Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران انگلیسی در بررسی جدید خود توانستند از هوش مصنوعی برای ارزیابی ژن‌های مرتبط با سکته قلبی استفاده کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از فوربس، شاید هوش مصنوعی بتواند سرعت و کارآیی مراقبت‌های پزشکی را افزایش دهد اما یکی از مهم‌ترین مزایای آن، توانایی جستجوی مجموعه گسترده‌ای از داده‌ها برای یادگیری در مورد جنبه‌های ژنتیکی بیماری‌های گوناگون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش هوش مصنوعی در شناسایی به موقع فردی که در خطر سکته قلبی و یا بیماری ماهیچه قلب قرار دارد، موضوع مهمی به شمار می‌رود. هوش مصنوعی می‌تواند این امکان را برای پزشکان فراهم کند تا دقیق‌تر مورد بررسی قرار بگیرند و مشکل آنها پیش از گسترش و پیش آمدن شوک قلبی، تشخیص داده شود.

پژوهشگران "دانشگاه کوئین مری لندن"(QMUL) موفق شده‌اند قدرت هوش مصنوعی را برای شناسایی بیمارانی که در معرض خطر سکته قلبی قرار دارند، تحت کنترل درآورند و از آن برای شناسایی به موقع، مدیریت بیماری و درمان بیماران استفاده کنند. این گروه پژوهشی، از هوش مصنوعی برای تحلیل تصاویر ام‌آرآی ۱۷ هزار داوطلب استفاده کردند و توانستند مشکلات مربوط به قلب را تشخیص دهند.

این پژوهش، اهمیت عوامل ژنتیکی و نقش آنها را در بیماری‌های قلبی مشخص می‌کند. پژوهشگران در بررسی خود، ۱۴ محل خاص را کشف کردند که با ابعاد، ساختار و عملکرد بطن چپ قلب در ارتباط هستند و ژن‌هایی را در بر دارند که رشد دهلیزها و انقباض عضلات قلب را کنترل می‌کند.

دکتر "نی آنگ"(Nay Aung)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: هوش مصنوعی در حال حاضر می‌تواند امکان بررسی دقیق دهها هزار تصویر ام‌آرآی قلب را فراهم کند که مورد نیاز پژوهش‌های ژنتیکی هستند. یافته‌های این پژوهش، امکان شناسایی به موقع افرادی که در خطر سکته قلبی قرار دارند و همچنین درمان هدفمند آنها را فراهم می‌کند. رتبه‌های خطر ژنتیکی که در این پژوهش به دست آمده‌اند، باید در پژوهش‌های بعد مورد بررسی قرار بگیرند تا امکان ابداع یک ابزار پیشرفته و شخصی‌سازی شده را برای ارزیابی خطر سکته قلبی فراهم کنند.

وی افزود: ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی، به ما امکان می‌دهد تا تصاویر ام‌آرآی را در زمان کوتاهی بررسی کنیم و روش‌های مراقبت از بیماران را بهبود ببخشیم. پژوهش‌های پیشین نشان داده بودند که بخشی از تفاوت در اندازه و عملکرد قلب، تحت تاثیر ژن‌ها قرار دارد اما ما از میزان این تاثیر خبر نداشتیم. پژوهش ما، چندین ژن را مشخص می‌کند که نقش مهمی در بروز سکته قلبی دارند و همچنین می‌توانند اندازه و عملکرد قلب را در افراد گوناگون تنظیم کنند.

آنگ ادامه داد: درک نقش و عملکرد این ژن‌ها می‌تواند دانش ما را در مورد نحوه تکامل سکته قلبی بهبود ببخشد و امکان پژوهش‌های ژنتیکی با استفاده از تصاویر ام‌آرآی را نیز در آینده فراهم کند.

این پژوهش، در مجله " Circulation" به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی سکته قلبی ژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد

تین نیوز

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس از نشست مشترک با رئیس مرکز پژوهش های مجلس در خصوص بررسی اولویت های کشور در حوزه حمل و نقل و مسکن خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خانه ملت، عبدالجلال ایری، در تشریح نشست مشترک اعضای کمیسیون عمران با رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: نشست با حضور آقای بابک نگهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس و معاونان وی برگزار شد

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: رئیس مرکز پژوهش ها در این جلسه گزارشی از برنامه ها و اولویت های سال جاری کشور در حوزه های حمل و نقل و مسکن ارائه کرد. یکی از موضوعاتی که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت، ضرورت ارتقای خدمات و ایمنی در حوزه حمل و نقل با حضور و مشارکت مردم و نیز افزایش بهره وری کشور از مزیت های کریدوری بود. در حوزه کاهش تصادفات نیز مطابق با قانون برنامه هفتم پیشرفت برنامه و سیاست هایی را تدوین کرده بودند که در صورت اجرا می تواند بسیار موثر باشد.

وی ادامه داد: در حوزه مسکن نیز به پیشرفت کمتر از انتظار قانون جهش تولید مسکن اشاره کرده و معتقد بودند در این شرایط با افزایش تولید خانه های استطاعت پذیر، تقویت تسهیلات و حمایت های دولتی و نیز رفع موانع تولید بخش خصوصی می توانیم نسبت به مهار تورم در این حوزه اقدام کنیم، چرا که در سه سال اخیر شاهد افزایش سرسام آور تورم در این حوزه بودیم که موجب افزایش فشار به طبقه کم درآمد جامعه شده است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به ضرورت ارتقای استطاعت خرید مسکن و افزایش مسکن استیجاری حمایتی در جهت بهبود وضعیت بازار مسکن تاکید کرد: رییس مرکز پژوهش ها همچنین در این جلسه راه کارها و پیشنهاداتی را برای بهبود وضعیت مسکن در کشور را با بررسی اقدامات سایر کشورهای ارائه کرد.

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: در حال حاضر وضعیت مسکن در شرایط نامناسبی قرار داشته و ما در مجلس در حال تلاش هستیم به برنامه مطلوبی برای مدیریت بازار مسکن و اجرای دقیق قانون جهش تولید مسکن و رونق ساخت و عرضه خانه برسیم تا سهم تامین مسکن را در سبد هزینه های خانواده ها که به شدت رشد داشته است را کاهش دهیم. در این مسیر هم معتقدیم باید از سیاست های متنوع بهره برد و یک نسخه واحد برای تمامی مناطق کشور اثربخشی نخواهد داشت. برنامه های مرکز پژوهش ها بسیار خوب بوده و دیدگاه بسیار خوبی به نمایندگان به ویژه اعضای کمیسیون عمران می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • فیلم| شوخی جالب با رونالدو/رونالدو از ترس سکته کرد
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق اسکن پا تشخیص می‌دهد
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید