Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاج رسولی ها با اشاره به اینکه کل آورده آب‌های سطحی سال آبی گذشته به پشت سدهای کشور ۸۹ میلیارد مترمکعب بوده است، گفت: تشکیل کارگروه سازگاری با کم‌آبی در استان‌ها با هدف تدوین چشم‌انداز سیاست‌های مدیریت آب استان‌ها ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمد حاج‌رسولی‌ها» امروز(۸ مهر) در همایش پایش فرصت‌های اشتغال و تولید در حوزه منابع آب با اشاره به برخی کاستی‌ها در حوزه آب، اظهار داشت: متاسفانه با بخشی‌نگری به مقوله آب و یکپارچه ندیدن مدیریت آن با چالش‌هایی مواجه هستیم و تا زمانیکه به مدیریت آب به عنوان یک مسئله واحد نگاه نشود، نخواهیم توانست بر مشکلات آن فائق آییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: سال آبی گذشته کشور با بارندگی مطلوبی مواجه بود که خوشبختانه متوسط بارندگی در کل کشور ۳۴۲ میلی متر بود که این میزان رتبه چهارم در کل ۵۱ سال آمار بلندمدت بارندگی کشور است.

 

وی با اشاره به اینکه پراکنش بارندگی در حوزه قره قوم در سال آبی ۹۸-۹۷، ۳۱۰ میلی‌متر در سال آبی بوده است، خاطرنشان کرد: این عدد در سال قبل از آن ۱۴۳ میلی‌متر بوده که رشد ۱۱۸ درصدی داشته است و ما در بحث مدیریت و تامین آب امیدوارتر از گذشته کرده است.

 

حاج‌رسولی‌ها با بیان اینکه کل آورده آب‌های سطحی سال آبی گذشته به پشت سدهای کشور ۸۹ میلیارد مترمکعب بوده است، تصریح کرد: این عدد در سال قبل آن تنها ۲۶ میلیارد مترمکعب بوده است همچنین کل حجم مخازن سدهای خراسان رضوی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب است که سد دوستی با حجم ۱.۲ میلیارد مترمکعب در سال گذشته ۷۰۰ میلیون مترمکعب آبگیری شد و این امر موجب زنده شدن مجدد این سد شد.

 

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه در بحث اشتغال باید ببینیم چقدر توانسته‌ایم با فراهم‌آوردن زمینه سرمایه‌گذاری در بخش آب موفق باشیم، تاکید کرد: استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در تاسیسات آبی استان‌ها می‌تواند راه‌گشای حل مشکل بیکاری به‌ویژه در نوار مرزی کشور باشد.

 

وی تشکیل کارگروه سازگاری با کم‌آبی در استان‌ها را با هدف تدوین چشم‌انداز سیاست‌های مدیریت آب استان‌ها ضروری دانست و گفت: این سند که با اجماع تمامی دست‌اندرکاران بخش آب به‌ویژه تشکل‌های کشاورزی و مردمی و اساتید دانشگاهی تهیه شده خواهد توانست تا حد چشمگیری جلوی اضافه‌برداشت از منابع آب‌های زیرزمینی را در دشت‌های کشور بگیرد که خوشبختانه خراسان رضوی در تصویب این سند در کشور پیشتاز است.

 

حاج‌رسولی‌ها با اشاره به اهمیت کمک دولت به مردم مرزنشین به ویژه شهرستان سرخس که حافظ امنیت مرزهای کشور هستند، گفت: تامین آب شرب سالم و بهداشتی برای مردم این شهر وظیفه وزارت نیرو و شرکت آب منطقه‌ای است که باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن خط انتقال آب از سد دوستی به شهر سرخس به پایان برسد.

 

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: برای بحث خروج آب‌های زیرزمینی از مرز نیز یک تیم کارشناسی از دانشگاه را مسئول پیگیری این کار خواهیم کرد و در جهت تکمیل و تامین اعتبار مورد نیاز سد شوریجه سرخس نیز از محل صندوق توسعه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد اربعین حسینی هفته دفاع مقدس دفاع مقدس کانون های مساجد اردبیل مجلس پیاده روی اربعین شهر های مرزی کمبود آب خراسان رضوی همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۲۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل بیش از ۱۰۰۰ پرونده قاچاق چوب

به گزارش خبرنگار مهر، علی ملکی آهنگران امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران در سخنانی با بیان اینکه در سال گذشته ۶۷ هزار و ۱۳۱ تماس از سوی مردم با سامانه ۱۳۹ و ۱۵۰۴ داشته ایم، اظهار داشت: با این اوصاف برای هر تماسی که از مردم دریافت می‌کنیم، یک عملیات اجرایی انجام می‌دهیم، واحد گشت برای بررسی و اقدام اجرایی اعزام می‌کنیم.

