبری تنها به بنر و همایش بسنده می‌شود لذا نتیجه گرفته نمی‌شود.

این مجروح جنگی اظهار کرد: امروز بر اساس گفتمان مقاومت، پهپادهای گران قیمت دشمن زده می‌شود و توانمندی کشور به جهان اثبات شده است.

وی افزود: ایران اسلامی در دفاع مقدس مظلوم واقع شد و امروز نیز رزمندگان مظلوم هستند و با همه توان در برابر دشمن ایستادگی کردند لذا باید همین فرهنگ مقاومت به نسل جوان منتقل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفرای ایران از فرصت نمایشگاه کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی استفاده کنند

امیرحسین بانکی‌پورفرد عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در مورد نقش و جایگاه این نمایشگاه در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور، اشاره کرد: نمایشگاه کتاب تهران یک جمع‌بندی از کل فضا‌های فرهنگی کشور در بازه زمانی یکسال گذشته محسوب می‌شود، که به صورت یکجا می‌توان تأثیر آن را بر دیگر شئون مشاهده کرد. در بخش بین‌الملل نمایشگاه نیز که کتاب‌هایی از ناشران دیگر کشور‌ها عرضه می‌شود، زمینه برای دیپلماسی فرهنگی فراهم است و می‌تواند نقطه اصلی مزیت کشور ما در جهان اسلام و کل دنیا باشد. از این نظر کمتر به این کارکرد نمایشگاه توجه شده است.

وی ادامه داد: لازم است به جنبه‌های بین‌المللی نمایشگاه توجه و آنها را تقویت کرد. باید نهضت ترجمه برعکس را شروع و کتاب‌های فارسی را به انگلیسی ترجمه و عرضه کنیم که این اقدام در دیپلماسی فرهنگ جمهور اسلامی ایران تأثیر به‌سزایی دارد.

بانکی‌پورفرد کارکرد‌های بخش‌ها و برنامه‌های فرهنگی نمایشگاه کتاب را در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور مهم خواند و گفت: با دعوت از مترجمان و سفرا به نمایشگاه کتاب و برگزاری نشست‌هایی با حضور آنها می‌توان به توسعه دیپلماسی فرهنگی کمک کرد، می‌توان رخداد‌هایی را در بخش بین‌الملل با معرفی کتاب‌های ایرانی رقم زد و نویسندگانی را که کتاب آنها به دیگر زبان‌ها عرضه شده، به خوبی معرفی کرد.

وی تقدیر از مترجمان فعال در حوزه نشر و ادبیات را یکی دیگر از روش‌های توسعه دیپلماسی فرهنگی عنوان کرد و افزود: مجموعه فعالیت‌های فرهنگی در ترجمه کتاب به رونق و تعمیق مبادلات فرهنگی و دیپلماسی فرهنگی، کمک می‌کند. رایزنان فرهنگی و سفرای ایران در دیگر کشور‌ها می‌توانند از فرصت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مسیر رشد دیپلماسی فرهنگی کشور کمک بگیرند. هر کدام از سفرا می‌توانند بر اساس ذائفه فرهنگ کشور محل خدمتشان از میان کتاب‌های منتشر شده، آثاری را انتخاب کرده و به کشور محل ماموریت خود ببرند و از ترجمه و انتشار آن توسط ناشران آن کشور‌ها حمایت کنند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: سفرا می‌توانند از بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران استفاده لازم را داشته باشند و ضمن انتخاب کتاب مناسب فرهنگ و نیاز کشور مورد نظرشان نسبت به برپایی نمایشگاه کتاب در آن کشور نیز اقدام کنند. نیاز است برنامه ویژه‌ای توسط وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به طور گسترده در حوزه کتاب و دیپلماسی فرهنگی انجام شود.

بانکی‌پورفرد در بخشی از سخنانش از ترجمه قرآن به عنوان یک نهضت موفق در کشورمان یاد کرد و ادامه داد: برای ترجمه کتاب‌های فارسی به زبان‌های زنده دنیا و توسعه دیپلماسی فرهنگی باید نهضت ترجمه کتاب‌ها را جدی گرفت و در گام نخست ترجمه‌های خوبی از کتاب‌های مرجع و شاخص کشورمان داشته باشیم و به درستی آنها در اختیار مخاطبان در دیگر کشور‌ها قرار دهیم و آنچه را که حاصل فرهنگ و تمدن ایران است، با برنامه‌ریزی مشترک نهاد‌ها به جهان معرفی کنیم.

وی جهان را تشنه دریافت فرهنگ غنی و تمدن کهن ایرانی - اسلامی دانست و گفت: با برنامه‌ریزی می‌توان در حوزه کتاب و دیپلماسی فرهنگی شاهد یک جهش بود. ما باید به محتوای کار‌ها توجه کنیم به ویژه در حوزه خانواده که امروز در جهان دست بَرتر را داریم. اکنون در دنیا همه نگران بحران خانواده هستند و ما در این زمینه صاحب آثار خوبی هستیم که با ایجاد نهضت ترجمه می‌توانیم این مقوله را ترویج دهیم.

بانکی‌پورفرد اضافه کرد: برای تعمیق دیپلماسی فرهنگی مبتنی بر کتاب باید از همه ظرفیت‌های موجود بهره گرفت حتی باید از ارتباطات گروه‌های دوستی میان پارلمان‌های جهان و مجلس شورای اسلامی استفاده کنیم و به واسطه کتاب و فرهنگ، زبان مشترکی میان ایران و دیگر کشور‌ها برقرار کنیم. نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت خوبی است برای انجام فعالیت‌های فرهنگی که اطلاعات مخاطب از حوزه فرهنگ کشور را به‌روز می‌کند. من تقریبا در همه دوره‌ها از نمایشگاه کتاب بازدید کردم و توصیه می‌کنم همه کسانی که دغدغه فرهنگ را دارند حتماً از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • سفرای ایران از فرصت نمایشگاه کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی استفاده کنند
  • وضعیت خانه های گران قیمت دبی بعد از باران‌های سیل‌آسا + فیلم
  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • فایننشال‌تایمز: پدافند هوایی اسرائیل به عاقبت اوکراین دچار خواهد شد/نباید قدرت موشک‌ها و پهپادهای ایران را دست‌کم گرفت
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • قدرت نیروهای مسلح کشور ، اجازه جولان به دشمن نمی دهد
  • دنیا متوجه قدرت کشورمان شده است + فیلم
  • وعده صادق قدرت علمی و تکنولوژی ایران اسلامی را ثابت کرد
  • امیر موسوی: قدرت ایران گزینه نظامی دشمن را کنار زد
  • «وعده صادق» آغاز حرکت نابودی اسراییل است