خلع ید ۲۲ هزار هکتار از اراضی ملی

وی با بیان اینکه ۳۳ هزار و ۵۳۶ پرونده قضائی طی سال گذشته در کشور تشکیل شده است، عنوان کرد: در این راستا پنج هزار و ۸۳۷ نفر نیز از مجرمان و متعرضان به عرصه‌های طبیعی، جنگل‌ها و مراتع دستگیر و به مقامات قضائی معرفی شده اند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، بیان داشت: سه هزار و ۸۳۸ دستگاه خودرو از متخلفان طی سال گذشته توقیف و هزار و ۳۱۳ دستگاه تجهیزات قطع درخت در کشور توقیف شده است.

ملکی آهنگران با اشاره به موضوع تعرض به عرصه‌ها و زمین‌های جز منابع طبیعی، افزود: ۲۲ هزار و ۳۷۰ هکتار از اراضی ملی خلع ید و به بیت المال بازگردانده شده است.

وی با بیان اینکه همچنین طی سال گذشته از تصرف هشت هزار و ۷۰۲ هکتار از اراضی ملی کشور پیشگیری شده است، ادامه داد: ۱۷ هزار و ۴۷۸ پرونده با مساحت ۴۵ هزار و ۳۱۱ هکتار در راستای تخریب و تصرف اراضی ملی تشکیل شده است.

تعداد آتش سوزی‌ها افزایش یافت

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، بیان داشت: در برخورد با متخلفان، تخریب و تصرف اراضی ملی، کشت گیاهان ممنوعه و… هیچ گونه اغماضی و چشم پوشی نداریم و با قدرت برابر قانون در این راستا برخورد می‌کنیم، به خصوص کسانی که دارای سوابق کیفری متعدد هستند و گاهاً به صورت باندی فعالیت می‌کنند.

ملکی آهنگران با تاکید بر اینکه متأسفانه در سال گذشته از لحاظ تعداد آتش سوزی در جنگل‌ها ۸۲ درصد و به لحاظ مساحت ۳۵۳ درصد افزایش داشته است، افزود: به جز تعداد اندکی از آتش سوزی‌ها که عمدی بودند، بقیه به دلیل سهل انگاری افراد در جنگل‌ها و مراتع صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه باید در این راستا فرهنگ سازی صورت گیرد و افراد این آگاهی و دانش را داشته باشند که این عرصه‌ها و جنگل‌های طبیعی متعلق به همه و آیندگان است و باید آن را حفظ کرد، افزود: در سال گذشته ۴۲ نفر از نیروهای حفاظتی و پنج نفر از نیروهای مردمی در مقابله با متخلفان و متعرضان به جنگل‌ها و مراتع مصدوم شدند.

تشکیل بیش از هزار پرونده قاچاق چوب

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه با اشاره به موضوع مقابله با قاچاقچیان چوب، گفت: در این راستا شش هزار و ۱۲۱ پرونده در این رابطه تشکیل شده و در این راستا ۹۱ هزار و ۸۹۸ اصله چوب کشف شده است.

ملکی آهنگران، ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۵۰۲ پرونده در رابطه با کوره‌های غیر مجاز و زغال در کشور تشکیل شده، هزار و ۲۴ کوره زغال در این راستا تخریب و جمع آوری شده است.

کد خبر 6078778

دیگر خبرها

  • کشاورزی زنجان و تلاش برای سازگاری با کم آبی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۸۳ میلیون مترمکعب رسید
  • کارگروه بین‌الملل حوزه اتصال‌پذیری و ارتباطات تشکیل می شود
  • دستگیری ‌۵ هزار زمین‌ خوار در کشور
  • دستگیری ۵۰۰۰ زمین‌خوار
  • دستگیری ۵هزار زمین‌خوار در کشور/ افزایش ۳۵۳ درصدی حریق
  • تشکیل بیش از ۶ هزار پرونده قاچاق چوب / ۲۲ هزار هکتار از اراضی ملی خلع ید شد
  • تشکیل بیش از ۶۰۰۰ پرونده قاچاق چوب
  • تشکیل بیش از ۱۰۰۰ پرونده قاچاق چوب
  • ۱۰ هزار مگاوات از مصرف برق در تابستان گذشته با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد